Hoşgeldiniz  

Gaziantep Haber Ajansı Bülteni Çarşamba 25.10.2023 e gazete

admin | 25 Ekim 2023 | e gazete Gaziantep haber ajansı Bülteni, Genel, Tüm Manşetler A- A+

Gaziantep Haber Ajansı Bülteni Çarşamba 25.10.2023 e gazete

Gaziantep Haber Ajansı Bülteni Çarşamba 25.10.2023 e gazete

HABER METNİ

Gaziantep Valisi Kemal Çeber:

Cumhuriyetimizin 100’üncü yılında tüm hemşehrilerimi evlerine ve işyerlerine ay yıldızlı Bayrağımızı asmaya davet ediyorum.

Gaziantep Ticaret Odası Başkanı Mehmet Tuncay Yıldırım:

Sayın Valim bu özel kampanyaya, GTO ailesi olarak 5 bin bayrak ile destek veriyoruz.

**

– MKYK Üyesi Kirazoğlu; “Gurur Duydum.”

– İl Başkanı Çetin; “GAZİANTEP SAĞLIK ÜSSÜ OLUYOR.”

-Prof. Dr. Çetinkünar; “ 15 günde 51 bin hasta baktık.”

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin, MKYK Üyesi M.Sait Kirazoğlu ve İl Yönetim Kurulu üyeleriyle  hizmet vermeye başlayan Gaziantep Şehir Hastanesi’ni ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Gaziantep için Şehir Hastanesinin öneminden bahseden AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin, 1.875 yatak kapasiteli Gaziantep Şehir Hastanesi’nin, ileri tıp teknolojilerine ve gelişmiş olanaklara sahip olduğunu, 335 Polikliniği, 64  Ameliyathanesi, 259 Yoğun Bakım Yatağı ile hizmet vermeye başladığını söyledi.

“Sadece Gaziantep’e değil tüm bölgeye hitap edebilecek kadar kapasiteli bir hastane” diye konuşan İl Başkanı Çetin, “Geçtiğimiz yıllarda dünyada ve Türkiye’de yaşanan salgın ve deprem sonrası zaman bize şunu gösterdi, hayatımızda bir dakika sonra neler yaşayabileceğimiz hakkında hiçbir garantimiz yok. Bu yüzden Şehir Hastanelerinin önemi bizler için çok önemli. Türkiye Yüzyılı’nda Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde ülkemizin vizyonunu yükseltecek daha nice güzel işlere imza atacağımıza inanıyorum. İşin siyasi  boyutu bir tarafa bizim partimiz millete hizmet odaklı çalışan bir partidir. Sadece Gaziantep değil bölgemizin bu hizmetten yararlanıyor olması bizler için gurur verici. Gaziantep  sağlık üssü olma yolunda büyük bir adım daha atmıştır” diye konuştu.

– Kirazoğlu, “Gurur duydum.”

Gaziantep Şehir Hastanesi’nin tamamlanmasından büyük mutluluk duyduğunu ifade eden MKYK üyesi ve Önceki dönem AK Parti Gaziantep Milletvekili M. Sait Kirazoğlu, milletvekilliği döneminde hastanenin tamamlanması ve inşaatının hızlanması için verdikleri çabayı anlattı.

Her hafta Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca’yı tüm AK Parti Gaziantep milletvekilleri ile ziyaret ettiklerini ifade eden Kirazoğlu, “Bu konuda işçisinden, yöneticisine çok insan emek verdi. Hepsine teşekkür etmek istiyorum. Ama asıl teşekkürü Şehir Hastaneleri vizyonuyla bu eserin Gaziantep’e kazandırmasında hak sahibi olan Sayın Cumhurbaşkanımıza teşekkür etmemiz gerekiyor. Şehir Hastaneleri ile Türkiye,  kurulduğu yerler itibariyle şehirler sağlık üssü haline geldi. Allah emek verenlerden razı olsun” dedi.

 BAŞHEKİM PROF. ÇETİNKÜNAR; İKİ HAFTADA 51 BİN HASTA BAKILDI

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin ve MKYK üyesi M. Sait Kirazoğlu ile İl Yönetimine Gaziantep Şehir Hastanesi hakkında  Başhekim Prof. Dr. Süleyman Çetinkünar bilgi verdi.  Başhekim Prof. Dr. Çetinkünar, yaptığı açıklamada, Türkiye’nin 5. büyük şehir hastanesi olma özelliğine sahip Gaziantep Şehir Hastenesi’nin 15 günlük kısa bir sürede 51 bin hastaya hizmet verdiğini söyledi.

Prof. Dr. Çetinkünar, 2 haftalık sürede 16 bin hastanın acil hizmeti aldığını, 400’ün üzerinde  yakın hastanın yatarak tedavi gördüğünü belirtti.

“Önümüzdeki bir ay işinde tam kapasite çalışırız.” diye konuşan Prof. Dr. Çetinkünar, şöyle devam etti; “ Gaziantep Şehir Hastanemizde Kanser, anjiyo, ameliyathane bölümleri hizmet vermeye başladı. 150 kişilik kapasiteli fizik tedavi servisimiz hazır.

Gaziantep şehir Hastanemizde Organ nakli yapma için heyecanla bekliyoruz . Afilasyonu imzalıyoruz. 130’un üzerinde hekim alacağız. Hastanemizde Karaciğer ve böbrek nakli yapmak istiyoruz. Ocak ayında resmi müracaatımızı başkanlığa yapacağız. Bu konuda desteklerinizi bekliyoruz.

Organ nakline Yeni yılda başlayacağız inşallah. Gaziantep Şehir Hastenemiz bununla birlikte çok büyük bir sağlık üssü olacak.”

*

*

HORASİS CEO’LARI TECRÜBELERİNİ PAYLAŞTI

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Gaziantep Sanayi Odası, Gaziantep Ticaret Odası ve Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birliklerinin ev sahipliğinde düzenlenen HORASİS Global Toplantısı Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleştirildi.

22-23 Ekim tarihleri arasında düzenlenen toplantıya dünyanın çeşitli ülkelerinden gelen 300 CEO ve iş adamları katıldı. 7 farklı salonda düzenlenen 54 oturumda konuşan CEO’lar başarı hikayelerini genç katılımcılarla paylaştı.

Küresel krizler, sürdürülebilirlik, yapay zekâ, inovasyon ve dünyanın yeniden inşası, karbon ayak izi gibi küresel sorunların ve ekonominin konuşulduğu oturumlar yerel ve yabancı yatırımcılara ilham kaynağı oldu.

KALHORN: “GAZİANTEP DAYANAKLI VE CESUR BİR ŞEHİR”

 Etki Yaratmak Konulu oturuma başkanlık yapan Forbes Katılımcısı ve Yüksek EQ Liderlik Koçu Renita Kalhorn; “Bu güzel Gaziantep şehrinde olmak bizim için gurur verici. Dayanıklı ve cesur bir şehir burası.  Depremden sonra hayatın devam etiğini görüyoruz. Çok güzel etkinlikler yapılıyor bu etkinlik de onlardan bir tanesi. Siyaset ve iş dünyasından liderler bir araya geliyor. Bu toplantıdan anı kalacak şeylerden biri hala birlikte çalışma şansımız var” dedi.

FİLİPİNİ:” KONUŞMAK YETERLİ DEĞİL, SÖZLERİ EYLEMLEŞTİRMEK LAZIM”

Umudu İnşa etmek konulu panele katılan Samon Filipini: Konuşmak yeterli değil, sözleri eylemleştirmek lazım diyerek şunları söyledi:

Somut adımlar atabilmek için insanlara sahada yardım etmek gerekiyor. Ancak bu sistemleri değiştirmez. Bu sistemler değişmeli bizler psikopat olduk artık. Dünyaya etik sahibi olmayan insanlar liderlik ettikçe dünya böyle olacak. Uzun zamandır maskülen liderler görüyoruz. Bizi şu anda felakete sürükleyen liderlerin değişmesi gerekiyor. Benim hedefim liderlerin daha iyi liderler olması gerekiyor. Türkiye’de deprem olduğu zaman çok çeşitli ülkeler yardıma geldi. İlk olarak birbirine yardım edenler insanlar oldu. Hükümetler yardım göndermeden çok önceden insanlar insanlara yardım etti. Birçok insan kendi insanına yardım etti. Ama birçok insanda donarak öldü. İnsanlık her zaman umudumuzu yeşertiyor.”

 KANİSHKA: “DÜNYA İLETİŞİM HALİNDE OLMALI”

Dünyayı yeniden inşa etmek konulu panelde konuşan İcra Kurulu Başkanı Ekki Water Technologies Kanishka Arumugam bütün bu hedeflere ulaşabilmek için dünyanın iletişim halinde olması gerektiğini dile getirdi. Dünyayı değiştirecek şeyin bireyler olmadığını söyleyen Kanishka “firmalar, işletmeler bu değişimi üstlenmeli. Dünya ortak hareket ederek iletişim halininin sürekliliği saplanmalı” şeklinde konuştu.

*

*

BÜYÜKŞEHİR’DEN KENTTEKİ AMATÖR SPOR KULÜPLERİNE 5 MİLYON TL NAKDİ DESTEK!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından Cumhuriyetin 100’üncü yılında il genelindeki 100 amatör spor kulübüne 5 milyon Türk Lirası nakdi destek sağlandı.

“Spor dostu Gaziantep” mottosuyla amatör spor kulüplerine yapılan yardımı geleneksel hale getiren Gaziantep Büyükşehir, bu yıl Gaziantep’i temsil eden 100 amatör spor kulübüne 50’şer bin lira nakdi destek verdi.

25 Aralık Kahramanlık Panoraması ve Müzesi’nde düzenlenen törende, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gençlik Spor İl Müdürü Muhittin Özbay, Gaziantep Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Abdülkadir Gözegir ve sporcular bulundu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, burada yaptığı konuşmada Gaziantep’in spor da olduğu kadar sanayi, sanat, kültür ve gastronomi gibi alanlarda da önemli bir konumda olduğunu belirterek, şunları söyledi:

“Bizim Gaziantep’te tarihi adını altın harflerle yazdırmış isimleri, kazandırmamız gerekiyor. Gaziantep özel bir şehir, bu özel şehrin de yaptıkları işlerinin çok özel olması gerekiyor. Gaziantep, genç nüfusu olan bir şehir, dinamik bir şehir. O yüzden üstümüzdeki sorumluluğumuzun farkındayız. Bu anlayışla çok kısa bir sürede spor şehri Gaziantep anlayışına inanmış çok yetenekli, başarılı oyuncularımız var ve bu kentin sporcuları zaman geçtikçe sayısını da artırarak yoluna devam ediyor. Bu bizlerin en büyük gurur kaynağı.”

ŞAHİN: SPORUN SÜRDÜRÜLEBİLİR VE ULAŞILABİLİR OLMASI LAZIM

Doğru kurumsal altyapının sağlanması için doğru insanın doğru yerde yol alması gerektiğini kaydeden Başkan Şahin, “Tekvandoda yetenekli olan birisini futbolda, futbolda beceri sahibi olan birisini de basketbolda başarılı kılamazsınız. Bu nedenle yetenek analizlerinin yapılıp sporcunun yönlendirilmesi gerekiyor. Bunun yanında spor salonlarının da ulaşılabilir yerlerde olması gerekiyor. Çok büyük spor tesisleri kentler için önemli bir şey ancak ulaşılabilirlik de en az bu kadar önemli. Bu nedenle biz, kırsal mahallelerimiz başta olmak üzere merkeze uzak alanlarda butik spor salonlarımızı faaliyete koyarak sporu insanımıza sevdirmeye ve sürdürülebilir kılmayı istiyoruz” diye konuştu.

Gaziantep Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhittin Özbay ise, düzenlenen programın büyük bir anlam ve gelecek yüklü olduğunu aktararak, “Bu törende bulunmaktan dolayı onur duyuyorum. Sporcularımızın ne zorluklar yaşadığını o kadar iyi anlıyoruz ki. Bu anlamda buradaki organizasyonun Türkiye’ye örnek olması çok mühim” ifadesini kullandı.

Gaziantep Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Abdülkadir Gözegir de Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in amatör spor kulüpleri camiasına yaptığı desteklerin çok yerinde olduğunu belirterek, “Bu tür yardımları son dönemde anlatırken Başkan Fatma Şahin’den bahsetmeden olmaz. Biz Başkanımız Fatma Şahin’e yardım için gittiğimiz tarihten bu yana yardımlarını esirgemiyor. Zamanın koşullarına uygun şekilde her yıl yapılan yardımlarda artış da oluyor. Gençlere hizmet ettiğimizde ne olduğunu görüyoruz. Çocuk yaştan spor başlayan sporcularımızın başarı öyküleri sıralamakla bitmiyor” ifadesini kullandı.

*

*

*

ACEM SUYU KASTELİ

1949’lu yıllarda Gaziantepli içme su ihtiyacını; Pişirici, Kozluca, Şıhfetullah camii, Ahmet Çelebi camii kastelleri ve mahalle aralarındaki 32 çeşmeden temin eder. Halkın bir bölümü de içme suyunu “tenekesi 15 kuruşa” satılan; “Ayran suyu ile Gücege suyunu” tercih ederlerdi.

Alleben deresinde İncili pınar gibi birkaç pınardan da içme suyu ihtiyacı giderilmeye çalışılsa da çözüm olmamıştı.

Kuyulardan çekilen su da evlerde temizlik için kullanılırdı.

1949’lı yıllar da salgın hastalıkların artması ve nihayetinde içme suyuna olan ihtiyacın had safhaya ulaşması üzerine Gaziantep belediyesi “Nizip şosesi” üzerinde, Acem suyu kasteline yakında bir yerde bir kuyu açar.

” Nizip yolu üzerinde açılmış bulunulan bu su kuyusundan şehre günde 2500-3000 ton su verilmiş ve şehrin su ihtiyacı karşılanmış. Su abone adedi 3045’e çıkarılmış” 

Acem suyu kasteli de Gaziantep’teki diğer kasteller gibi bir kasteldi.

Nizip yolu üzerindeki Acem Suyu; “garpten gelip, şarka doğru giden bir dere halindeymiş. Hacca gidip gelirken şehrimize uğrayan Türkistanlı Türkler, İranlılar burada konaklarlarmış, bu sebeple adına Acem suyu adını vermişler.   

O tarihlerde kastel çevresinde oturan mahallelilerin ve hacıların   en önemli su kaynaklarından biri olmuş.

Daha sonraki yıllarda hacıların konaklama yerinin değişmesi, şehir su şebeklerinin  genişlemesi, daha sağlam su kaynaklarının bulunması üzerine Nizip yolu üzerindeki acem suyu unutuldu gitti.

Yazan:Ibrahim Alisinanoğlu-Gaziantep Miş Miş

Fotoğraf.1949 Yılında Gaziantep’te su tesisatı durumu çizlgesi

NOT:BU YAZI KAYNAK GÖSTERİLMEDEN PAYLAŞILAMAZ.

*

*

İNCİR NASIL HÂYİR OLDU ?

Vakti zamanında Antep yöresinde zengin mi zengin bir adam, dünyalar güzeli bir de kızı varmış. Adam onca malın, mülkün, servetin içinde olmasına rağmen, kimseye bir şey yedirmez, içirmez, yardım etmeyi sevmezmiş.

Bir gün adamın kızı tarlada gezinirken, zehirli bir yılan kızcağızı ısırmış, kızcağız ölmüş. Güzeller güzeli biricik kızının ölümü üzerine adamın dünyası yıkılmış, ruhen çökmüş, bedenen tükenmiş.

Adamın yüreğinde kaybettiği biricik kızının acısı, bir gün oturduğu yerde uykuya dalmış. Uykusunda ölen kızını kurak bir çölde tek başına; aç, susuz, çaresizlik içinde feryat ederken görmüş. Daha sonra kızının önünde birden yemyeşil incir ağaçlarıyla dolu bir yolun açıldığını, yol üstündeki incirlerden koparıp yediğini, huzur içinde kendisine gülümseyerek baktığını görmüş.

Adam Uykusundan kan ter içinde irkilerek kalktığında, gözyaşlarını tutamamış. Hemen adamlarını çağırmış, gelenin gidenin hiç eksik olmadığı, yol boyundaki tarlalarına incir ağaçlarının dikilmesini emretmiş. Kısa sürede yol boyunca kıraç topraklarda yüzlerce ağaç incir dikilmiş. Aradan geçen üç beş yıl sonra da ağaçlar büyümüş, meyve verecek hale gelmişler.

Havanın da alabildiğine sıcak, incirin olgunlaştığı bir yaz gününde, adam yetiştirdiği incir ağaçlarının gölgesinde oturmuş, gelip geçeni izliyormuş. Yoldan geçen bir kafile soluklanmak için incirliğin yanında gölge bir yerde durmuşlar.

Kafile içinden hamile bir kadın incir ağacının hemen altına oturmuş. Dalında olgunlaşmış incirin meyvesine bakmış, incire dokunmasına rağmen, koparıp yememiş. Bu durum adamın dikkatini çekmiş. Kadının yanına yaklaşmış. Kadına;” canın incir çekmiş belli ‘…Elini incire uzattın, dokundun, ama koparıp yemedin, niye?” diye sorduğunda, kadın; “ağam Allah’tan korkarım, haram yiyemem!” demiş. Adam gülümseyerek, “kızım! Ben bu incirleri gelip geçenler hayrımıza yesin diye yetiştirdim. Kaygılanma! Bunlar hâyirdir. Kopar da ye, helalı hoş olsun!” Demiş. Kadın adamın ısrarı üzerine incirden bir tane koparıp yemiş. Kafileden başkaları da nasiplerini almışlar. İncirden yiyenler; “Allah hayrınızı kabul etsin!” geçmişlerinizin ruhuna değsin!” demiş, yollarına devam edip gitmişler.

İncirliğin sahibi adam her incir mevsimi gelince, dalında olgunlaşan meyvelerden herkese hayrına dağıtmış. Yörede yaşayanlar incir ağaçlarının “hâyir” için dikildiğini bildikleri için canı çeken incirden koparıp yemişler.

Yoldan gelip geçenler incir bahçesini gördüklerinde bahçeye “hâyirlik”, incir meyvesine de “hâyir “demeye başlamışlar. Rivayet bu ya, o gündür bugündür, Gaziantep yöresinde incirliklere; hâyirlik, incire de “hâyir “denmiş, öyle de kalmış.

Yazan:Ibrahim Alisinanoğlu-Gaziantep Miş Miş

Fotoğraf:İ.Alisinanoğlu-İncir

NOT:BU YAZI KAYNAK GÖSTERİLMEDEN PAYLAŞILAMAZ.

*

*

CUMHURİYETİN 100. YILINDA ŞAMPİYONLAR ÖDÜLLENDİRİLDİ

-“DÜNYA’DA HİÇBİR ÇOCUK ÖLMESİN”

-FADILOĞLU: “GENÇLİĞİMİZ SAYESİNDE GELECEĞE UMUTLA BAKIYORUZ”

Şehitkamil Belediyesi tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla 6 farklı branşta düzenlenen Geleneksel Spor Organizasyonları Yarışları’nda mücadele eden bin 235 sporcudan dereceye girenlere ödüller Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu tarafından takdim edildi. Başkan Fadıloğlu, “Bizim gençliğimiz kendine yakışır şekilde geleceğe emin adımlarla yürüyor. Türk gençleri, dünyada inşallah barışı, huzuru tesis edecektir. Gençliğimiz sayesinde geleceğe umutla bakıyoruz” dedi.

Şehitkamil Belediyesi tarafından kurumlararası iş birliğiyle organize edilen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Geleneksel Spor Organizasyonları kapsamında dereceye giren sporcular için Atatürk Kültür ve Spor Merkezi’nde ödül töreni yapıldı. Törene katılan sporcu öğrenciler, “Dünya’da Hiçbir Çocuk Ölmesin” ve “Türkiye, Dünya Mazlumlarının Yanında”  pankartlarını açtılar.

Ödül töreni; Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Ermeydan, Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürü Yasin Tepe, Gaziantep Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhittin Özbay, Şehitkamil İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yağcı, Amatör Spor Kulüpleri (ASKF) Başkanı Abdulkadir Gözegir, Şehitkamil Halk Eğitim Merkezi Müdürü İbrahim Halil Berk, Merveşehir Halk Eğitim Merkezi Müdürü Bayram Bal, Gaziantep Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Yrd. Fikret Alıncak, antrenörler ve dereceye giren 256 sporcunun katılımıyla gerçekleştirildi.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri dolayısıyla gerçekleştirilen 10. Geleneksel Liseler Arası Basketbol Cumhuriyet Kupası, kız ve erkek kategorilerinde 17 farklı takımdan 255 sporcu öğrencinin katılımıyla tamamlandı. 2. Geleneksel Badminton Cumhuriyet Kupası, kız ile erkek kategorilerinde küçükler ve yıldızlar yaş gruplarında 107 sporcu öğrencinin katılımıyla gerçekleştirildi. 8. Geleneksel Ortaokullar Arası Futbol Cumhuriyet Kupası, 11 farklı okuldan 198 sporcu öğrencinin katılımıyla yapıldı. Peçiç Şenliği, açık yaş kategorisinde 3 farklı tesiste 135 oyuncunun katılımıyla düzenlendi. 48. Geleneksel Satranç Cumhuriyet Kupası; 8, 10, 12, 14, 16 ve açık yaş kategorilerinde, 344 oyuncunun katılımıyla yapılırken, Akıl ve Zekâ Oyunları Cumhuriyet Kupası Hedef 5 Turnuvası; 8, 10, 12, 14 ve açık yaş kategorilerinde, 196 oyuncunun katılımıyla gerçekleştirildi.

Organizasyonlarda, kategorilerinde dereceye giren sporculara; branşlarına özgü spor malzemeleri, kupa, madalya ve başarı belgesi takdim edildi.

GENÇLİĞİMİZ, KENDİNE YAKIŞIR ŞEKİLDE GELECEĞE EMİN ADIMLARLA YÜRÜYOR

Ödül töreninde konuşan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, şu ifadeleri kullandı:

 “100 yıl önce ecdat, üzerinde yaşadığımız toprakları vatan yapmak adına canlarını seve seve verdi ve bu toprakları bize emanet etti. Bugün dünya mazlumlarının gözü, Türkiye’mizin üzerinde. Bizim gençliğimiz kendine yakışır şekilde geleceğe emin adımlarla yürüyor. İstiklal Marşı okunurken, o coşku ve ahenk içerisinde gençlerimize inanmamak elde değil. Allah’a şükür gençliğimiz sayesinde geleceğe umutla bakıyoruz. Dünya mazlumlarının da gönülleri rahat olsun. Türk gençleri, dünyada inşallah barışı, huzuru tesis edecektir. Öğrencilerimizin akademik başarıları için sağ olsun Millî Eğitim Müdürlüğümüz elinden gelen gayreti gösteriyor. Günbegün bizim Gaziantep’teki akademi başarımız yukarıya çıkıyor. Yalnızca akademik başarıyla hedefe ulaşmamız mümkün değil. Bunun; sportif, sanatsal ve kültürel etkinliklerle desteklenmesi lazım.  Evet, bizlere bu toprakları vatan kılan ecdadımıza yakışır bir şekilde elimizden gelen gayreti ortaya koyarak hep birlikte hedefe ilerliyoruz.  Cumhuriyetimizin 100 yılı etkinlikleri çerçevesinde düzenlediğimiz 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Geleneksel Spor Organizasyonları müsabakalarına katılan tüm sporcularımızı yürekten kutluyorum.”

Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

Gaziantep'in İlk Haber Ajansı