Hoşgeldiniz  

ABDULHAMİT GÜL MUSABEYLİLER VE OĞUZBOYLARI FEDERASYONU İLE BULUŞTU

admin | 19 Mayıs 2023 | Genel, Gündem, Politika, Tüm Manşetler A- A+

ABDULHAMİT GÜL MUSABEYLİLER VE OĞUZBOYLARI FEDERASYONU İLE BULUŞTU

GÜL: 28 MAYIS’TA MİLLETİMİZ, ‘TÜRKİYE YÜZYIL’ININ KAPILARINI AÇACAKTIR

ABDULHAMİT GÜL MUSABEYLİLER VE OĞUZBOYLARI FEDERASYONU İLE BULUŞTU

Önceki Dönem Adalet Bakanı Ve Gaziantep Milletvekili Abdulhamit Gül, Gaziantep Oğuz Boyları Federasyonu’nu ziyaret ederek Federasyon Başkanı Huzeyfe Durmaz ve üyelerle bir araya geldi.

Toplantıda bir konuşma yapan Önceki Dönem Adalet Bakanı Ve Gaziantep Milletvekili Abdulhamit Gül  ‘Siyasi partilerin varlığı, demokrasinin bir gereğidir. Bunları bir siyasi rekabet olarak değerlendiriyoruz. Herkes aynı düşünse muhalefet olmaz. Muhalefet, siyasetin olmazsa olmasıdır. Farklı düşünce, siyaseti daha da güçlendirir ve iktidarı da denetler. Bizim de buna ihtiyacımız var. Siyasi farklılıklar, ülkemizin zenginliğidir. 28 Mayıs’ta milletimiz, ‘Türkiye Yüzyıl’ının kapılarını açacaktır. Hangi partiye oy vermiş olursa olsun, tüm hemşerilerimizin oyuna talibimiz. Bu bir parti seçimi değil, Türkiye’nin istiklali, istikbali, huzuru için bir tercihtir. Onları sırtlarını PYD’ye dayarlar, biz sırtımızı Musabeylilere, Beydili’ye, Karakeçililere ve oğuz boylarına dayıyoruz. Biz sizlerleyiz bugün değil secimden secime değil her zaman sizinleyiz.’ İfadesini kullandı.

 Ziyaret esnasında bulunan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ise konuşmasına müjde vererek başladı. 12 adet boy çadırlarından olan Oguzboylarının simgesi haline gelmiş binicilik ve okçuluk tesisimizi çok yakında açacağız. Sizleri de orada misafir etmekten mutluluk duyarız” İfadesini kullandı

Federasyon Başkanı Huzeyfe Durmaz ve üyelerin ev sahipliğinde yapılan toplantıda açıklamalarda bulunan Gaziantep Oğuz Boyları Federasyonu Başkanı Huzeyfe Durmaz, “ Bizlerin her zaman yanında olan her zaman destek veren bakanımıza ve ekibine teşekkür ederiz.’’ dedi.

Toplantıya önceki Dönem Adalet Bakanı ve Gaziantep Milletvekili Abdulhamit Gül’ün yanı sıra Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, AK Parti İl Başkanı Ertuğrul Teymur, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Halil Uğur, Kilis Elbeyli Belediye Başkanı Süleyman Şimşek, Kilis İl Özel İdaresi Meclisi Başkanı Ş.Mehmet Yalçın, Ak Parti Gaziantep Milletvekili Adayı Av. Hasan Teke, katıldı. Toplantı sonrası üyelerle hatıra resmi çektirdikten sonra toplantı sona erdi.       

Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

Gaziantep'in İlk Haber Ajansı