Hoşgeldiniz  

Gaziantep Haber Ajansı Bülteni Pazartesi 13.05.2024 e gazete

admin | 13 Mayıs 2024 | e gazete Gaziantep haber ajansı Bülteni, Genel, Gündem, Tüm Manşetler A- A+

Gaziantep Haber Ajansı Bülteni Pazartesi 13.05.2024 e gazete

Gaziantep Haber Ajansı Bülteni Pazartesi 13.05.2024 e gazete

HABER METNİ;

BAKAN GÜL’DEN ŞEHİTKÂMİL’E 800 YATAKLI HASTANE MÜJDESİ

GAZİANTEP’İ BÖLGENİN SAĞLIK ÜSSÜ YAPMAKTA KARARLIYIZ

Bir dizi ziyaretlerde bulunmak için Gaziantep’e gelen önceki dönem Adalet Bakanı ve AK Parti Grup Başkan Vekili Abdulhamit Gül, AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanlığını ziyaret etti. Bakan Gül ziyaretinde Şehitkamil bölgesinde hizmet verecek 800 yataklı hastane müjdesi verdi.

ir dizi programlara katılmak üzere Gaziantep’e gelen AK Parti Grup Başkanvekili Abdulhamit Gül, AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz ve ilçe teşkilat üyelerini ziyaret etti. Ziyarete Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, AK Parti Gaziantep Milletvekili İrfan Çelikaslan, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu da katıldı.

GÜL ŞEHİTKAMİL’DE BÜYÜK BİR COŞKUYLA KARŞILANDI

AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanlığını ziyaret eden Abdulhamit Gül partililer tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı. AK Parti Grup Başkan Vekili Gül, ilçe teşkilatının yoğun ilgisine teşekkür ederek karşılık verdi.

ŞEHİTKÂMİL TEŞKİLATI SEÇİMİ KAZANMAK İÇİN ELİNDEN GELENİ YAPTI

Ziyarette AK Parti Şehitkamil ilçe teşkilatına 31 Mart yerel seçim çalışmalarındaki emekleri ve gayretleri için teşekkür eden Gül, Şehitkamil Teşkilatının çalışmalarından övgüyle bahsetti. Bakan Gül,  “Biz şahidiz ki AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanımız Mehmet Yılmaz ve ekibi;  girilmeyen mahalle, girilmeyen sokak, çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmadan çalıştı. Şehitkamil teşkilatı seçimi kazanmak için elinden geleni yaptı. Milletimizin bu dönem için takdiri bu oldu. Şehitkamil İlçe teşkilatının çalışmalarıyla ben inanıyorum ki önümüzdeki ilk yerel seçimlerde Şehitkamil yeniden AK Parti’ye geçecektir” dedi.

BDULHAMİT GÜL, ŞEHİTKAMİL İÇİN SAĞLIK MÜJDESİ VERDİ

AK Parti Grup Başkanvekili Abdulhamit Gül, ziyarette ayrıca Şehitkamil için bir sağlık müjdesi de verdi. Geçtiğimiz hafta Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile bir araya geldiklerini hatırlatan Bakan Gül;  Şehitkamil bölgesinde sağlık alanında yeni bir yatırımın müjdesini verdi. Bakan Gül, Gaziantep’i bölgenin sağlık üssü yapmakta kararlı olduklarını vurgulayarak, Beykent Mahallesinde 800 yataklı yeni bir Şehir Hastanesi’nin yapılacağını duyurdu.

BAŞKAN ŞAHİN’DEN ŞEHİTKAMİL’E ÖVGÜ

Ziyarette konuşan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Şehitkamil İlçe Teşkilatının çalışmalarından övgü ile bahsederek, 31 Mart yerel seçimlerinde göstermiş oldukları çalışmalardan dolayı İlçe teşkilatının tüm kademelerine teşekkür etti. Başkan Şahin, 2028 yarın Şehitkamil’in şu enerjisi, bu mücadele ruhu, bu imanı, bu yüreğindeki muhabbet olduğu sürece zafer çok yakındır dedi.

HİZMET AŞKIYLA DURMAK YOK YOLA DEVAM

AK Parti Gaziantep Milletvekil İrfan Çelikaslan’da Şehitkamil Teşkilatının Gazişehir’e ve hemşehrilerine hizmet yolunda çalışmaya devam edeceklerini belirterek, “Şehitkamil teşkilatımızı her zaman vatandaşlarımız ile iç içe görüyoruz. Şehitkamil halkımızın derdi ile dertlenip sorunlarına çözüm üretiyorlar. Bu anlamda tüm dava arkadaşlarıma göstermiş oldukları bu çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum. Bu hizmet aşkı ile devam edip inşallah ilk yerel seçimde Şehitkamil’i yeniden kazacağız” ifadesini kullandı.

BU ÇOŞKU GELECEK BAŞARILARIN HABERCİSİ

Ziyarette yaşanan çoşkunun geleceğin habercisi olduğunu vurgulayan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ise, AK davaya gönül vermiş Şehitkamil İlçe Teşkilatının her zaman üstün gayret ve çalışmalarına şahit olduklarını söyledi. Başkan Tahmazoğlu, ilçe teşkilatının çalışmalarından her zaman memnun olduklarını dile getirerek, bu çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkür etti.

İLÇE BAŞKANI YILMAZ ZİYARETTEN DOLAYI TEŞEKKÜR ETTİ

Ziyaretlerinden dolayı AK Parti Grup Başkan Vekili Abdulhamit Gül, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Milletvekili İrfan Çelikaslan ve Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’na teşekkür eden Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz ise konuşmasında;  “Şehitkamil teşkilatı ana kademe, kadın kolları, gençlik kolları, mahalle temsilcileri, belediye meclis üyesi adayları ve bütün sandık kurul üyeleriyle birlikte üzerine düşen görevi hakkıyla yerine getirmiş, her sandıkta en az iki müşahit bulundurmuş ve tüm seçim tutanaklarını eksiksiz bir şekilde teslim almıştır. Tabi teşkilatın bu emeğine karşı gönül isterdi ki Şehitkamil Belediyesi’ni de kazanalım, ama bu dönem nasip olmadı, içimizde tabi ki bir burukluk var, halkımızın takdiri bu yönde oldu. Buna da saygımız var, ama buradan şunu söylemek istiyorum, önümüzdeki ilk yerel seçimlerde Şehitkamil Belediyesi’ni inşallah tekrardan kazanacağız. Şehitkamil teşkilatı olarak bu kararlıkla ve azimle çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi

800 YATAKLI BEYKENT HASTENESİ BÖLGENİN YÜKÜNÜ ALACAK

Beykent bölgesinde yapılacak 800 yataklı hastane için de ayrıca teşekkür eden İlçe Başkanı Yılmaz, “Şehitkamil bölgemizde vatandaşlarımıza hizmet verecek ve bölgenin sağlık alanındaki büyük yükünü rahatlatacak   Beykent Hastanesi projesinin devreye alınmasında büyük emeği olan AK Parti Grup Başkan Vekilimiz Sayın Bakanımız Abdulhamit Gül başta olmak üzere, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Fatma Şahin’e ve değerli Milletvekillerimize şükranlarımı sunuyorum” ifadesini kullandı.

BAŞKAN YILMAZ; Şunu buradan özellikle belirtmek isterim; “Merkezi hükümetimizle, Büyükşehir Belediyemizle Şehitkamil’e hizmet etmeye devam edeceğiz. Şehitkamilli hemşehrilerimizi kimseye muhtaç etmeyeceğiz” İfadesini kullandı.

*

*

AİLE SEMPOZYUMUNDA 21 OTURUM VE 67 TEBLİĞ YER ALDI

İstanbul Aile Vakfı ve Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Gaziantep Aile Akademisi işbirliğiyle 10-12 Mayıs 2024 tarihleri arasında yapılan Uluslararası Aile Sempozyumu sonuç bildirgesi ile son buldu. 15 farklı ülkeden 100’den fazla akademisyenin katıldığı sempozyumda 21 oturum ve 67 tebliğ sunuldu. “Küresel Tehditler Karşısında Aile” temasının işlendiği sempozyuma büyük bir katılım sağlandı. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Abdullah Aksoy sempozyum sonunda “Geleceğimiz olan çocuklarımızı korumak, toplumun temelini oluşturan aileyi korumak hepimizin görevi. Aksi taktirde Allah muhafaza telafisi mümkün olmayan yaraların açılmasına neden olur” dedi.

Birleşmiş Milletler (BM) “Uluslararası Aile Haftası” etkinlikleri kapsamında, 2024 yılının “Aile Yılı” olarak ilan edildiği Gaziantep’in ev sahipliği yaptığı sempozyumda Türkiye ve dünyada aile yapısına yönelik küresel ve yerel ölçecekte potansiyel tehditler, farklı ülkelerde aile yapıları ve araştırmalar konu edinildi.

Bu yıl ki teması “Küresel Tehditler Karşısında Aile” olarak belirlene sempozyumda yapılan sunumlarda çocuklar ve gençler üzerinde durulurken evlilik müessesesi, toplumsal yapı ile demografik değişimler üzerine yapılan akademik çalışmaları anlattı.

Sempozyumda dijital dünya üzerinden aile mahremiyeti, dinler tarihi ve ailenin yeri ile maneviyat üzerinde aile yapısı incelendi. Akademisyenler yaptıkları konuşmalarda dijital dünyanın aile yapılarına yönelik mahremiyet tehditleri, aile yapısında oluşturduğu tahribat ve alınması gereken tedbirleri aktardı. Dinler tarihi üzerinden alanında uzman isimler ideal aile yapısını ve öğütler üzerinden oluşturulan kültürel değerler üzerine konuşuldu. Oturumlarda ayrıca maneviyat ve aidiyet duygusunun aileler üzerinde nasıl etkili olduğu ve çocukların yetiştirilmesinde güçlü aile yapısına etkileri ve önemine yönelik vurgular yapıldı.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, küreselleşen dünya ile beraber aile kurumu üzerinde büyük tehditlerin oluştuğuna vurgu yaparak şunları söyledi:

“Küreselleşme dediğimiz şey, sosyal adalet ve barışın sağlanmadığı, çevresel kalkınmanın hayata geçirilmediği, bir damla petrolün bir damla kandan çok daha değerli olduğu bir dünyaya dur demek için buradayız. Buna dur demenin en önemli kısmı aile. Aile bizim inancımızın, kültürümüzün en mukaddes hazinesi, nimeti, güvenli limanı. Bu yüzden İstanbul Aile Vakfı bu konuda önemli. Aile kurumuna karşı gelen tehditleri engellemede bu vakıf önemli bir duruş. Aileyi koruyarak geleceğe taşımak istiyorsak önce kendimizden başlamalıyız. Kalbimizdeki bütün kötü duyguları yok etmemiz gerekiyor. Onun yerine sevgiyi, vicdanı, rahmeti bu kalbin içine taşımak gerekiyor. Ailede kadın ve erkeğin birbirine iyi davranması, emanetçi olması gerekiyor. Peygamberimizin hayatı bizim için en büyük örnek. Nasıl bir baba, eş olduğuna bakmamız gerekiyor.”

*

AK PARTİ İL DIŞ İLİŞKİLER BÖLGE TOPLANTISI GAZİANTEP’TE GERÇEKLEŞTİRİLDİ

AK Parti İl Dış İlişkiler Güneydoğu Bölge Toplantısı, Genel Başkan Yardımcısı Zafer Sırakaya’nın ve 9 ilden gelen birim başkanlarının katılımıyla AK Parti Gaziantep İl Başkanlığı eve sahipliğinde gerçekleştirildi.

AK Parti İl Dış İlişkiler Başkanlığı Güneydoğu Bölge Toplantısında önümüzdeki döneme ilişkiler stratejiler ele alınırken gündeme ve Gazze’ye ilişkin konular da masaya yatırıldı.

Toplantıya; AK Parti Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Zafer Sırakaya, AK Parti Grup Başkan Vekili Abdulhamit Gül, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, AK Parti Dış İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcıları Fevzi Şanverdi, Seda Gören Bölük, AK Parti Gençlik Kolları Dış İlişkiler Başkanı Zehranur Aydemir, AK Parti Dış İlişkiler Kadın Kolları Başkanı Fatma Ataseven, AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Derya Bakbak, İrfan Çelikaslan, Mesut Bozatlı, AK Parti Gaziantep İl Başkan Vekili Murat Şerbetçi, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ve teşkilat mensupları katılım sağladı.

“KİMLİK DEĞİL BİRLİK SİYASETİ YAPIYORUZ”

AK Parti Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Zafer Sırakaya toplantıda gerçekleştirdiği konuşmasında, “AK Parti kimlik siyasetini değil birlik siyasetini ve en önemlisi nefret siyasetini değil muhabbet siyasetini yapıyor. Milletimize büyük sevgiyle bağlı olarak hizmetlerimize devam ediyoruz. Partimiz kuruluşundan bugüne girdiği tüm seçimlerden zaferle çıkıyor, bunun nedeninde de değişim olgusu bulunuyor. AK Parti değiştikçe ve yenilendikçe güçlenen bir siyasi hareket. AK Parti daima genç ve dinamik kalan bir siyasi hareket. Kurulusundan bugüne kadar 7 genel seçim 4 yerel seçim 3 referandum 3 Cumhurbaşkanlığı seçimi olmak üzere toplam 17 seçime girip tamamında zafer elde eden partinin en büyük sırlarından biri kendisini yenileyebilmesidir. Partimizi zamanın ve davamızın ruhuna uygun şekilde revize ediyor, eski kalıplara bağlı kalmadan kendimizi yeniliyoruz” dedi.

Sırakaya, “Hem bölgesel hem de küresel düzeyde daha adil daha barışçıl daha demokratik bir dünya düzeninin oluşmasına katkı yapmak partimizin temel ilkesidir. AK Parti iktidarıyla birlikte balkanlardan Filistin’e, Arakan’dan Kırım’a, Somali’den Suriye’ye, Uygur Türklerinden Ahıska Türklerine, soy dağına, din dağına ve tüm insanlığa sahip çıkan tek ülke Türkiye’dir. Bunca yıl tuğla üstüne tuğla koymamış, herhangi bir hizmete imza atmamış olanların aksine asırlık hedefler yapıyor ve buna ‘Türkiye Yüzyılı’ diyoruz” şeklinde konuştu.

“TÜRKİYE ARTIK İÇE KAPALI DEĞİL”

AK Parti Grup Başkan Vekili Abdulhamit Gül, “Sözü güçlü, gücü tesirli olan Türkiye’nin daha da güçlü olmasına katkı sağlayacak önemli bir toplantı icra ediliyor. Toplantının Gaziantep’te yapılmasından dolayı ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde hem küresel hem de bölgesel liderlik konusunda; Kuzeyimizde Güneyimizde, Kafkaslar ‘da Balkanlar’da yaşanan tüm gelişmelerde Türkiye artık içe kapalı değil. Proaktif dış politika vizyonuyla liderlik yapıyor. Sayın Cumhurbaşkanımızın bu liderliği içeride birlik beraberliği daha güçlü, dışarıda ise küresel liderlik vizyonunda daha da güçlü yapacak. Ülkemize milletimize çok önemli katkılar sunmaya devam ediyor. Bugün Filistin’de yaşanan acıya, kardeşlerimizin yaşadığı drama en güçlü desteği Türkiye ve Cumhurbaşkanımız veriyor. Biz de mazlumların yanında olmaya devam edeceğiz, zalimin karşısında olmaya devam edeceğiz. Türkiye’yi bir güvenlik ve istikrar adası olarak kullanmaya devam edeceğiz” açıklamalarında bulundu.

“HAYIRLARA VESİLE OLSUN”

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ise Genel Başkan Yardımcısı Zafer Sırakaya ve 9 ilden gelen katılımcıları selamlayarak toplantının hayırlara vesile olmasını diledi.

“HER ŞEY TÜRKİYE İÇİN”

AK Parti İl Başkan Vekili Murat Şerbetçi ise, “22 yıldır “Her şey Türkiye” için diyerek yola çıkan Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın, izinden giden, onu hiçbir dönem ve zaman yalnız bırakmayan bir şehirdir Gaziantep. Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğindeki; AK Partimiz iktidarında Gaziantep Türkiye’nin parlayan yıldızı olmuş, sanayi bölgeleri, üniversiteleri, tarihi yönleri, gastronomisine ek olarak gerek Suriye’den gelen kardeşlerimize gerekse de asrın felaketi deprem sonrası şehrimizi güvenli liman olarak görerek ve bilerek gelen depremzede kardeşlerimize yuvasını, sofrasını ve kucağını açmış bir şehirdir. ‘Hep Yeni Hep İleri’ düsturuyla daha aydınlık bir geleceğe doğru ilerliyor, AK Partimizin vizyonunu, adanmışlığını ve milletimize olan bağlılığınızı örnek alıyoruz. Yürüdüğümüz yolun temelinde Dünya lideri Recep Tayyip Erdoğan’ın ışığı var! Gaziantep’in öyküsü Türkiye’nin öyküsüdür. Gaziantep, Kurtuluş Savaşı hatıraları, zengin tarihi ve kültürel çevresi, otoyolu, uluslararası havaalanı, tren garı, leziz yemekleri, eşsiz el sanatları, camileri, kaleleri, hanları, kastelleri, hamamları, türbeleri, kiliseleri, yaylaları, gezi ve piknik yerleri, sanayi ve ticareti ile bölgede öncü olan, Güneydoğu’nun adeta parlayan incisidir. Bu sebeple İl Dış İlişkiler Güneydoğu toplantımıza da ev sahipliğini yapmaya hak kazanmıştır. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi; “81 vilayetin hepsinde, ama en çok da Gaziantep’ten AK Parti ilham almış bir partidir.” Partimizin ilhamına mazhar olmak için il-ilçeler tüm teşkilat mensuplarımızla birlikte Türkiye Yüzyılına örnek olmak için, Gazi şehrimiz için, AK Partimiz için canla başla gece gündüz demeden durmadan çalışıyoruz” açıklamalarında bulundu.

*

*

HOKEYİN SULTANLARI SÜPER LİGİ PLAY OFF ŞAMPİYONU OLDU

Polisgücü Spor İki Türkiye Şampiyonluk Kupasını Gaziantep’e kazandırdı

Türkiye Süper Lig Şampiyonluk kupaları Polisgücü’nün Sultanları ve Kaplanlarının

THF Açık Alan Hokey Süper Ligi Play Off mücadelesi bugün oynanan final maçlarıyla son buldu. Liğin en iddalı takımları olan Gaziantep Polisgücü Kadın ve Erkek Hokey Takımlarının iki şampiyonluk kupasını birden kazanması Gaziantep’te büyük sevinçle karşılandı. Başkan Kaplan şampiyon sporcuları kutlayarak yeni rotanın Avrupa Şampiyonası olduğunu ifade etti.

Kırklareli’nde gerçekleştirilen THF Açık Alan Hokey Süper Ligi Play Off mücadelesi bugün oynanan final maçlarıyla son buldu. THF Açık Alan Hokey Süper Ligi Play Off finalinde Gaziantep Polisgücü Kadın Hokey Takımı rakibi Metpack Alanya Stars Kadın Hokey Takımını 4-0’lık farklı bir skorla yenerek Türkiye Şampiyonluğunu bir kez daha ilan etti. Final maçına üzerinde “Öğretmene Şiddete Hayır” yazılı pankartla sahaya çıkan hokeyin sultanları büyük alkış aldı. Düzenlenen törende anneler günü nedeniyle takımda önemli görev alan ve anne olan Gamze Nur Çetiner şampiyonluk kupasını Türkiye Hokey Federasyonu Başkanı Sadık Karakan’dan aldı, Büyük bir özveriyle şampiyonaya hazırlanan Gaziantep Polisgücü Kadın ve Erkek Hokey takımları kazandıkları iki şampiyonluk kupasıyla bir kez daha hokeyin enleri olduklarını ispatladılar. 

THF Açık Alan Erkekler Hokey Süper Ligi Play Off finalinde ise Gaziantep Polisgücü Spor Erkek Hokey Takımı rakibi Nizip Zeugma Spor Kulübü Erkek Hokey takımıyla 0-0’lık skorla berabere bitirerek şampiyonluk kupasını kaldıran ekip oldu.

Türkiye Şampiyonluğu Tamam Sırada Avrupa Şampiyonluğu Var!

THF Açık Alan Hokey Süper Ligi Play Off final maçlarında gerek kadın gerekse erkek takımlarının şampiyon olmasının bir tesadüf olmadığını ifade eden Gaziantep Polisgücü Spor Kulüp Başkanı Mehmet Kaplan her iki takımın sporcularıyla teknik heyetini kutlayarak “Çok mutluyuz, gururluyuz. Gaziantep Polisgücü Spor Kulübü yine geleneği bozmayarak THF Açık Alan Hokey Süper Ligi Play Off finallerinde iki şampiyonluk kupasını birden kazandı. Sporcularımızla gurur duyuyoruz. Önümüzde Avrupa Şampiyonaları var. 17-20 Mayıs 2024 tarihleri arasında Gaziantep Polisgücü ev sahipliğinde kadın takımımız Alanya’da gerçekleştirilecek olan “EuroHockey Club Trophy II-Women” ve erkek takımımız da aynı tarihlerde Konya’da gerçekleştirilecek olan “EuroHockey Club Challenge I-Men” şampiyonalarında Türkiye’yi temsil edecek. Her iki takımımızda bugün itibarıyla tamamen Avrupa Şampiyonasına odaklanarak şampiyonaya kadar kamp çalışması yapacak. Türkiye Şampiyonluk kupasının kazanılmasında emeği geçen teknik heyetimize, sporcularımıza, yönetim kurulumuza ve Gaziantep Polisgücü ailesiyle bizlerden desteklerini esirgemeyen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

*

*

*

TÜM ANNELER VE ANNE ADAYLARI, GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN…

Analar eştir, yoldaştır, arkadaştır, sırdaştır. Evin hem anası, hem ekesi, hem azabı, hem şefkatlisi, hem bakıcısı, koruyup kollayıcısıdır.

Kerdimandır, ayansıdır yerinde kuzu, yerinde tilki, yerinde aslandır. Herifinin birinci arkadaşı, uşaklarının uşağı, akıl hocasıdır.

Herifine seni seviym deyemez amma romantiktir, hörmetkardır. Her iş sanki kendine ihale edilmiş gibi kadiimi dığıl dığıl dığıldar. ”Aman herifim, aman evim aman uşaklarım”der, kendini onlara vakfeder.

İş tutar, ev çıkarır, malefe köpür, şire eder, tandır kurar, soba yakar, ekmek eder, don yur, nakış işler, kahge bezinden tuman, basmadan zubun diker.

Acıklı filimde ağlar, ceezlerde zılgıt çalar. Gelinçide “bii ben bilmem bacım der” amaa çirtikliye çirtikliye oynar.

Oğlan everir, kız gelin eder.

Böyle analara hörmet etmek, yakışır herif olmak, evlat olmak sevaptır, saadettir.

Asım MIHÇIOĞLU

Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

Gaziantep'in İlk Haber Ajansı