Hoşgeldiniz  

TAHMAZOĞLU’NDAN ÇOCUK ŞENLİĞİNE DAVET

admin | 27 Ocak 2024 | Eğitim, Genel, Gündem, Tüm Manşetler A- A+

TAHMAZOĞLU’NDAN ÇOCUK ŞENLİĞİNE DAVET

TAHMAZOĞLU’NDAN ÇOCUK ŞENLİĞİNE DAVET

Şahinbey Belediyesi vatandaşların ve çocukların sömestr tatillerini dolu dolu geçirmeleri için 28 Ocak – 04 Şubat tarihleri arasında Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezi’nde düzenleyeceği Çocuk Şenliği’ne tüm çocukları ve aileleri davet etti.

Şahinbey Belediyesi, çocukların sömestr tatillerini eğlenceli bir şekilde geçirmeleri için 28 Ocak – 04 Şubat tarihleri arasında ‘Çocuk Şenliği’ etkinliği düzenliyor. Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezi’nde düzenlenecek olan ‘Çocuk Şenliği’ 28 Ocak günü saat 09:00’da kapılarını açacak. 28 Ocak – 04 Şubat tarihleri arasında sabah saat 09.00 ve 19.00 saatleri arasında düzenlenecek etkinliklerde Rafadan Tayfa, Elif ve Arkadaşları, Kaptan Pengu ve Arkadaşları 3, Kukuli Müzikali, Niloya Müzikali, Aslan Hürkuş 3 Anka Adası, Nasrettin Hoca 2 Dinazorlar Çağı ve Maşa ile Koca Ayı Sonsuz Eğlence çocuklarla buluşacak. Düzenlenecek etkinlikte şişme oyun gruplarının yanında çeşitli oyun gruplarında olacak.

ÇOCUK ŞENLİĞİNDE BULUŞALIM

28 Ocak – 04 Şubat tarihleri arasında Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezi’nde düzenlenecek olan Çocuk Şenliğine tüm Gazianteplileri davet eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, “28 Ocak – 04 Şubat tarihlerinde Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezi’nde Çocuk Şenliğimiz başlıyor. Şahinbey Belediyesi olarak Çocuk Şenliği ile çocuklarımızın yüzünü güldüreceğiz. 8 gün sürecek olan Çocuk Şenliğinde Rafadan Tayfa, Elif ve Arkadaşları, Kaptan Pengu ve Arkadaşları 3, Kukuli Müzikali, Niloya Müzikali, Aslan Hürkuş 3 Anka Adası, Nasrettin Hoca 2 Dinazorlar Çağı ve Maşa ile Koca Ayı Sonsuz Eğlence çocuklarla buluşacak. Fuarımız her gün sabah saat 09.00’da kapılarını açıp 19.00’a kadar sürecek. Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezi’nde düzenleyeceğimiz etkinliğe tüm çocukları ve aileleri davet ediyorum” dedi.

Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

Gaziantep'in İlk Haber Ajansı