Hoşgeldiniz  

AK Parti Şahinbey İlçe Başkanlığında devir teslim töreni yapıldı

admin | 21 Eylül 2023 | Genel A- A+

AK Parti Şahinbey İlçe Başkanlığında devir teslim töreni yapıldı

AK Parti Genel Merkezi tarafından bir süre önce Abdulkadir Sökücü’den boşalan AK Parti İlçe Başkanlığına getirilen Mehmet Tiryaki düzenlenen törenle partiyi eski başkan Abdulkadir Sökücü’ den devraldı.

AK Parti Şahinbey eski ilçe Başkanı Abdulkadir Sökücü ” Partimiz adına ilçemizde elimizden gelen her türlü hizmeti yapma gayretinde olduk. Bize gerekli desteği veren herkese teşekkür ediyorum. Bu göreve getirilen Mehmet Tiryaki Başkanıma ve ekibine de başarılar dilerim” dedi.
Eski yönetimden görevi devralan yeni İlçe Başkanı Mehmet Tiryaki “Ak parti Şahinbey İlçe Teşkilatından bu kutlu görev, genel merkezimizin, Milletvekillerimizin ve il başkanımızın takdiri ile şahsıma tevdi edildi. Bu kutlu görevi yüklenerek yeni yönetimimizle birlikte güzel ilçemiz Şahinbey’imize hayırlı hizmetler yapma gayreti içerisinde olacağız.

Yeni yönetimimizle, il başkanımızla, Belediye başkanımız, Meclis üyelerimiz ve teşkilatımız ile birlikte Sürekli istişare ile Şahinbey’imize daha fazla hizmetler getirmenin peşinde olacağız.” dedi.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

Gaziantep'in İlk Haber Ajansı