Hoşgeldiniz  

Gaziantep Haber Ajansı Bülteni Salı 08.08.2023 e gazete

admin | 08 Ağustos 2023 | e gazete Gaziantep haber ajansı Bülteni, Genel, Gündem, Tüm Manşetler A- A+

Gaziantep Haber Ajansı Bülteni Salı 08.08.2023 e gazete

Gaziantep Haber Ajansı Bülteni Salı 08.08.2023 e gazete

-HABER METİNLERİ

FATMA ŞAHİN LGS’DE ÜSTÜN BAŞARI GÖSTEREN ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi (GBB) Başkanı Fatma Şahin, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavında yüzde birlik dilime giren öğrenciler ve aileleriyle buluştu.

GBB tarafından organize edilen kahvaltı programında Başkan Fatma Şahin, derece alan öğrencileri tebrik ederek para ödülü ve bisiklet hediye etti. 

ŞAHİN: BU SALONDA GELECEK, MUTLULUK, STRATEJİ, UMUT UÇUŞUYOR

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkanı Fatma Şahin, yaşanan felaketin ardından eğitimdeki başarı sonucuna mutluluğunu dile getirerek, “Bu salonda gelecek, mutluluk, strateji, umut uçuşuyor. Bu salonda bu güzelliği bize yaşatan herkese çok teşekkür ediyorum. En büyük teşekkürüm çocuklarımıza. Çok uzun yoldan geldiniz, çabaladınız, gayret ettiniz. Bu coğrafyanın çocukları çok çalışmak zorunda. Annelik çok önemli, babalık çok önemli. Ailelerimiz iyi ki varsınız” diye konuştu.

EĞİTİM ŞEHRİNİ TABANA YAYMAK ZORUNDAYIZ

Eğitim şehri Gaziantep olmak için bütün çalışmaları desteklediğini vurgulayan Başkan Şahin, şu sözlerle devam etti:

 “Yola çıkarken eğitimde, sağlıkta, emniyette, güvenlikte önce insan dedik. Ama en önemlisi eğitim. Eğitim olmazsa olmuyor. Biz herhangi bir şehir değiliz. Siz de herhangi bir çocuk değilsiniz. Size ihtiyacımız var. Gelecek sizin elinizde. Bizim iyi sosyologlara, öğretmenlere, komutanlara, bizim her yönden en iyisi olan doktorlara ihtiyacımız var. Genetik olarak bu çocuğun neye bilgisi, yeteneği varsa o çocuğu ona göre yetişmesi gerekiyor. Onun için koyduğumuz hedef çok önemli. Eğitim şehri olacağız. Siz başarmak zorundasınız. Eğitim şehrini tabana yaymak zorundayız. Gaziantep Büyükşehir olarak hep inandığım bir şey var. Biz eğitim ordusunun emrindeyiz.”

ALKIN: GAZİANTEP MODELİ, BU ŞEHRİN EN BÜYÜK AVANTAJI

Gaziantep Vali Yardımcısı Anıl Alkın, Gaziantep’te Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerin öğrencilere her türlü imkanı sunduklarını vurgulayarak, “Gaziantep, Türkiye’nin diğer 80 iline benzemiyor. Bu şehir birçok felaketi en ağır şekilde atlattı. Gaziantep bu senede eğitimdeki başarısını koruyabildi. Gaziantep modeli, bu şehrin en büyük avantajı. Gençlerimiz akademik başarılarını kanıtladılar. Hem kültürel hem de sportif alanda kendilerini geliştirmeleri çok önemli” dedi.

Gaziantep Milletvekili Derya Bakbak, eğitimin en önemli unsurlardan biri olduğunu ifade ederek aileleri, öğretmenleri ve öğrencileri tebrik etti.

Eğitime yönelik öğrencilere verilen desteklerden bahseden İl Milli Eğitim Müdürü Yasin Tepe, “Gazi şehrimiz güçlü yöneticileriyle hem pandemiden hem de depremden en hızlı çıkan ve normale dönen şehir oldu. Köylerde internet yoktu. Bulut sistemiyle talep eden bütün köylerimize Büyükşehir Belediyesi internet bağlatmıştı. Hala devam ediyor internetimiz” ifadelerini kullandı.

 Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ise tam puan alan tüm öğrencileri tebrik ederek, engelleri aşarak durmadan yola devam edeceklerini dile getirdi.

ŞAHİNBEYLİ SPORCULAR GURURLANDIRDI

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü sporcularından Melek Polat ve Yağmur Yavuz Uluslararası Marmara Cup Karate Turnuvası’nda dereceye girerek ülkemizi ve şehrimizi gururlandırdılar.

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü sporcularından Melek Polat, Yağmur Yavuz ve Antrenör Barış Solkol, 28-30 Temmuz 2023 tarihlerinde İstanbul’da düzenlenen Uluslararası Marmara Cup Karate Turnuvası’nda 11 ülke ve 501 sporcu arasından Melek Polat 44 kg’da, Yağmur Yavuz’da 39 kg’da 3’üncü olarak ülkemizi ve şehrimizi başarıyla temsil ettiler.

SPORCULARIMIZI TEBRİK EDİYORUM

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulüp Başkanı Cuma Güzel, sporcuları aldığı başarılardan dolayı tebrik ederek, “Şahinbey Belediyesi olarak gençlerimizin spor yapmasını önemsiyoruz. Sporu tabana yayarak sadece futbol odaklı değil diğer spor dallarını da destekleyerek Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü olarak gençlerimizi farklı spor dallarına yönlendiriyoruz. Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü sporcularımızdan Melek Polat 44 kg’da, Yağmur Yavuz’da 39 kg’da 28-30 Temmuz 2023 tarihlerinde İstanbul’da düzenlenen Uluslararası Marmara Cup Karate Turnuvası’nda 3’üncü olarak hem ülkemizi hem de şehrimizi gururlandırdılar. Sporcularımız Melek Polat, Yağmur Yavuz ve Antrenörümüz Barış Solkol’u elde ettikleri başarıdan dolayı tebrik ediyorum” dedi.

BAŞKAN FADILOĞLU, KUZEYŞEHİR ESNAFINI ZİYARET ETTİ

-FADILOĞLU, ESNAFININ; SORUN, TALEP VE ÖNERİLERİNİ DİNLEDİ

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Karacaburç Mahallesi Kuzeyşehir bölgesi esnafıyla bir araya geldi. Başkan Fadıloğlu, esnafın; sorun, talep ve önerilerini dinledi.

Her fırsatta vatandaşla bir araya gelen Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, son olarak Karacaburç Mahallesi Kuzeyşehir bölgesinde bulunan esnafları, Mahalle Muhtarı Ali Teze ile birlikte ziyaret etti. Her esnafla selamlaşan ve sohbet eden Başkan Rıdvan Fadıloğlu, esnafın; sorun, talep ve önerilerini dinledi, çözüm önerisinde bulundu.

Esnafın yönelttiği tüm sorularını yanıtlayan Başkan Fadıloğlu, esnafa bol ve bereketli kazanç diledi. Ziyaret ettiği her adreste büyük ilgi ile karşılanan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, yolda karşılaştığı ve alışveriş yapan vatandaşla da selamlaştı, sohbet etti. Özellikle çocuklarla özel olarak ilgilenen Başkan Fadıloğlu, isteyen herkesle fotoğraf çektirdi.

BAŞKANIMIZA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Karacaburç Mahalle Muhtarı Ali Teze, “Şu ana kadar gördüğümüz hizmetlerden memnunuz. Verdiği hizmetlerden dolayı Başkanımıza çok teşekkür ederiz. Mahallede yürütülen çalışmalar meydandadır. Biz bu çalışmalardan memnunuz. Başkanımız bugün bizi ziyaret etti, memnun olduk. İstek ve sıkıntılarımızı dinledi, sorunların giderilmesi adına ellerinden gelen gayreti göstereceklerini söyledi. Allah, hiçbir zaman Başkanımızı başımızdan eksik etmesin. Başkanımıza yapmış oldukları tüm hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Bu tür hizmetlerin devamını diliyorum” şeklinde konuştu.

OTURAKCI, (OTRAKCI) PAZARI.

Hacı Veli Camisinin yan sokağı AVRAD PAZARI, Şire Hanı’nın doğu tarafı SAMAN PAZARI, Nur Ali Camisine doğru KELLECİ PAZARI,

Oturak veya otrak ikinci el eşya demektir.

Burada pazar esnafı kullanılmış eşya ve giysi satarlardı. Ayrıca dikkat çekip başına kalabalık toplayıp ardından öte beri satmak için yılan oynatır veya hokkabazlık yaparlardı.

Otrakcılar sırtlarına ceketi atar, elinde de pantolonu Halep Çeketi satarlardı.

Resim : Solda Bostancı Mustafagilin ( Eflatun ) oteli,Karşı sağda yüksek kahve,tam karşıda Acer Camı ( Hacı Veli Camii) ,ortada eski eşya satanlar.sağ taraf Şirehanının duvarının doğu tarafı Saman Pazarı.

(Otrakcı veya oturakcı : Hazır eşya ve elbise satan.

El Hallas : Eski satan kimense ki; çarşusuna bit bazarı,erbabına otrakcı denir.

Kaynak : TDK sözlük)

YORUM: Dogan Büyükuzun

Yılan oynatanın ismi Cingan Fethi pamuk yorganın köşelerine yün koyup satan Kör Cemil sinek ilacı diye kaynatılmış şeker satan dellal Haci Muallim rolü ile açık artırma yapan sariyılan Ahmet cıgırmac delalet Adil hepsi Rahmetli oldu benimde girişte cami duvarı dükkanında 4 metrekare şalvar ve şapka satardım. güzel günler geçirdik

0

0

KAYBOLMUŞ MESLEKLERDEN BEKERECİLİK

ve bir Antep Harbi Kahramanı Ahmet Bekereci

O zaman Gaziantep’te tek bir bekereci vardı: Bekereci Ahmet. Dükkanı kalealtı Pazarı’nda idi. Yanına çırak da almazdı. Çıkrık eğiren bütün kadınlar, bekere almak için oraya gelirlerdi. Kendi yapar, kendi satardı. Bekere keçi boynuzundan yapılırdı. Harat tornası gibi elle çalışan torna ile çevrilirdi. 10 Santim kadar uzunluğunda yaklaşık bir santim çapında, ortası çıkrık iğine girecek kadar ince delikli, üzeri tırtırlı, girintili çıkıntılı bir küçük aletti. Bekere çıkrık iyine iyice oturtulur, çıkrığı çevirecek urganlar, iplik, bekerenin girintilerine geçirilir, iğ ile çıkrık tekerleği arasında irtibat kurulur. Çıkrığın kolu döndürüldükçe bekereye takılmış urganlarda, ipliklerde iyi döndürürdü.

Çıkrık eğiren kadın sol eliyle bediris denen, 30 santim uzunluğunda ve baş parmak kalınlığında pamuğu tutar, sağ eliyle de çıkrığı çevirir. Elindeki pamuk süyüm süyüm iplik olarak iğe sarılır. İğ süyümlerle dolunca, çıkrık durdurulur, iğdeki iplik kelepçek denen bir araca sarılır, sonra ondan sıyrılır, kelep yapılırdı.

Bekere denen bu küçük alet çıkrıkla iplik eğirmede en önemli unsurdu. Motorlu makinelerde kendisine kayış takılıpda büyük çark vazifesini gören bir aletti bekere.

Bekereci Ahmet bir kahramandı. Gaziantep, Fransız harbinde çok yararlık göstermişti. Çeteleri ile beraber Fransız harbinde çok yararlık göstermişti. Çeteleri ile beraber Fransızlar’ın gözlerini yıldırmıştı. İşgal kuvvetleri kumandanlığınca idamına hüküm edilmişti. Fakat harp devam ettiği müddetçe “Ekmek kalada, it hendekte” idi. Pek hatırlayamıyorum ama, işgalden sonra Gaziantep’ten belki uzaklaşmış düşmanın gözünden kaybolmuş, Antep’in tekrar Türkler’e geçmesinden sonra gelmiş olsa gerek.

Bekereci Ahmet’in evi Suburcu’da, şimdiki, Baklava Palas Oteli’nin yerinde idi. Allah bütün vatan için çalışanlara vereceği manevi mükafatı ona da ihsan buyursun, mekanı Cennet olsun.

Not: Gaziantep’te iğ ve bekere hakkında söylenen bir ata sözü var: “igde de var, bekerede de var bunu eğiren kahbede de var” Bu söz kötü eğirilmiş iplik hakkında söylenir

Yazı Şakir Sabri Yener

Fotoğraf Coşkun Akkan arşivinden Solda oturan Ahmet Bekereci

0

0

Unutulmaya yüz tutmuş mesleklerden biri olan HABBABÇILIK. Mesleğin son örneklerinden biri olan teyzemin kocası Ömer Dük abim Karatarla Camii yanında devam etmektedir.

Veriyi toplamak kadar analiz edebilmek de önemli!

Prof. Dr. Deniz Ülke Arıboğan:

YARATICI DEĞİL İTAAT EDİCİ BİR VATANDAŞ YETİŞTİRME ARAYIŞI SÜREGİDİYOR

“Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler en parlak döneminde”

21. yüzyılın bir krizler dönemi olduğunu belirten Siyaset Bilimci Prof. Dr. Deniz Ülke Arıboğan, yeni küresel krizlerin varlığından bahsederek dünyaya çok perspektifli bir açıdan bakmanın ve anlamanın şart olduğunu dile getirdi. Yapay zekanın kaçınılmaz olarak bütün alanlara sirayet edeceğine dikkat çeken Arıboğan, veriyi toplamak kadar analiz etmenin de önemli olduğunu, felsefe, tarih, sosyoloji gibi temel alanların son derece işlevsel hal alacağını ifade etti. Google’da bulunamayacak bilgi, yaratıcılık, girişimcilik ya da analiz kabiliyetine ulaşılamaması halinde geleceğin parlak olmayacağını ifade eden Arıboğan, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümlerinin en parlak dönemine girdiğini, sosyoloji, tarih ve felsefenin modasının ise geçmeyeceğini belirtti.

Üsküdar Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Deniz Ülke Arıboğan, İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi ve eğitim stratejileri hakkında bilgi verdi.

Çok perspektifli bir açıdan dünyaya bakmak ve anlamak şart

Günümüz dünyasında sosyal bilimler alanında okuyan, çalışan herkesin disiplinler arası okuma yapma pratiğini geliştirmesi gerektiğini belirten Prof. Dr. Deniz Ülke Arıboğan, “Tarihten sosyolojiye, antropolojiden teknolojik yeniliklere kadar geniş bir sahayı tarayabilmeliler. 21. yüzyıl bir krizler dönemi ve 11 Eylül ile başlayan küresel krizler, 2008-2009 ekonomik krizinin ardından 2020’de patlayan pandemi ile devam ediyor. Önümüzde iklim ve dijital alan üzerinden gelişecek yeni küresel krizler var. Bunun yanı sıra süper güçler arasındaki jeopolitik rekabet de devam ediyor. Bu nedenle çok perspektifli bir açıdan dünyaya bakmak ve anlamak şart.” dedi.

Eğitim ortamının çok renkli, özgürleştirici ve zihin açıcı bir biçimde planlanması çok değerli

Yabancı dilin artık tek başına bir önem ifade etmediğine dikkat çeken Arıboğan, “Zira yapay zekâ teknolojileri tercüme algoritmalarını mükemmele yakın hale getirdi. Yakında herkesin her dili anlayabileceği bir dönem başlayacak. Lakin Martin Heidegger’in ifadesiyle ‘dil varlığın yuvası’ ve bu yuvanın anlam dünyasına sızabilmek sıradan bir dil bilgisi ile mümkün değil. Edebiyat, müzik, sanat, spor gibi çok perspektifli kültürel araçlara da nüfuz etmek gerekiyor. Eğitim ortamının da çok renkli, özgürleştirici ve zihin açıcı bir biçimde planlanması çok değerli. Üsküdar Üniversitesi Kurucusu Nevzat Tarhan’ın ifadesiyle; üniversiteler Birleşmiş Milletler gibi olmalı ama oradaki gibi kimsenin ayrıcalıklı konumu ve veto hakkı bulunmamalı.” şeklinde konuştu.

Üniversitemizde proje kültürü çok önemli

İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi’nin prensip olarak bölümler arasındaki müfredat geçişkenliğini sağlamak ve ÇAP, yan dal gibi girişimleri desteklemek yönünde bir vizyona sahip olduğunu vurgulayan Prof. Dr. Deniz Ülke Arıboğan, “Her bölüm diğer bölüm tarafından destekleniyor ve temel bazı akademik derslerimizi tüm bölümlerimizdeki öğrencilerimiz alabiliyor. Üniversitemizde proje kültürü çok önemli ve özellikle psikoloji öğrencilerimizin uygulamalı dersleri için NPİSTANBUL Hastanemizin tüm olanaklarını kullanabiliyoruz.” açıklamasını yaptı.

Yaratıcı değil itaat edici bir vatandaş yetiştirme arayışı süregidiyor

Eğitim sistemimizin de kültürümüzün de genç, dinamik, kıvrak, dünya vatandaşı olan siyasetçilerin yetiştirilmesine uygun olmadığını belirten Arıboğan, “Her şey aileden başlıyor. Yaratıcı değil itaat edici bir vatandaş yetiştirme arayışı hem okullarda hem sosyal ortamda süregidiyor. Bu bakımdan üniversite yaşamını çok önemli bir zihinsel açılım kapısı olarak görüyoruz. Öğrencilerimize araştırmayı ve öğrenmeyi öğretmeye çalışıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Yapay zekâ kaçınılmaz olarak bütün alanlara sirayet edecek

“Globalleşme kadar yerelleşme dinamiklerinin de etkin olduğu bir dönemdeyiz.” diyen Arıboğan, “Yapay zekâ ise bütün alanlara sirayet edecek kaçınılmaz olarak. Veriyi toplamak kadar analiz etmek de önemli. Bu bakımdan felsefe, tarih, sosyoloji gibi temel alanlar son derece işlevsel bir hal alacak. Google’da (Arama motorlarında) bulamayacağınız bilgi, yaratıcılık, girişimcilik ya da analiz kabiliyetine ulaşmazsanız geleceğiniz çok parlak değil diye düşünüyorum.” şeklinde konuştu.

Sosyoloji, tarih ve felsefenin modası geçmez

Üsküdar Üniversitesi olarak bütün dünyada müfredatları ve eğitim teknolojilerini takip ettiklerini belirten Prof. Dr. Deniz Ülke Arıboğan, “Yüzlerce okulla Erasmus anlaşmalarımız var. Hocalarımızın da hemen hepsi yurt dışı tecrübesine sahip. Bu anlamda dünyayı yakından izliyoruz.” dedi.

Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümlerinin en parlak dönemine girdiğini düşündüğünü söyleyen Arıboğan, sözlerini şöyle tamamladı:

“Sosyoloji, tarih ve felsefenin modası ise asla geçmez. Biz Üsküdar Üniversitesi olarak analiz kabiliyeti yüksek, takım oyununa açık, projeci ve hem global standartlara hem de devlet kültürüne hakim bireyler yetiştirmeye çalışıyoruz.”

HEMŞEHRİ DERNEKLERİ FESTİVALİ GAZİ ŞEHİRLİLERDEN BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

HEMŞERİ DERNEKLERİ FESTİVALİ’Nİ 4 GÜNDE 30 BİN KİŞİ İZLEDİ

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 7’ncisi düzenlenen ve 4 gün süren Hemşehri Dernekleri Festivali’ne 30 bin Gazi şehirli ziyaret etti.

Festival Park’ta 61 hemşehri derneğinin katılımıyla yapılan festivalde şehirde bulunan dernekler için kurulan çadırlarda yerel kültürler tanıtılırken, yöresel ürünler ve yemekler Gazianteplilerle buluştu.

Türkiye’nin dört bir yanından kültürel öğelerin bulunduğu, yöresel oyunlarla renklenen festivalde kurulan sahnede yerel sanatçılar tarafından yöresel ezgileri içeren konserler düzenlendi.

Açılış konuşmalarını Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep Valisi Kemal Çeber, Muş Belediye Başkanı Feyat Asya ve Kilis Belediye Başkanı Servet Ramazan yaparken Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu Topluluğu tarafından şiirler ve türkülerin yer aldığı “Hasat Zamanı” oyunu ilk kez sahnelendi. Festival alanına ayrıca çevre il ve ilçelerin kaymakamları, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ve Pazarcık Belediye Başkanı İbrahim Yılmaz Can ziyaret etti.

0

0

0

TİRYAKİ AGRO CAPİTAL 500 ARAŞTIRMASI’NDA 51.

 TARIM SEKTÖRÜNDE İSE 1. SIRADA

Tiryaki AGRO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu sosyal medya hesabından Türkiye’nin en büyük 500 özel şirketinin sıralandığı Capital 500 Araştırması’nın sonuçlarını değerlendirerek Tiryaki AGRO ‘nun tarımda birinci sırada yer aldığını duyurdu. Tiryakioğlu şu açıklamayı yaptı; “Türkiye’nin en büyük 500 özel şirketinin sıralandığı Capital 500 Araştırması’nda 51., tarım sektöründe ise 1. sıradayız!

Bu başarı yolculuğunda bizimle birlikte yürüyen tüm çalışma arkadaşlarımıza ve paydaşlarımıza teşekkür ederiz. Birlikte daha nice başarılara!”

0

0

BAŞBUĞ MUHTARLARLA VEDALAŞTI

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü görevinde Kırıkkale’ye tayin olan İl Emniyet Müdürü M.Emre Başbuğ muhtarlarla vedalaştı.

Emniyet Müdürü M.Emre Başbuğ Türkiye Muhtarlar Derneği Gaziantep Şube Başkanı Ahmet Titiz’i ziyaret etti. Başbuğ ziyarette; bir süre önce hayatını kaybeden Dernek Başkanı Kemal Titiz için tüm muhtar camiasına taziyelerini iletti, ardından da veda etti.

Görev yaptığı süre içerisinde muhtarlarla her zaman diyalog içerisinde olduklarını söyleyen Başbuğ, mahallelerdeki asayiş ve huzurun sağlanması noktasında muhtarların desteğinin göz ardı edilemeyeceğini söyledi. Başbuğ, hayatını kaybeden Kemal Titiz’in de polis dostu bir başkan olarak her zaman polis teşkilatına desteğini esirgemeyen bir isim olduğunu kaydederek, “Tüm muhtar arkadaşlarımızın başı sağ olsun” dedi.

Ziyaretten dolayı Emniyet Müdürü Başbuğ’a teşekkür eden Ahmet Titiz ise “Muhtarlar olarak daima polisimizin ve devletimizin yanındayız. Mahallemizin huzurlu olması için zaman zaman taleplerimiz oluyor. Bu konuda bizlere yardımcı olan tüm polislerimize Sayın Emniyet Müdürümüzün şahsında teşekkür ediyoruz” dedi.

Ziyaretin sonunda, Başkan Ahmet Titiz ve Yönetim Kurulu üyeleri, Emniyet Müdürü Emre Başbuğ’a yeni görev yerinde başarı dileyerek uğurladılar.

Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

Gaziantep'in İlk Haber Ajansı