Hoşgeldiniz  

Şahinbey Gençlik’den Anlamlı Günde Manevi Ziyaret

admin | 27 Eylül 2023 | Genel A- A+

Şahinbey Gençlik’den Anlamlı Günde Manevi Ziyaret


AK Parti Gaziantep Şahinbey Gençlik Kolları organizasyonunda düzenlenen programa Ak Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin, AK Parti Gaziantep Milletvekili Ali Şahin, MHP İl Başkanı Mustafa Bozgeyik, Ak Parti Şahinbey İlçe Başkanı Mehmet Tiryaki, MHP Şahinbey İlçe Başkanı Seyit Karlı Savcı, Şahinbey Gençlik Kolları Başkanı Ali Töremişoğlu ve beraberindeki heyet mevlid kandilinde şehit ailelerini yalnız bırakmadı.
AK Parti Şahinbey Gençlik Kolları Başkanı Ali Töremişoğlu göreve başladığı ilk günden bu yana gençler üzerine çalışmalarına son hız devam ederken bir yandan ise şehit ailelerinin de yanında olmaya devam ediyor.
Düzenlenen ziyarette 2 Ekim 2015 tarihinde Erzincan’a birliğine katılmaya giderken Tunceli Pürümür karayolunda terör örgütü tarafından kaçırılan ve 11 Şubat 2021 tarihinde Gara’da şehit edilen Müslüm Altıntaş’ın ailesini ziyaret ederek Mevlid kandillerini kutladılar.
Duygu dolu anların yaşandığı ziyarette, şehit ailesine depremde oğlunu ve eşini kaybettiğini anlatan AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin, “Evlat acısı nedir ben bilirim. Bende oğlumu depremde kaybettim. Bende şehit babası sayılırım. Sizi çok iyi anlıyorum” deyince Şehit babası Şevket Altnıtaş, “Başkan benim sana diyeceğim hiçbirşey yok” diyerek teselli verdi.
“Şereflerin en yücesidir şehitlik.”
AK Parti Gaziantep Milletvekili Ali Şahin ise, “Sizleri Mevlit Kandili gibi güzel ve özel bir günde ziyaret etmekten çok büyük onur duydum. En büyük mertebedir şehitlik. Sizlerin her zaman her konuda emrinizdeyiz” şeklinde konuştu.
“Onlar bizim başımızın tacı”
MHP İl Başkanı Mustafa Bozgeyik’te şehit ailesini sürekli ziyaret edeceklerini ve yanlız bırakmayacaklarını ifade ederek, “MHP teşkilatı olarak emrimizdeyiz. Onlar bizim başımızın tacıdır” ifadelerini kullandı.
AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin, Ak Parti Şahinbey Gençlik Kolları Başkanı Ali Töremişoğlu ve beraberindeki heyet Altıntaş ailesine Türk Bayrağı ve Kuran-ı Kerim hediye ederek çocuklara oyuncak dağıttı. Duaların okunmasının ardından evden ayrılan Başkan Çetin ve beraberindeki heyet son olarak akşam namazını kılarak ve ardından Ali Erçelebi camide Şahinbey İlçe Gençlik teşkilatının organize ettiği mevlit okutma programına katıldı. Kuran-ı kerim ve ilahiler söylenerek mevlid kandili kutlandı.
Mevlit programı sonrasında Ak Parti Şahinbey Gençlik Kolları’nın Düzenlediği Mevlid Programında halka lokma tatlı dağıtılırken, Ziyaretler sırasında AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin’e AK Parti Gaziantep Milletvekili Ali Şahin, MHP Gaziantep İl Başkanı Mustafa Bozgeyik, MHP Şahinbey İlçe Başkanı Karlı Savcı ve AK Parti Şahinbey İlçe Başkanı Mehmet Tiryaki Ak Parti Şahinbey Gençlik Kolları Başkanı Ali Töremişoğlu ve Gençlik Yönetimi ile beraberindeki heyet eşlik etti.

Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

Gaziantep'in İlk Haber Ajansı