Hoşgeldiniz  

Gaziantep Haber Ajansı Bülteni Çarşamba 31.01.2024 e gazete

admin | 31 Ocak 2024 | e gazete Gaziantep haber ajansı Bülteni, Genel, Gündem, Tüm Manşetler A- A+

Gaziantep Haber Ajansı Bülteni Çarşamba 31.01.2024 e gazete

Gaziantep Haber Ajansı Bülteni Çarşamba 31.01.2024 e gazete

HABER METNİ:

GTO’DA 2024 YILININ İLK MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

–        TEYMUR: Tüm Gazianteplileri geleneksel kan bağışı kampanyasına bekliyoruz

–        YILDIRIM: İHRACATÇIMIZA NAVLUN DESTEĞİ VERİLMELİ

                        EKONOMİ YENİ BİR TEDARİK ZİNCİRİ KRİZİ RİSKİ İLE KARŞI KARŞIYA

Gaziantep Ticaret Odasında (GTO) 2024 yılının ilk Meclis Toplantısı Meclis Başkanı M. Hilmi Teymur başkanlığında, Yönetim Kurulu, Meclis ve Disiplin Kurulu üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

GTO Meclis Başkanı M. Hilmi Teymur, Meclis toplantısının açılışında yaptığı konuşmada meclis üyelerini ve Gaziantep halkını GTO’nun bu yıl 7.kez düzenleyeceği kan bağışı kampanyasına davet etti.

Teymur, “Bildiğiniz gibi 8 Şubat, şehrimize Gazilik unvanı verilişinin yıl dönümü. Her yıl bu tarihte 22 Nolu İnşaat Malzemecileri Meslek Komitemiz öncülüğünde başlatılan “Canıyla tarih yazanların torunları kanıyla hayat kurtarıyor” sloganı ile kan bağışı kampanyası düzenliyoruz. Siz değerli meclis üyelerimizi ve Gaizantep halkını 8 Şubat Perşembe günü 7. kez düzenleyeceğimiz  geleneksel kan bağışı kampanyamıza destek olmaya davet ediyorum.” Dedi.

YILDIRIM: Ekonomi yeni bir tedarik zinciri krizi riski ile karşı karşıya

GTO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Tuncay Yıldırım Meclis Toplantısı’nda yaptığı konuşmada 2023 yılı ekonomisini değerlendirerek, 2024 yılına ilişkin öngörü ve beklentilerini paylaştı. 2024 yılında küresel ekonomide büyümenin yavaşlayacağını ve zor bir yıl olacağını söyleyen Yıldırım, “ekonomi yeni bir tedarik zinciri krizi riski ile karşı karşıya” diyerek ihracatçıya navlun desteği verilmesi gerektiğini söyledi.

Yıldırım, “Husiler’in Kızıldeniz’de Süveyş Kanalı’ndan geçen gemilere  düzenlediği saldırılar uluslararası ticarette endişe yaratıyor. Saldırılar neticesinde birçok küresel denizcilik şirketinin bu güzergahtaki faaliyetlerini durdurma kararı alması konteyner başına 700 dolar ek maliyete neden oldu. Transit süreleri yüzde 40 uzadı ve tedarik zincirinde de kırılmalar başladı. Ekonomi yeni bir tedarik zinciri riski ile karşı karşıya.” Diye konuştu.

İhracatçıya navlun desteği verilmeli

Ekonomisini üretim ve ihracatla büyütmeye odaklanan Türkiye’nin ihracatçısına navlun desteği vermesi gerektiğini söyleyen Yıldırım şöyle devam etti: “Dış ticaretin mevcut durumuna baktığımızda; Küresel ekonomi yavaşlıyor, en büyük pazarımız Almanya ekonomisi başta olmak üzere AB pazarı riskli, ekonominin dövize ihtiyacı var, kızıldeniz navlun maliyetlerini artırmış, içeride üretim maliyetleri yüksek ve finansmana erişim zorlu… Sonuç olarak rekabet gücümüz zayıfladı. Bu noktada ekonomisini üretim ve ihracatla büyütmeye odaklanan Türkiye’nin zaman zaman Çin hükümetinin yaptığı gibi 2024 yılında ihracatçımıza verilebilecek en kıymetli destek navlun desteği olacaktır.”

2024’te de üyemizin ve şehrimizin gür sesi olmaya devam edeceğiz

Meclis Üyelerini GTO’nun 2023 yılında yaptığı çalışmalar ve 2024 yılı programı hakkında da bilgilendiren Başkan Yıldırım, Gaziantep Ticaret Odası’nın 2023 yılını 36 bin 850 aktif üye ile kapattığını söyleyerek “Üyelerimizin faaliyet gösterdiği sektörlerin gelişimine, sorun ve ihtiyaçlarının giderilmesine yönelik çalışmalar yapmaya, ulusal ve uluslararası alanda rekabet güçlerinin artırılması için çalışmaya, her zaman olduğu gibi 2024 yılında da devam edeceğiz. Hükümet, bakanlıklar, kamu kurum ve kuruluşları, yerel yönetimler, sivil toplum kuruluşları, meslek kuruluşları, üniversiteler ve diğer paydaşlarla iş birliğine devam ederek hem üyemiz hem de Gazi şehrimizin gür sesi olmayı sürdüreceğiz.” diye konuştu.

*

*

GTB’DE 2024 YILININ İLK MECLİS TOPLANTISI

 TÜM ZORLUKLARA RAĞMEN İHRACATIMIZ 10 MİLYAR 71 MİLYON DOLAR

Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) 2024 yılı ilk Olağan Meclis Toplantısı, Meclis Başkan Yardımcısı Karaca Türkmen başkanlığında, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yusuf Kenan Uygur ve Meclis Üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Toplantıda, 2023 yılının genel değerlendirmesi yapılarak, 2024 yılı içerisinde hayata kazandırılması planlanan proje ve çalışmalar hakkında istişarelerde bulunuldu.

DEPREMDE HAYATINI KAYBEDENLER ANILDI

Yılın ilk meclis toplantısının açılışında konuşan GTB Meclis Başkan Yardımcısı Karaca Türkmen, zor bir yılın geride kaldığını belirterek, 2024’ün savaşlar ve depremlerden uzak, huzur ve bereket dolu bir sene olması temennisinde bulundu.

Deprem felaketinin yaşandığı 6 Şubat 2023 tarihinin yıl dönümüne girildiğini anımsatan Türkmen, “Acısı halen bir kor gibi yüreğimizi yakan Kahramanmaraş merkezli depremlerin sene-i devriyesine girdik. Gazi şehrimizde ve komşu illerimizde can kayıplarına ve büyük yıkımlara sebebiyet veren deprem, geride hiçbir zaman unutamayacağımız hüzünler bıraktı. Deprem felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımızı bir kez daha rahmetle anıyor, kederli ailelerine sabır ve başsağlığı diliyorum. Rabbim ülkemize bir daha böylesi acılar yaşatmasın” dedi.

“GAZİANTEP ÜRETİM AZMİNİ HİÇ KAYBETMEDİ”

GTB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yusuf Kenan Uygur da toplantıda yaptığı konuşmada, borsanın 2023 yılı faaliyetleri ile 2024’te hizmete kazandırılması planlanan proje ve çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu.

Deprem felaketinin 1. yıl dönümünde hayatını kaybedenleri rahmetle anan Uygur, “2023 yılı küresel krizlerin, savaşların ve yıkıcı doğa olaylarının yaşandığı zor bir dönem olarak tarihteki yerini aldı. 6 Şubat’ta yaşadığımız asrın felaketi ruhumuzda uzun yıllar kapanmayacak derin yaralar açtı. Depremde kaybettiğimiz tüm kardeşlerimizi rahmetle anıyor, ailelerine sabırlar diliyorum. Allah ülkemize bir daha böyle acılar yaşatmasın. Deprem süreci milletçe tek yürek olup, milli birlik ve kardeşlik ruhuyla yaralarımızı sardığımız bir dönem oldu. GTB olarak hem vatandaşlarımızın yanında olarak hem de işletmelerimizin iktisadi faaliyetlerinin devamının sağlanması noktasında devletimizin ilgili kurumlarıyla sürekli temas halinde bulunduk. Gaziantep deprem sonrası toparlanma sürecinde üretim, istihdam ve ihracat azminden hiç kopmadı. Yılı tüm zorluklara rağmen 10 milyar 71 milyon dolar tutarında bir ihracatla kapatarak, Türkiye’nin en fazla ihracat yapan 6’ncı şehri oldu. Şimdi yüksek bir motivasyonla yeni başarı hikayeleri yazmak için tekrar yola çıktık. 2024 yılının savaşlardan ve felaketlerden uzak başarı dolu bir yıl olarak geçmesini temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

Meclis toplantısında ayrıca GTB Genel Sekreteri Özgür Bayram,  2023 yılında borsada gerçekleşen ürün işlem hacimleriyle ilgili sunum yaptı.

*

*

*

AK PARTİ SEÇİM BEYANNAMESİ AÇIKLANDI

31 Mart 2024 yerel seçimlerine yönelik hazırlanan AK Parti’nin seçim beyannamesi 8 ana başlıktan oluşuyor. Beyannamenin sloganı “Türkiye Yüzyılı Şehirleri için Gerçek Belediyecilik” oldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,  2024 yerel seçimleri AK Parti Seçim Beyannamesi toplantısında konuştu.

31 Mart 2024 yerel seçimlerine yönelik hazırlanan seçim beyannamesi 8 ana başlıktan oluştu.

8 BAŞLIKTA TOPLANAN BEYANNAMEDEKİ BAŞLIKLAR:

1. AK Parti Yerel Yönetim Vizyonu

2. Katılımcılık, Şeffaflık ve Hesap Verebilirlik

3. Dirençli Şehirler

4. Türkiye Yüzyılı’nda Şehir ve Çevre

5. Toplumsal Refah Öncelikli Şehir Ekonomileri

6. Duyarlı ve Kapsayıcı Sosyal Belediyecilik

7. Kültür Üreten Şehirler

8. Hizmet ve Eser Belediyeciliği

*

*

DOĞUŞTAN YETENEKLİ E- SPORCULAR, HAZIRLANAN EĞİTİMLERLE KARİYER SAHİBİ OLACAK!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, kurduğu E-Spor Merkezinde Türkiye’de bir ilke imza atıp öğrencileri tarama testine alarak doğuştan yetenekli olanları hazırlayacağı farklı eğitim planlarıyla bu alanda kariyer sahibi yapmayı amaçlıyor.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, yarıyıl tatilinde çocukların nitelikli zaman geçirmesini sağlamak, oyun kültürünü doğru ve yerinde eğitimlerle güçlendirmek için E-Spor Merkezinde teorik ve uygulamalı eğitimler veriyor.

Bu kapsamda başvuru sayısı binin üzerine çıkan öğrenciler, yaş ve yetenek kategorilerine göre sınıflandırılıyor. Eğitim süreci, “E-Spor Nedir?”, “Büyükşehir Belediyesi’nin E-Spor Merkezini Duydunuz mu?” konu başlıklarıyla başlıyor.

Eğitimin ardından öğrenciler, kendileri için ayrılan bilgisayarlara geçerek, refleks, tepki ve zamanlama gibi terimlerin ölçüt olarak alındığı yetenek taramalarından geçiyor. Türkiye’de e-Spor camiasında ilk niteliği taşıyan bu uygulama ile öğrencilerin becerileri tespit edilerek doğru yönlendirmeler ve özgün eğitimlerle kariyer sahibi yapılması planlanıyor.

YARIYIL PROGRAMIYLA DAHA FAZLA KİŞİYE ULAŞMAK HEDEFLENİYOR

Büyükşehir Belediyesi E-Spor Merkezi sorumlusu Mehmet Enes Yılmaz, E-Spor Merkezinin 2022 yılında beri aktif bir şekilde hizmet verdiğini belirterek, şunları söyledi:

“E-Spor Merkezimize şehrimizde ulaşmayan çocuklar ve gençlerimiz kalmasın diye yarıyıl tatilinde böyle bir programı devreye soktuk. Bu seneki programımıza E-Spor Tarama Testi ekledik. Bu sayede Türkiye’de ilk niteliği taşıyan bu uygulama ile doğuştan yetenekli e-sporcularımızı keşfetmeyi hedefliyoruz. İlerleyen süreçlerde yetenekli e-sporcuları farklı eğitim müfredatlarına dahil ederek yetiştirmek istiyoruz.”

E-SPOR OYUNCULARI MERKEZDEN MEMNUN

Hüsam Muhammed Ali, E-Spor Merkezinin kurulması sonrası organize edilen turnuvaya katıldığını anlatarak, “Bu turnuvada birinci olmuştum. Büyükşehir Belediyesi’nin biz gençlere sağladığı bu hizmetten dolayı teşekkür ediyorum. Turmuvada Valorant’a katılmıştım. Daha önce ilçede de bir turnuva deneyimim olmuştu. E-Spor Merkezi ile şu an bir hobi olan oyun yeteneğimi daha da profesyonel bir evreye çekebileceğimi düşünüyorum. Bu işte daha ileriki süreçlerde gelişerek meslek haline getirmeyi planlıyorum” diye konuştu.

Lise öğrencisi Cansu Kurlan ise e-sporla Valorant oyunu sayesinde tanıştığını söyleyerek, “Bugün E-Spor Merkezinde yetenek taramalarımız yapılıyor. Günden güne bu testlerden de anladığım üzere kendimi geliştiriyorum. Fark ederek daha da yükseleceğimi tahmin ediyorum. Yarıyıl tatilim süresince de merkeze düzenli olarak gelmeyi düşünüyorum. Ortamdan ve merkezin sunduğu hizmetlerden çok memnun kaldım” dedi.

*

*

ŞAHİNBEY BELEDİYESİ’NİN ÇOCUK ŞENLİĞİNE YOĞUN İLGİ

Şahinbey Belediyesi tarafından, çocukların sömestr tatilinde eğlenceli zaman geçirmesi amacıyla hazırlanan Çocuk Şenliği’ne aileler ve çocuklar yoğun ilgi gösteriyor.

Şahinbey Belediyesi tarafından Şahinbey Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen “Çocuk Şenliği”  çocukların oldukça ilgisini çekiyor. 28 Ocak – 04 Şubat tarihleri arasında açık olacak olan Çocuk Şenliği’nde çocuklar kendileri için hazırlanan oyun gruplarında ve her gün düzenlenen müzikallerle ve çizgi sinemalarla eğlenceyi doyasıya yaşıyorlar.

ÇOCUKLAR EĞLENCEYE DOYACAK

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, çocukların tatillerini dolu dolu geçireceğini ifade ederek “Çocuklarımızın tatillerini daha iyi geçirmesi için Çocuk Şenliği’ni düzenledik. 28 Ocak tarihinde açtığımız şenliğimize aileler ve çocuklar yoğun ilgi gösteriyor. 04 Şubat saat 19:00’a kadar açık kalacak olan şenlikte çocuklarımız için birbirinden eğlenceli müzikaller sergilenecek. Geleceğimizin teminatı çocuklarımız sadece müzikaller değil oyun alanlarında da doyasıya vakit geçirerek tatillerini doyasıya yaşayacaklar. Fuarımız her gün sabah saat 09.00’da kapılarını açıp, 19.00’a kadar sürecek. Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezi’nde düzenleyeceğimiz etkinliklere tüm çocukları bekliyoruz” dedi.

 BAŞKAN TAHMAZOĞLU’NA TEŞEKKÜR EDERİZ

Şahinbey Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen Çocuk Şenliği’ne katılan çocuklar düzenlenen müzikaller ve gösterilerle oldukça eğlenceli anlar yaşarken daha sonra ise şişme oyun alanlarında enerjilerini atıyorlar. Anne, babalar ise çocuklarının ara tatilini eğlenceli şekilde geçirmelerinden mutluluk duyduklarını ifade ederek, Başkan Tahmazoğlu’na teşekkür ettiler.

*

*

Tamam Antep’te lakap çoktur amma Tabahana’da comcomusu var.

TABAKHANE’DE LAKAPLAR ( LAAPLAR)

1. Abacı Cafer

2. Abdullah Çavuş

3. Abeci Hasan

4. Abeli Heyri

5. Abu Cevdet

6. Acıların Çocuğu Adil

7. Ad Mamed

8. Ağa Malı Şükrü

9. Ağa Mamed

10. Ahmet Paşa Ammi

11. Alamancı Şükrü

12. Alamancı Zeki

13. Albay Mustafa

14. Ali Balık

15. Ali Bitti

16. Allah’sız Şahin

17. Alluş

18. Alma Cücüğü Cücük Mamed

19. Altın Çekiç İzzet

20. Aman Avcı Uçan Tencere Hösüyn

21. Ammi Kamil

22. Ana Zeki

23. Apadık Hakkı

24. Apal Mustafa

25. Apollo Ali

26. Arap Ali

27. Arap Mustafa

28. Arıllı Şükrü

29. Armut Çöpü Bilal

30. Armut Fatma

31. Asbablı Şeytan Kasım

32. Aşçı Ali

33. Aşıklının Nuruyası

34. At Mamed

35. At Möhüttün

36. Atafatik Nuruya (hakiyeci)

37. Ataş Ahmet

38. Ataş Ahmet’in Nazifesi

39. Atırcı Mamed

40. Avrupa Pense Mamed

41. Avşar Hasan

42. Ayı Mahmut

43. Baba Dost’u Şahı Heyri

44. Bakır Kocaoğlu

45. Bamya Bilal

46. Banker Fevzi

47. Barmaksız Hösüyn

48. Baytoncu Ömer

49. Bekçi Emin

50. Beleşci Hösüyn

51. Belimin Gemiği Muarrem

52. Berber Topal Mamed

53. Betoncu Heyri

54. Beyaz Dondurma Durdu

55. Bıçakçı Şakir

56. bibiy şükrü

57. Boboş Ekrem

58. Bostancı Sakıp

59. Boyacı Kör Maamed

60. Boynonun oğlu Enver

61. boz Halil

62. Bozo Dayı

63. Cakcak Hanifi

64. Carrığın Oğlu Hasan

65. Carrığın Oğlu Kemal

66. Carrığın Oğlu Mamed

67. Culluk Nuru

68. Cuv Ali

69. Cücük Mamed

70. Çabıt Mamed

71. Çabıtçı Emine

72. Çakmaktaş Halil

73. Çamur Ali

74. Çangallı Ahmet

75. Çangallı Memik

76. Çebiş Mamed

77. Çelet Şükrü

78. Çerkez Mamed

79. Çete Ahmet

80. Çete Hanifi

81. Çete Mustafa

82. Çete Zeynel

83. Çıbıkcı Abdullah

84. Çıbıkcı Mustafa

85. Çırçırcı Bilal

86. Çıtıpıtı Fatma

87. Çiçek Enver

88. Çirmistan Abdullah

89. Çirmistan Mamed

90. Çolak Ökkeş

91. Çomak Naci

92. Çopur Hanifi

93. Çopur Osman

94. Çulha Mamed

95. Çütcülü Hadduç

96. Dağdelen Höddü

97. Dağdelen Yussup

98. Darakçı Emin

99. Daş Kafa Serdar

100. Daşşayarık Şepci Çavuş

101. Davulcu Hasan

102. Dayan Goca Mustafa

103. Dedo İmam

104. Deli Ahmet

105. Deli Çiçek Murat

106. Deli Heyri

107. Deli Kadir

108. Deli Naci

109. Deli Ömer

110. Deli Zeki

111. Demir Mamdeli

112. Demirci Mamed

113. Demirci Muzaffer

114. Derviş Maamed

115. deve şakire

116. Diyap Kara

117. Doktor Cahit

118. Ecevit Hüseyin

119. Efendi Şakir

120. Eflâtun Osman

121. Ekmekçi Ali

122. Ekmekçi Hasan

123. Ellez Emin

124. Ellez Yaşar

125. ellezler

126. Emlik Mamed

127. Er Möhüttün

128. Eşki Kara

129. Eşkimişi Sütcü Doğan

130. Eşşek Mamed

131. Feriz Mamed

132. Fıransız Mamed

133. Finfirik İbo

134. Gabak Mustafa

135. Gabalcı Heyri

136. Gabalcı ismet

137. Galo Hasan

138. Galo Memik

139. Gambalaz Bedriye

140. Gambır Ali

141. Ganbır Fehime

142. Gara Bela Murat

143. Gara Bilal

144. Gara Gün Dostu Mustafa

145. Garoz Oğlu Mıstık

146. Garpız Mamed

147. Gasdeci Maamed

148. Gasteci Halit

149. Gavun Fatih

150. Gavun İmam

151. Gâvur Mustafendi

152. Gavur Yaşar

153. Gaz Ali

154. Gazoz Gapa Ömer

155. Gazzık Muharrem

156. Gazzık Yemez Durdu

157. Germi Çavuş

158. Gıbış Mamed

159. Gıcık Ömer

160. Gıdış Ali

161. Gındırış Maamed

162. Gıney Ali

163. Gıpık Hanifi

164. Gıpık Mamed

165. Göddü Çebiş

166. Gözlüklü Eysan

167. Guguş Fehmi

168. Gulaksız Adil

169. Gulaksız Ahmet

170. Gulaksız Hösüyn

171. Gunufilli Erol

172. Gunufilli Mamed

173. Gurt Elif

174. Guşakçı Durdu

175. Güdük Heyri

176. Gürbüz Mamed

177. Gürbüz Memik

178. Gürbüz Sâni

179. Gürbüz Yaşar

180. Güve Mamed

181. Hacı Ayvaz

182. Hacı Ayvaz Şerif

183. Hacı Gasso

184. Hacı Memik

185. Hacı Tahirlerin Faddımı

186. Halterci Ata

187. Ham Mamed

188. Hamamcı Paşa Mamed

189. Hambal Hösüyn

190. Hamiş Mustafa

191. Hamiyet Ahmet

192. Harat Oğlu Hacı Halil

193. Haratlar

194. Hasan Hösüyn Çavuş

195. Hayran Olduğum Galip

196. Hayyo

197. Heyri Onbaşı

198. Hınış Arif

199. Hıra Mevlide

200. Hıranın Oğlu Ali

201. Hırço Mahmut

202. Hırış Hanifi

203. Hırsız Daşo

204. Himen Hanifi

205. Hoca Şükrü

206. Hoca Zekiye

207. Hökümet (futbolcu)

208. Hökümet Ali

209. Hönü Hanifi

210. Höstelek hanifi (harafcı)

211. Hösük Ali

212. Höteleğin Haycesi

213. Inneateyna Burhan

214. Inneateyna Durdu

215. İmam Çavuş

216. İnneci Doğan

217. inneci irbam

218. inneci Mahmut

219. İsli Ayuş

220. İt Ali

221. Jandarma Nuru

222. Kadana Zekine

223. Kahveci Kara

224. Kaloğlu Mustafa

225. Kara Ayuş

226. Kara Mamed

227. Karabaş Adil

228. Karabaş Muharrem

229. Karabaş Mustafa

230. Karakoç Müslüm

231. Karpuz Maamed

232. Kavun İmam

233. Kedi Remzi

234. Kekeç Süleyman

235. Keklik Hasan

236. Keklik Mamed

237. Kel Ayuş

238. Kelebek Mamed

239. Kelle Memik

240. Kelle Mustafa

241. Kelleci Abdullah

242. Kelleci Bayram

243. Kelleci Mamed

244. Kelleci Mustafa

245. Kelleci Ökkeş

246. Kellesi Bök Mamed

247. Keser hösüyn

248. Keser Naci

249. Keyfo Fehmi

250. Kısacık Hasan

251. Kısacık Şaziye

252. Kilit Durdu

253. Killi Firdövs

254. Kim Kim Mısdafa

255. Kirbitçi Fevzi

256. Kirli Cücük Maamed

257. Kirli Heyri

258. Kizir İbrahim

259. Koç Hasan

260. Kokuk (Kokmuş) Hasan

261. Kolcu Mustafa

262. Koreli Mustafa

263. Koşucu Enik Mamed

264. Kovboy Mamed

265. Köfteci Ahmet

266. Köle Maamed

267. Köle Sait

268. Köle Süleyman

269. Köle Yusuf

270. Kör İmam

271. Kör Mamed

272. Kör Ömer

273. Kör Teke

274. Köse Gadir

275. Köse Kadir

276. Köylü Firdövs

277. Kulaksız Adil

278. Kulüpcü Hanifi Ağa

279. Kuntakinte

280. Kurşunlu Hacı Ahmet

281. Kuşakcı Abdullah

282. Kuşçu Hamiş

283. Küllü Ali

284. Küllü Faarık

285. Küllü Mahmıd

286. Küllü Mahmut

287. küncülü gadir

288. Lello Heyri

289. Lello Mamed

290. Lombacı Arif

291. Malkoç Kadir

292. Malkoç Yusuf

293. Mamaçiçi Şükrü

294. Maraşlı Faruk

295. Maviş Mamed

296. Maytap İbrahim

297. Mazacı Cahit

298. Mecimek Beşire

299. Melek Muharrem

300. Memiş Kiya

301. Menzil Andak Mamed

302. Mercimek Osman

303. Mestik Mamed

304. Mesto Mustafa

305. Mezesiz Hüseyin

306. Mik Mamed

307. Milyon Ağa

308. Minik Meyrem

309. Miskilim Mıstafa

310. Motorcu Şükrü

311. Nacar Kamil

312. Nacar Şakir

313. Nalbant Ahmet

314. Naney Hasan

315. Nasihatçı Mahmut

316. Naylon Cahit

317. Naylon Mamed

318. Odun Arif

319. Onyedili Doğan

320. Onyedili İrbam

321. Öcük Ahmet

322. Öcükler

323. Öfelemeci Ahmet

324. Ökçesiz Emin

325. Ökelek duran

326. Öküz Nuru

327. Pala Dayı Recep

328. Palamut Hasan

329. Palta Heyri

330. Palta Maamed

331. Pambık Zeki

332. Pammığın Oğlu Adil

333. Pas Mamed

334. Paslı Nuru

335. Paso Nuru

336. Peynir Asım

337. Pisik Mamed

338. Piyer Hökkeş

339. Postallı Durdu

340. Postallı Hösüyn

341. Saad’in Haycesi

342. Sabri Dino

343. Sado Hösüyn

344. Sado Hösüyn Çavuş

345. Sakallı Fevzi

346. Sakar Mıstık

347. Sakırga Mustafa

348. Salah Salih

349. Sarhoş Ahmet

350. Sarı Asım

351. Sarı Kemal

352. Sarı Ömer

353. Secaat Fatih

354. Selamun Aleyküm Eysan

355. Sellinin Oğlu Gani

356. Seyyar Minare Fatih

357. Sıçan Hasan

358. Simo Memik

359. Sinamacı Durdu

360. Sinek Heyri

361. Sinyor Didi

362. Söbe Maamed

363. Süllüm Maamed

364. Sümüklü Ayuş

365. Sürmeli Mıstık

366. Süslü Mamed

367. Sütçü Ali

368. Sütçü Mustafa

369. Şah Mamed

370. Şalvarı Böök Abdulla

371. Şandır Ali

372. Şarmıta Halil

373. Şerif Ahmet

374. Şerif Sakıp

375. Şeytan Ali

376. Şiddire Şakir

377. Şirin Gara

378. Şişko Mamed

379. Şöför Karadayı

380. Şöhret Aleysan

381. Tabaat Abdullah

382. Tanker Heyri

383. Tartar Heyri

384. Tavla Şıh Mamed

385. Tavşan Mamed

386. Tehlike Halil

387. Tek Daşşağın Oğlu Sıypalak Mamed

388. Teke Mustafa

389. Terlikli Ahmet

390. Terzi Kemal

391. Tıhı Mamed

392. Tirik Nuru

393. Topal Kadir

394. Topal Mamed

395. Topal Mustafa

396. Topçu İrbam

397. Topçu Memik

398. Topçu Metin

399. Trenci İbrahim

400. Trenci Ökkeş

401. Trey Hasan

402. Tuluk Ahmet

403. Tustuk Mahmut

404. Tuvallak Yaşar

405. Uzun Arap

406. Uzun Ayak Fatih

407. Uzun Hayce

408. Uzun Heyri

409. Vahdet Mesut

410. Vampir Mamed

411. Vapur Ali

412. Yağlı Fatih

413. Yağsız İmam

414. Yalancı Hakkı’nın Oğlu Muhlis

415. Yannıyak Maamed

416. Yapıcı Aziz

417. Yapıcı Hasan

418. Yapıcı Salih

419. Yaylı Kamil

420. Yeşil Ördek Heyri

421. Yetim Ali

422. Yetim Şükrü

423. Yirik Bahri

424. Yirik Mustafa

425. Yonucu İmam

426. Yumma Gari

427. Yumma Mamed

428. Yumurta Mahmut

429. Zavar Hasan

430. Zavar Memik

431. Zelzele Halil

432. Zengin Mamed

Kaynak : Erol Gurbuz

Fotoğraf 1955 Sene’sine Ait Olup Eski Tabakhane Düven Arkası Memik Gürbüz’ün Düven’inin Önü Fotoğraftakiler

Ayaktakiler Soldan Sağa.

1.(Küllü) Mahmut

2.Memik Gürbüz.

Oturanlar Soldan Sağa.

1.Küllü Muharrem.

2.Gürbüz Mamed.

Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

Gaziantep'in İlk Haber Ajansı