Hoşgeldiniz  

TAHMAZOĞLU AKD CEMEVİ YÖNETİMİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİNDE BULUNDU

admin | 12 Mart 2024 | Genel, Gündem, Tüm Manşetler A- A+

TAHMAZOĞLU AKD CEMEVİ YÖNETİMİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİNDE BULUNDU

TAHMAZOĞLU AKD CEMEVİ YÖNETİMİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİNDE BULUNDU

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu geçen ay Olağanüstü Genel Kurul ile yeni yönetimini seçen Alevi Kültür Dernekleri Gaziantep Şubesine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Alevi Kültür Derneği Yöneticileri, Alevi vatandaşlar ve alevi köylerinin muhtarlarıyla görüşen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu AKD Gaziantep Şube Başkanı Hasan Çolak’a da hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

AKD Gaziantep Şube Başkanı Hasan Çolak görevden alınan eski yönetimin alevi toplumuna hem maddi ve hem de manevi çok büyük zararlar verdiklerini dile getirerek belediyecilikte gözle görülen çok iyi hizmetleri karşısında da Tahmazoğlu’a başarılar diledi.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu “hiçbir ayrım yapmadan hizmetleri yürüttüğümüz şu ortamda halkın bize ilgisi karşısında gururlanıyoruz. Bunun nedenle Alevi,Sunni, Kürt Türk demeden hizmeti sürdürdüğümüz içi toplum bu teveccühü, ilgiyi, coşkuyu bize gösteriyor.Alevi toplumunun isteklerini ve taleplerini dün olduğu gibi bugünde karşılamaya devam edeceğiz.” dedi.

Daha sonra cemevi kompleksini gezen Tahmazoğlu kadınların çalıştığı biçki dikiş kurslarını gezerek  gençlerin müzik dinletilerine eşlik etti.

Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

Gaziantep'in İlk Haber Ajansı