Hoşgeldiniz  

İslahiye’de Gazete Bürosuna Silahlı Saldırı

admin | 11 Nisan 2024 | Genel, Gündem, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

İslahiye’de Gazete Bürosuna Silahlı Saldırı

İslahiye’de Gazete Bürosuna Silahlı Saldırı

İslahiye’de yayınlanan İslahiye’nin Sesi Gazetesi bürosuna silahlı saldırı gerçekleşti.
31 mart 2024 yerel seçimlerinden alakalı olan saldırı ile ilgili Islahiye ilçe emniyet müdürlüğü tarafından çalışma başlattı.
31 mart seçimleri sonrasında Yeniden Refah Partisi İslahiye Belediye başkan Adayı Mustafa Selimoğlu’nun taraftarı olarak iddia edilen menzil sofisi kişi tarafından Gazetenin Genel Yayın yönetmeni Abdullah Bilgiç’e saldırı gerçekleştiği bildirildi..
Saldırı sonrası ilçe Emniyet Müdürlüğü tarafından Gazeteci Abdullah Bilgic hakkında koruma kararı alınmıştı. Şimdi Gazetenin Yazı işleri Müdürü Halil Ibrahim Kurt hakkında da koruma kararı alındı.
Dün Akşam gerçekleştiği tahmin edilen silahlı saldırıda Gazete bürosu kurşunlanmış ve işyerinin camları kırılmış.
Islahiye ilçe Emniyet müdürlüğü ekipleri konu ile ilgili detaylı çalışma başlatırken silahli saldırı ile daha önceki saldırı arasında bağlantı olup olmadığını bu saldırıyı kim yada kimlerin ne amaçla yaptığı konusunda titiz bir çalışma yürütüyor.
Gazetenin Genel yayın yönetmeni Abdullah Bilgic “saldırılar arasında bağlantı olup olmadığını bilmiyorum. Ancak biz emniyet guclerimize güveniyoruz. Saldırının faili veya failleri kim olay neden gerçekleşti. Bunların tamamı gün yüzüne çıkacaktır.
Türkiye Cumhuriyeti bir hukuk devletidir ve hukuk gerekeni yapacaktır.” dedi.

Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

Gaziantep'in İlk Haber Ajansı