Hoşgeldiniz  

TAHMAZOĞLU “TÜNEL ÇALIŞMAMIZDA 1.453 METREDEYİZ”(Video Haber-Halil Eyyupoğlu)

admin | 18 Eylül 2023 | e gazete Gaziantep haber ajansı Bülteni, Ekonomi, Emlak, Genel, Gündem, Tüm Manşetler, Video Galeri A- A+

TAHMAZOĞLU “TÜNEL ÇALIŞMAMIZDA 1.453 METREDEYİZ”(Video Haber-Halil Eyyupoğlu)

TAHMAZOĞLU “TÜNEL ÇALIŞMAMIZDA 1.453 METREDEYİZ”

Şahinbey Belediyesi tarafından Gaziantep’e kazandırılan en önemli projelerden olan tünel projesinde çalışmalar tüm hızıyla sürerken çalışmalarda 1.453 metreye ulaşıldı.

Şahinbey Belediyesi tarafından şehrin trafiğini rahatlatmak adına yapılan 2.484 metre uzunluğundaki tünel çalışmasında 1.453 metreye ulaşılırken, Başkan Mehmet Tahmazoğlu çalışmaları yerinde inceleyerek bilgi aldı.

YÜZDE 60’I TAMAMLANDI

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini ifade ederek “Şehrimizin trafik problemine yeni bir çözüm üretecek olan tünel çalışmamız 24 saat esasına göre hızla devam ediyor. 2.484 metre uzunluğundaki tünel çalışmamızın 1.453 metresin açmış durumdayız.  Böylece tünel çalışmamızın yüzde 60’ını tamamlamış olduk. Gidiş ve geliş olmak üzere yapılan tünel çalışmamız da iki ayrı tünelin yandan birbirine geçişlerini sağlayacak 2 tane ara alan yaptık. Böylece ileride yapılabilecek çalışmalar için tünel içinden diğer tünele bağlantı kurmuş olduk. Yapılan bu ara bağlantı noktaları yapılan çalışmalarda da araçlarımızın daha hızlı hareket etmesi için kolaylık sağlamış olacak. Çalışmalarımız karşılıklı olarak dört koldan ilerliyor. Tünel açma çalışmasında makinelerimiz ortada buluşarak tünel açma çalışmasını tamamlayacak ve 25 Aralık Gaziantep’in Kurtuluş Günü’nde tünellerimizi tamamlayarak vatandaşımızın hizmetine sunmuş olacağız” dedi.

Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

Gaziantep'in İlk Haber Ajansı