Hoşgeldiniz  

GAZİANTEP OSB, TRAVMATİK ACİL DURUM HASTANESİ’NİN TEMELİNİ ATARAK BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRDİ(Video Haber- Halil Eyyupoğlu)

admin | 29 Nisan 2023 | Ekonomi, Genel, Gündem, Sağlık, Tüm Manşetler, Video Galeri A- A+

GAZİANTEP OSB, TRAVMATİK ACİL DURUM HASTANESİ’NİN TEMELİNİ ATARAK BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRDİ(Video Haber- Halil Eyyupoğlu)

GAZİANTEP OSB, TRAVMATİK ACİL DURUM HASTANESİ’NİN TEMELİNİ ATARAK BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRDİ

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi, Travmatik Acil Durum Hastanesi’nin temelini atarak bir ilki gerçekleştirdi. Türkiye’de örneği olmayan proje ile GAOSB’ye kazandırılacak 50 yataklı ve 6 kattan oluşan hastane 250 bin çalışana hizmet verecek.

BİR YILDA BİTİRLMESİ PLANLANIYOR

Bir yıl içerisinde hizmete açılması planlanan Travmatik Acil Durum Hastanesi’nin temel atma töreni için düzenlenen programa; Gaziantep Valisi Davut Gül, Büyükşehir Belediye Başkan Fatma Şahin, Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi (GAOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Şimşek, Gaziantep İl Sağlık Müdürü Ümit Tiryaki, GTO Başkanı Tuncay Yıldırım, GSO Başkanı Adnan Ünverdi milletvekilleri ve vatandaşlar katıldı.

50 YATAK KAPASİTELİ

Önümüzdeki yıl içerisinde hizmete açılması planlanan  6 bin 800 metrekare alana kurulacak olan 6 katlı hastane, 50 yatak kapasiteli, 14 poliklinik, fizik tedavi merkezi, laboratuvar, 2 ameliyathane ve 6 yoğun bakım ünitesiyle hizmet verecek. Hastanenin açılışında konuşan Vali Davut Gül, OSB Başkanı Cengiz Şimşek, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve Önceki dönem Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, sağlık tesisilerinin önemine dikkat çekerek, Travmatik Acil Durum Hastanesi’nin önemli bir açığı kapatacağına işaret ettiler.

ŞİMŞEK EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Şimşek, bölge de meydana gelebilecek bir iş kazasında en yakın sağlık kuruluşuna ulaşmanın 1 saat sürdüğünü ve temeli atılan bu merkez ile işçilere daha hızlı sağlık hizmeti verileceğini kaydederek, ‘’Bu tesisin ilk düşünce aşamasından temel atma sürecine kadar büyük destek veren değerli bakanlarımıza, valimize, belediye başkanlarımıza tüm sanayicilerim adına teşekkür ediyorum. Bu bir ekip işidir. Gaziantep modeli ekip ruhunun en önemli göstergesidir.’’ Dedi.

Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

Gaziantep'in İlk Haber Ajansı