Hoşgeldiniz  

ÇELEBİ; GAZİANTEP BÜYÜK PROJELERLE ANAP İKTİDARINDA TANIŞTI(Video Haber- Halil Eyyupoğlu)

admin | 29 Nisan 2023 | Genel, Gündem, Politika, Tüm Manşetler A- A+

ÇELEBİ; GAZİANTEP BÜYÜK PROJELERLE ANAP İKTİDARINDA TANIŞTI(Video Haber- Halil Eyyupoğlu)

“Gaziantep büyük projelerle ANAP iktidarında tanıştı”

ANAVATAN PARTİSİ GENEL BAŞKANI İBRAHİM ÇELEBİ GAZİANTEP’TE

 “Gaziantep büyük projelerle ANAP iktidarında tanıştı”

Anavatan Partisi Genel Başkanı İbrahim Çelebi Anadolu Buluşmaları programı kapsamında geldiği Gaziantep’te partililerle buluştu. Çelebi, Turgut Özal’ın 40 yıl önce ortaya koyduğu vizyonun bugün tüm siyasi partiler tarafından kurtuluş reçetesi olarak kabul edildiğine dikkat çekerken, Gaziantep’e yapılan büyük projelerin de ANAP iktidarında ve Mustafa Taşar’ın ortaya koyduğu ortak akıl sayesinde gerçekleştiğini söyledi.

Anavatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı, iş insanı Fatih Güllüoğlu’nun ev sahipliğinde gerçekleşen Gaziantep buluşmasına geçmişten günümüze partiye emek veren, yöneticilik yapan isimler de katıldı. Milletvekili adayları da tanıtıldı.

Programda konuşan Genel Başkan İbrahim Çelebi, 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlere neden tek başına katıldıklarını açıkladı. Çelebi “Her iki ittifakla görüşmelerimiz oldu. Anlaşamadık. Eğer isteseydik Birkaç milletvekilliği alıp, meclise girebilirdik. Ama bizim kişisel ikbal meselemiz yok. En büyük hayalimiz Anavatan Partisi’ni ayağa kaldırmak ve yeniden 1983 ruhuna geri döndürmek. Oy pusulasında logomuzu seçmenin önüne getirmek. Sizlerin de desteğiyle o ruhu, o vizyonu geri getirmek. Bunu başardık. Rahmetli genel Başkanımız Turgut Özal’ın 40 yıl önce ortaya koyduğu vizyon programı, bugün hala tüm partiler tarafından birkaç rütuş yapılarak halka sunuluyorsa, bu durum Turgut Özal’ın ne kadar ileri görüşlü olduğunu açıkça ortaya koyuyor” dedi.

Çelebi “Anavatan Partisi darbeci generallerin tüm engellemelerine rağmen zor şartlar altında kurulup, Türkiye’nin önünü açtı. Türkiye Cumhuriyeti tarihindeki en büyük projeler ANAP iktidarı döneminde gerçekleşti. Yine Gaziantep’teki en büyük projeler, ANAP’ın ve rahmetli Bakanımız Sayın Mustafa Taşar’ın döneminde gerçekleşti. Bu şehir, Anavatan iktidarında altın dönemini yaşadı. Bunu en iyi bilen sizlersiniz. O gün yola çıktığımızda da kimse bize inanmamıştı, dün de kolay değildi. Bugünde kolay değil. Şimdi de önümüzde zorluklar var. Birlik olduğumuzda tüm zorlukların üstesinden geliriz. Bu salonda gördüğüm ışık, bana tüm zorlukları beraber aşabileceğimizi gösteriyor” diye konuştu.

Çelebi, Cumhurbaşkanlığı seçiminde tüm partilere eşit mesafede olduklarını da ifade ederek “Ülkede, geldiğimiz noktada maalesef senin teröristin kötü, benim teröristim iyi şeklinde bir politika yürütülüyor. Böyle bir anlayış olamaz. İHA’larla, SİHA’larla gurur duyuyoruz ama 1 kilo kıymanın 300 lira olmasını da kabul edemeyiz. Millet inim inim inliyor. Dolayısıyla seçmenimizi Cumhurbaşkanlığı seçiminde hür bıraktık. 4 adaya da eşit mesafedeyiz. Milletvekilliği seçiminde herkesin oyuna talibiz. Anavatan Partisi Türkiye’nin milli partisidir ve milli takımıdır. Bu düşünce içerisinde sandığa gidip, partimize karşı yapılmak istenen tüm kirli oyunları bozacağız” ifadesini kullandı.

GÜLLÜOĞLU “GAZİANTEP ORTAK AKLI TAŞAR İLE ÖĞRENMİŞTİR”

Anavatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Fatih Güllüoğlu da yaptığı konuşmada, ANAP iktidarı döneminde Gaziantep’e yapılan hizmetleri hatırlattı. Gaziantep’in ANAP iktidarı döneminde, her zaman iktidarda söz sahibi olan bir şehir olduğunu hatırlatan Güllüoğlu “Hükümet bütçesinden her zaman en büyük bütçeler Gaziantep’e aktarılmıştır. Bunda rahmetli Mustafa Taşar’ın çok büyük katkısı olmuştur. Taşar hiçbir zaman siyasi görüşe bakmaksızın, her partiliye, her kasabaya, en ücra köylere kadar hizmet götürmüştür. Gaziantep ortak akıl ile yönetilmeyi, bir olmayı, birlikte hareket etmeyi Mustafa Taşar’dan öğrenmiştir. Bu şehir Taşar sayesinde her zaman iktidarda olmuştur. Dolayısıyla stratejiler değişir hedefler değişmez. Bizim bu şehre tutkumuz ilk günkü gibi devam etmektedir. Turgut Özal ile başlayan Mustafa Taşar ile devam eden anlayış sizlerinde desteğiyle yeniden iktidara gelecek ve yeniden söz sahibi olacağız. Buna inanıyorum” şeklinde konuştu.

Fatih Güllüoğlu, Anavatan’da siyaset yapmanın bir sevda olduğunu belirterek, bu sevdayı iktidara taşımak için her zamankinden daha fazla dayanışmaya ve kenetlenmeye ihtiyaç duyduklarını ifade etti.

Programın sonunda, milletvekili adayları tanıtıldı. Fatih Güllüoğlu geceye katılımından dolayı Genel Başkan Çelebi’ye hediye takdim etti. Çelebi ise, desteğinden dolayı Fatih Güllüoğlu’na plaket sundu. Geceye katılan isimler arasında, rahmetli Mustafa Taşar’ın kardeşi Namık Kemal Taşar da yer aldı.

Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

Gaziantep'in İlk Haber Ajansı