Hoşgeldiniz  

Şehitkamil Belediyesi’ne halkın içinden bir aday

admin | 27 Şubat 2024 | Genel, Gündem, Politika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Şehitkamil Belediyesi’ne halkın içinden bir aday

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde siyasi partilerin adayları belli olurken Gaziantep’te Şehitkamil Belediyesi’ne birde bağımsız aday çıktı.

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde siyasi partilerin adayları belli olurken Gaziantep’te Şehitkamil Belediyesi’ne birde bağımsız aday çıktı. Yıllardır siyasetin ve iş dünyasının içerisinde olan Aslanbey İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı ve Şehitkamil Belediyesi eski meclis üyesi Müslüm Aslan, bağımsız olarak Şehitkamil Belediye Başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Neden bağımsız aday olduğunu ve neler yapmak istediklerini anlattı.

Şehitkamil Belediye Başkan adayı Müslüm Aslan, “Ben hiçbir partiye bağlı olmadan çalışıyorum. Halkımızın sesi ve halkımızın hizmetkarı olarak aday oldum. Şehitkamil Belediyesi’nde Mehmet Bozgeyik döneminde meclis üyeliği yaptım. Halkımızın, mahallelerimizin, köylerimizin ne gibi sorunları varsa hepsini biliyorum. Kimseye bağlı olmadan halkımızın destekleriyle bu yola çıktım. Allah’ın izniyle 31 Mart’ta Şehitkamil halkının oylarıyla, halkın içerisinden birisi olarak seçilmek istiyorum. Yıllardır bu şehirde inşaatla uğraşıyorum ve belediyeciliği çok iyi biliyorum. Halkımızın destekleriyle halkımızın belediye başkanı olacağım” dedi. 
Müslüm Aslan, Belediye Başkanı seçildiğinde kesinlikle makamda oturmayacağını ve makam arabası ile şoförü olmayacağını dile getirerek, “Ben halktan birisiyim. Ve öylede kalacağım. Kesinlikle makam aracı kullanmayacağım” ifadesini kullanırken iş insanı Mehmet Köse ile birlikte yoğun tempoda 31 Mart seçimleri için çalışmalara devam ettiğini açıkladı. 

Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

Gaziantep'in İlk Haber Ajansı