Hoşgeldiniz  

ALİ ŞAHİN’DEN TARIM BAKANI YUMAKLI’YA  İSLAHİYE VE NURDAĞI ÇİFTÇİLERİ İÇİN TEŞEKKÜR ZİYARETİ (Video Haber-Halil Eyyupoğlu)

admin | 23 Haziran 2023 | Ekonomi, Genel, Gündem, HALİL EYYUPOĞLU Köşe Yazısı, Köşe Yazıları, Tüm Manşetler, Video Galeri


admin
oeyyupoglu1@gmail.com

ALİ ŞAHİN’DEN TARIM BAKANI YUMAKLI’YA  İSLAHİYE VE NURDAĞI ÇİFTÇİLERİ İÇİN TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Geçtiğimiz günlerde gündeme sürekli getirdiğimiz özellikle deprem bölgesindeki çiftçilerimizin hasat sonrası elde ettikleri tarımsal ürünlerinin hemen alınarak mağdur edilmeden paralarının ödenmesine yönelik ilk can suyu Gaziantep Milletvekili Ali Şahin’den geldi.

Gaziantep Milletvekili Ali Şahin Tarım Ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı ile görüşerek depremde ev ve depolarının yok olduğu İslahiye ve Nurdağı çiftçilerinin hasatta depo sorunu ve ürünü elden çıkaramama sorunlarını dile getirerek çözüm bulunması yönünde taleplerini iletti.

Gaziantep Milletvekili Ali Şahin Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı ile görüşmesi sonucu sorunu çözdüklerini açıklayarak Bakan Yumaklı’ya teşekkür etti. Şahin sosyal medya hesabından şu açıklamada bulundu;

“Buğday alımları için yeni depo kiralayarak Nurdağı ve İslahiyeli çiftçilerimizin sorunlarını çözen

Tarım ve Orman Bakanımız Yumaklı Beyi ziyaret ederek teşekkürlerimizi sunduk, Barak ve Kılavuzlu sulama projelerimizi, kanatlı hayvan üreticilerinin sorunlarını istişare ettik.

 Ricamızı üzerine İslahiye ve Nurdağı bölgemizde ek depo kiralayarak buğday alımları ile ilgili Nurdağı ve İslahiyeli çiftçilerimizin mağduriyetini gideren Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı’ya ve ilgileri için TMO Genel Müdürümüz Ahmet Güldal Beye teşekkür ediyorum”

Bizde ayrıca çeşitli platformlarda ve SOKAKTV  de de dile getirdiğimiz sorunu çözdüğü için  sayın vekilimiz Ali Şahin’e ve Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı’ya teşekkür ediyoruz.

Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

Gaziantep'in İlk Haber Ajansı