Hoşgeldiniz  

TAHMAZOĞLU’DAN BİR ÇILGIN PROJE DAHA; TÜNEL DERİNDEN DERİNDEN GİDİYOR(Video Haber- Halil Eyyupoğlu)

admin | 26 Nisan 2023 | Ekonomi, Genel, Gündem, Tüm Manşetler, Video Galeri A- A+

TAHMAZOĞLU’DAN BİR ÇILGIN PROJE DAHA; TÜNEL DERİNDEN DERİNDEN GİDİYOR(Video Haber- Halil Eyyupoğlu)

TAHMAZOĞLU’DAN BİR ÇILGIN PROJE DAHA; TÜNEL DERİNDEN DERİNDEN GİDİYOR

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nun muhteşem projelerine bir yenisi daha eklendi. Önceki Dönem Adalet Bakanı ve Ak Parti Gaziantep Milletvekili Adayı Abdulhamit Gül Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma şahin ile beraber Tünel şantiyesini gezerek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Gül yaptığı açıklamada bu tüneli yerinde görmekle çok mutlu olduklarını ifade ederek sözlerine şöyle devam etti;

“Hayırlı olsun. Çok güzel. Şimdi başkanımızdan bilgi aldık. Çok mutlu olduk. Gaziantep’imiz için, hemşehrilerimiz için, Şahinbey’imiz için çok kolaylaştırıcı vatandaşlarımız için çok güzel bir hizmet. Teşekkür ediyoruz başkanım. İki ayrı tünel hem giriş hem geliş çift şerit olacak. 25  dakikalık yolun bir buçuk dakikaya ineceği bir sonuca ulaşacağız. Yıl sonuna kadar 25 Aralık Gaziantep’imizin kurtuluş gününe yetişecek.

 Ve böylece vatandaşlarımıza hem yakıttan tasarruf edecek, hem zamandan tasarruf edecek, hem stresten kurtulacak, hem de yeşil şehir olma yolunda çok önemli bir katkı olacak, çevremiz daha da sağlıklı olacak, daha da yeşil olacak.

Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Emeği geçen tüm müteahhit firmamıza, işçilerimize, emekçilerimize çok teşekkür ediyoruz, başarılar diliyoruz. Kazasız, belasız inşallah en kısa zamanda vatandaşlarımızın hizmetine biz de Büyükşehir Belediye Başkanımız, değerli Bakanımız da bu projeyi yerinde görmek üzere geldik. Çok mutlu olduk, başarılar diliyoruz.”

Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

Gaziantep'in İlk Haber Ajansı