Hoşgeldiniz  

BUGÜN YAZDIK BUGÜN ATANDI VALİ DAVUT GÜL İSTANBUL VALİSİ OLDU

admin | 05 Haziran 2023 | Genel, Gündem, Tüm Manşetler A- A+

BUGÜN YAZDIK BUGÜN ATANDI VALİ DAVUT GÜL İSTANBUL VALİSİ OLDU

BUGÜN KÖŞE YAZIMIZDA OLDUĞU GİBİ GAZİANTEP VALİSİ DAVUT GÜL İSTANBUL VALİSİ OLARAK ATANDI

BAKAN ÜRETEN GAZİANTEP VALİLİK MAKAMINDA GÖZLER VALİ DAVUT GÜL’DE

Abdulkadir Aksu ve Muammer Güler’den sonra Ali Yerlikaya’ da İçişleri Bakanlığı koltuğuna oturan üçüncü eski Gaziantep Valisi oldu. 2000’li yıllarda başarılı Gaziantep Valiliği yapan Muammer Güler’e yaklaşık 22 yıl önce bakan olarak cemevi temel atma töreninde hitap etmiştim. Olmaz dedi. Olur sayın valim dedim Önce İstanbul Valisi sonra da İçişleri Bakanı oldu.

Gaziantep Valiliği makamına oturduğu günlerde Vali Ali Yerlikaya’ya İstanbul Valiliği ve bakanlık yolu açık sayın valim dedim. Gaziantep’te terör saldırıları ve ve FETÖ darbesinde üstün bir koordinasyon ve başarı sağlayan Yerlikaya başarılı bir valilik sürecinden sonra önce İstanbul Valisi şimdi ise İçişleri Bakanı oldu.

Şimdi sıra Gaziantep Valisi Davut Gül de.. Korona süreci ve Deprem sürecini başarıyla yürüten Vali Gül’ünde İstanbul Valisi olma olasılığı çok yüksek..

Aslında benim bakış açım tahmin değil, başarı oranı ve performans ile  ilgili bir görüş..

Benimle aynı görüşü Siyaset Bilimci Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe’de yaptı;” “İstanbul Valiliği’ne ise, Gaziantep Valisi Davut Gül’ün geleceğini tahmin ediyorum; sevilen bir isim” yorumunu yapan Gökçe, MİT Başkanlığı için de İbrahim Kalın’ın isminin geçtiğini kaydediyor”

Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

Gaziantep'in İlk Haber Ajansı