Hoşgeldiniz  

EMEKLİYE 29 EKİMDE 5 BİN TL ZAM MI GELİYOR?

admin | 22 Eylül 2023 | Ekonomi, Genel, Gündem, Tüm Manşetler A- A+

EMEKLİYE 29 EKİMDE 5 BİN TL ZAM MI GELİYOR?

EMEKLİYE 29 EKİMDE 5 BİN TL ZAM MI GELİYOR?

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, partisinin Giresun İl Başkanlığı’nda yaptığı konuşmada

“29 Ekim’de emeklilere 5 bin lira ikramiye verilip verilmeyeceğine yönelik soru üzerine “Bir tarih vermek benim bulunduğum pozisyon itibarıyla doğru değil. Hangi aşamada olduğunu çok fazla bilmiyorum. Ama Hazine ve Maliye Bakanlığımız, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığımız bu konuda hem emeklilerimizin bize gelen taleplerini karşılamak noktasında hem de bütçe dengesi pozisyonundaki hususu masaya yatırmak suretiyle en doğru kararı vermek için çalışmalarını hızla yapıyorlar. İnşallah bu konudaki çalışmalar nihayete erdiğinde bunu kamuoyuyla paylaşacaklardır” dedi.

HAMZA DAĞ GİRESUN’DAN MEMNUN AYRILDI

Hamza Giresun ziyaretleri hakkında da şu görüşlere yer verdi; “Giresun İl Başkanlığımızda geçmiş dönem milletvekili ve belediye başkanlarımızla buluştuk.

İlk ziyaretimizi İl Başkanlığımıza yaparak, Giresun’da faaliyet gösteren basın mensuplarımızla bir araya geldik, gündeme ilişkin basın toplantımızı gerçekleştirdik. Akabinde teşkilatımızın tüm kademeleriyle birlikte istişare toplantımızı gerçekleştirdik.

Hep birlikte azim ve gayretle çalışacak, daha nice başarılara imza atacağız.

Ardından Giresun Ticaret Odası’nda, Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileriyle bir araya gelerek değerlendirme ve fikir alışverişi gerçekleştirdik.

Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

Gaziantep'in İlk Haber Ajansı