Hoşgeldiniz  

GAZİANTEP FK OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

admin | 20 Ekim 2023 | Genel, Gündem, Spor, Tüm Manşetler A- A+

GAZİANTEP FK OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

GAZİANTEP FK OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Gaziantep Futbol Kulübü, 7405 Sayılı Spor Kulüpleri ve Spor Federasyonları Kanununun İlgili Maddeleri Uyarınca Tüzük Tadilinin Onaylanmasına ilişkin Olağanüstü Genel Kurulu gerçekleştirildi.

Kulüp Başkanı Memik Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyelerinin katılımıyla gerçekleştirilen kongrede, tüzük değişiklikleri oybirliği ile kabul edildi.

İstiklal Marşı ve saygı duruşuyla başlayan kongrede, Kulüp Başkanı Memik Yılmaz katılımlarından dolayı herkese teşekkür ederek kısa bir konuşma gerçekleştirdi.

“GAZİANTEP ŞEHRİNİ MUTLU EDEBİLME MÜCADELEMİZİ SÜRDÜRÜYORUZ”

Gaziantep şehrinin birlik ve beraberliğine ihtiyaçları olduğunu vurgulayan Memik Yılmaz, “Haziran ayında yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte, çok önemli bir bayrağı devir alarak şehrimize futbolda da hizmet etmeye çalışıyoruz. Depremin yaşattığı sürecin ardından oldukça zor günler geçirsek de iyi bir takım kurarak Gazianteplileri mutlu edebilme mücadelesini sürdürüyoruz.

Geride bıraktığımız dört ay içerisinde özellikle mali konularda gerçekten sıkıntılı günler yaşadık. Bildiğiniz gibi ilk olarak transfer tahtamızı açmanın mücadelesini verdik ve ardından transferde önemli arkadaşlarımızı takımımıza katmayı başardık.

Lige istediğimiz başlangıcı yapamamış olsak da, daha sonra üst üste iki galibiyet alarak gücümüzü gösterdik. İnşallah yarın oynayacağımız Antalyaspor maçını da kazanarak ligdeki üçüncü galibiyetimizi alacağımıza gönülden inanıyorum” dedi.

“ŞEHRİMİZ TAKIMIMIZA SAHİP ÇIKMALI”

Gaziantep şehrinin el ele vermesi gerektiğinin altını çizen Memik Yılmaz, “Futbol bir sonuç oyunudur. Bu sonuca ulaşmak için futbolcularımıza, teknik heyetimize düşen görevler kadar şehrimize de düşen sorumluluklar vardır. Nasıl ki bu takım kazandığında Gaziantep şehri de beraberinde kazanıyorsa, hazırlık aşamasında da herkesin sorumluluğunu yerine getirmesi gerekmektedir. Özellikle şehrimizin bu takıma sahip çıkması, Gaziantep isminin her zaman başarılarla anılması konusunda büyük önem ifade etmektedir.

Göreve geldiğimiz günden bu yana belirttiğimiz tek bir şey var. Bu takım hepimizin takımı, hep birlikte el ele vererek bu takımı başarıya ulaştırabiliriz. Kimse tek başına bunu başaramaz, bunun tek yolu da birlik ve beraberlikten geçmektedir. Gaziantep şehri de tarih boyunca bu birlik ve beraberliğin simge şehirlerinden olup, bundan sonraki süreçte de bunu devam ettirmek zorundadır.

Son olarak şuana kadar desteğini bizimle esirgemeyen taraftarlarımıza ve kıymetli şehrimize gönülden teşekkürlerimi sunar, bundan sonraki süreçte hep beraber nice zaferler yaşamamızı temenni ederim” diyerek sözlerini noktaladı.

Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

Gaziantep'in İlk Haber Ajansı