Hoşgeldiniz  

AK Parti’de sürpriz müracaatlar!

admin | 14 Kasım 2023 | Gündem, Politika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

AK Parti’de sürpriz müracaatlar!

AK Parti seçim işlerinin talimatı ile belediye başkanlığı aday adaylığı için Türkiye genelinde başvurular devam ediyor.

AK Parti seçim işlerinin talimatı ile belediye başkanlığı aday adaylığı için Türkiye genelinde başvurular devam ediyor. AK Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz müracaatlarını başladığını ve başvuruların tamamlanmasının ardından adayların sıkı bir denetimden geçeceğini belirtti. Uygun görülen adayların e-temayül ile ilk 3’e giren adayların daha sonra ise 1-7 Aralık tarihlerinde yapılan anketler sonrası adayların kesinleşeceği öğrenildi.

E-TEMAYÜL’DE 3 İSİM OLACAK!

AK Parti Gaziantep’te e-temayülün 26 Kasım’da yapılacağı ve temayülde 3 ismin yazılacağı öğrenilirken mevcut belediye başkanlarının temayülde olmayacağı öğrenildi. Başkan Çetin, başvuruların 22 Kasım’da sona ereceğini, Temayül Yoklamasının ise 26 Kasım Pazar günü yapılacağını

MEVCUT BELEDİYE BAŞKANLARI AYRI DEĞERLENDİRİLECEK!
AK Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz mevcut belediye başkanlarının ayrı olarak tekrar masaya yatırılacağını ve kesin adayların Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanılacak olan merkez karar yönetim kurulu tarafından seçileceği öğrenildi.

SÜRPRİZ MÜRACAATLAR!

AK Parti Gaziantep İl Başkanlığına ve genel merkeze gelen adaylık başvuruları hız kesmeden devam ediyor. Gelen bilgilere göre şimdiden bir çok ismin başvuruda olduğu öğrenilirken sürpriz bir çok isminde adaylık için başvuruda bulunduğu belirtildi. İddialara göre AK Parti’de belediye başkanlığı adayları için eski milletvekillerinden Mehmet Erdoğan, Nejat Koçer, Müslüm Yüksel, Hasan Teke, Canan Candemir Çelik’in adaylık için başvuruda bulunduğu öğrenildi.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

Gaziantep'in İlk Haber Ajansı