Hoşgeldiniz  

Gaziantep Haber Ajansı Bülteni Salı 20.02.2024 e gazete

admin | 20 Şubat 2024 | e gazete Gaziantep haber ajansı Bülteni, Genel, Gündem, Tüm Manşetler A- A+

Gaziantep Haber Ajansı Bülteni Salı 20.02.2024 e gazete

Gaziantep Haber Ajansı Bülteni Salı 20.02.2024 e gazete

HABER METNİ;

NASRETTİN HOCA HİKAYELİ BİR BAŞKAN ADAYI

BEKİR ÖZTEKİN

Hocaya sormuşlar ya hocam senin hanım çok geziyor; Hoca “yooo” demiş çok gezse bizim eve de uğrardı demiş.

PARTİ PARTİ DOLAŞTI

Yeniden Refah Partisi Oğuzeli Belediye başkanlığı için aday gösterilen Bekir Öztekin’e tepki yağdı. Bekir Öztekin’i Oğuzeli’nde başkan olarak görmek istemediklerini vurgulayan vatandaşlar 31 Mart seçimlerinde kendisine oy vermeyeceklerini belirtiler.

Nedenini sorduğumuzda geçmiş dönemde Belediye Başkanlığı yaptığı sırada Oğuzeli yerine Gaziantep merkezinde hep gününü geçirmiş. Bu nedenle de o döne de seçimi partisi kaybetmiş..

Yeniden Refah Partisi Oğuzeli Belediye Başkan Adayı Bekir Öztekin’in adaylığı seçmenlerden tepki oldukça alıyor.

Yeniden Refah Partisi geçtiğimiz günlerde Gaziantep ve ilçelerinde adaylarını tanıtmış, Oğuzeli Belediye başkanlığı için Bekir Öztekin’i göstermişti. Oğuzeli’nde yaşayan vatandaşlar, parti parti dolaşan birini aday olarak görmek istemediklerini söylediler. 

SEÇMEN ÖZTEKİN’İ İSTEMİYOR

İlçede daha etkili olabilecek isimler varken Bekir Öztekin’in aday gösterilmesinin yanlış bir karar olduğunu ifade eden seçmenler, Yeniden Rafah Partisi’ne çağrıda bulunarak bu yanlıştan dönülmesini istedi. Seçmenler, daha önce Oğuzeli ilçesinde AK Parti’den belediye başkanlığı ve Gelecek Partisi’nden de il başkanlığı yapan Bekir Öztekin’e güvenmediklerini ve seçimlerde destek vermeyeceklerini ifade ettiler.

Oğuzeli ilçesinde AK Parti’den  Belediye Başkanlığı yapan Bekir Öztekin, daha sonra Gaziantep’te Gelecek Partisinin il başkanlığını yapmıştı. Şimdi ise Yeniden Refah Partisi Oğuzeli Belediye başkanlığı için aday gösterildi.

*

*

*

ŞAHİNBEY AMPUTE’DEN NET SKOR 4-0

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı kendi evinde oynadığı karşılaşmada Şişli Yeditepe Engelliler Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı’nı 4-0 mağlup etti.

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı, kendi evinde Şişli Yeditepe Engelliler Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı ile karşı karşıya geldi. Oldukça zorlu ve çekişmeli geçen karşılaşmada Şahinbey Ampute Futbol Takımı ilk yarısı 0-0 tamamlanan karşılaşmadan 4-0 galip ayrılmasını bildi.

OYUNCULARIMI TEBRİK EDİYORUM

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı Kulüp Başkanı Cuma Güzel; alınan galibiyetle ligdeki çıkışlarını sürdürdüklerini belirterek “Rakibimiz Şişli Yeditepe Engelliler Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı’ydı. Rakipler karşılarında Şahinbey Ampute Futbol Takımı olunca daha fazla efor sarf edip kapanarak oynuyorlar. Buda bizim işimizi biraz zorlaştırıyor. Bu nedenle 38 dakikaya kadar maç 0-0 berabere devam etti ve o dakikadan sonra 4 gol bulduk. Ortaya konan oyundan dolayı rakip takımı ve kendi takımımı kutluyorum” dedi.

*

*

FATMA ŞAHİN, 3’ÜNCÜ DÖNEMİNDE İSLAHİYE VE NURDAĞI’NA GÖTÜRECEĞİ PROJELERİ ANLATTI

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Fatma Şahin, 3’üncü döneminde kente kazandırmayı planladığı projeleri kapsayan seçim beyannamesini tanıtmak amacıyla Nurdağılı ve İslahiyeli vatandaşlarla bir araya geldi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 6 şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen İslahiye ve Nurdağı’ndaki afetzedelerle buluştu, iki ilçeye yapılacak projeler ve hizmetleri anlattı.

DEPREM ANMA VE EĞİTİM MERKEZİ İLE VATANDAŞ BİLİNÇLENDİRİLECEK

Buna göre, “Asrın Felaketi” olarak nitelendirilen depremde hayatını kaybedenleri anmak, doğal afetin yıkıcı etkilerini anımsatarak insanları bilinçlendirmek  için hayata geçirilecek Deprem Anma ve Eğitim Merkezi ile aynı zamanda mimarlık ve inşaat mühendisliği öğrencilerine de eşsiz bir eğitim fırsatı sunulacak.

Depremde yapıların büyük zarar gördüğü Nurdağı’nda, yapıların hızlıca tamamlanması için harcanan mesainin yanı sıra Başkan Fatma Şahin, yeşil alan oranını artırmak ve vatandaşın sosyal açıdan nitelikli vakit geçirmesini sağlamak için ilçeye millet bahçesi kazandıracak.

YAKLAŞIK 17 BİN METREKARELİK ALANI KAPSAYACAK YENİ PROJEYLE SPOR VE SOSYAL AKTİVİTE BİR ARADA!

“Spor şehri Gaziantep” düsturuyla yerel yönetim açısından Türkiye’ye örnek olan Başkan Şahin’in ilçeye getireceği bir diğer hizmette Kapalı Spor Salonu-Gençlik Merkezi ve Kamp Alanı Projesi olacak. Yaklaşık 17 bin metrekarelik alanda devreye alınması planlanan bu proje ile ilçenin spor ihtiyacını gidermek ve alternatif sosyal aktivitelerini artırmak  amaçlanıyor.

Diğer yandan ilçede yaşlı ve engelli bireyler için psikolojik destek merkezi, öğrencilerin ders çalışma ve kitap okuma alışkanlığı kazanması için kütüphane, tarımdaki sulama ihtiyacı için sulama kanalları projesini hizmete almak planlanıyor.

Nurdağı’ndaki seçim beyannamesi tanıtımının ardından İslahiye’ye geçen Başkan Fatma Şahin, burada da ilçeye götürülecek hizmetler hakkında vatandaşa bilgi verdi.

Bu kapsamda Amanos Tünelleri ve Lojistik Alan Bağlantısı çalışmasıyla Güneydoğu’nun Akdeniz’e açılan kapısı olarak da bilinen Hassa Tünellerinin inşaat çalışmalarına başlanırken Başkan Şahin, İslahiye Kamu Çalışanlarına Lojman, Belediye Binası ve Konferans Salonu, Öğretmen Evi, Gençlik Merkezi ve Afet Toplanma Alanı projelerini de ilçede hizmete almayı hedefliyor.

Öte yandan Nurdağı’ndaki millet bahçesi projesinin bir örneğini İslahiye’de yapmayı amaçlayan Şahin’in ilçede planladığı diğer projeler ise şöyle:

Fevzi Paşa İçme Suyu Projesi, Köy yollarına sıcak asfalt çalışması, Huzurlu Yaylası Tabiat Parkı, Mandıra yapımı, sulama kanalları, afetzede çiftçilere mazot ve ekipman desteği.

Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

Gaziantep'in İlk Haber Ajansı