Hoşgeldiniz  

ŞAHİNBEY BELEDİYESİ 180 BİN GAZİ TORUNUNU ÇANAKKALE’DE ECDADIYLA BULUŞTURUYOR (Video Haber Halil Eyyupoğlu)

admin | 26 Nisan 2023 | Eğitim, Genel, Gündem, Tüm Manşetler, Video Galeri A- A+

ŞAHİNBEY BELEDİYESİ 180 BİN GAZİ TORUNUNU ÇANAKKALE’DE ECDADIYLA BULUŞTURUYOR (Video Haber Halil Eyyupoğlu)

ŞAHİNBEY BELEDİYESİ 180 BİN GAZİ TORUNUNU ÇANAKKALE’DE ECDADIYLA BULUŞTURUYOR

“Gaziler Diyarından, Şehitler Diyarına” projesiyle bugüne kadar 144.665 öğrenciyi ve vatandaşı ecdadıyla buluşturan Şahinbey Belediyesi gazi torunlarını ecdadıyla buluşturmaya devam ediyor.

Şahinbey Belediyesi Çanakkale Deniz Zaferi’nin 100. Yıl etkinlikleri kapsamında başlattığı “Gaziler Diyarından Şehitler Diyarına” projesi ile bu güne kadar 144.665 öğrenci ve vatandaşı ecdadıyla buluştururken, bu yıl ki seferlerle bu sayıyı 180.017 ye çıkaracak.  Şahinbey Belediyesi tarafından Çanakkale’de ecdadıyla buluşturulacak olan gençler için Şahinbey Belediyesi Kültür Merkezi’nde bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya AK Parti Gaziantep Milletvekili Adayı Bünyamin Bozgeyik, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Kılınç, kurum müdürleri öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

ALLAH ŞEHİTLERİMİZDEN RAZI OLSUN

Şehitlerin sayesinde böylesi güzel bir vatanda sahip olduklarını ifade eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu “Gençlerimizi çok önemsiyoruz. Gençlere yapılan yatırım geleceğe yapılan yatırımdır. Eğitim, kültür, sanat ve spor alanındaki yatırımlarımızla gençlerimizi geleceğe hazırlıyoruz. Gaziler Diyarından Şehitler Diyarına projemizin ilk Çanakkale ziyaretinde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’da oradaydı ve gençlerimizle bir araya gelerek onları tebrik etmişti. Bu yılda projemizi devam ettiriyoruz ve 180 bin gencimizi Çanakkale’ye götürüyoruz. Diğer illerden de Çanakkale’ye öğrenci getiren kurumlar var. Ancak bizim projemiz onlardan çok farklı. Biz gençlerimizi uçakla Çanakkale’ye götürüyoruz ve yaklaşık 14 saat Çanakkale’de kalarak, şehitlikleri ziyaret ediyorlar. Ancak diğer illerden gelenler otobüsle geldiği için Çanakkale’de ancak 4-5 saat kalabiliyorlar. Ayrıca öğrencilerimizin sabah, öğlen ve akşam yemekleri de belediyemiz tarafından karşılanıyor. Öğrencilerimize 1 lira dahi harcatmıyoruz. Biz gençlerimizi çok seviyoruz. Ayrıca Şahinbey Belediyesi olarak Çanakkale Alan Başkanlığı ile görüşüp 4 tane şehitliği ihya ettik. Allah onlardan razı olsun. Bizler için canlarını feda ederek bizlere böyle güzel bir vatan bıraktılar. Bizde onların torunları olarak, ülkemiz için çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

ÖNEMLİ PROJELERE İMZA ATILIYOR

Başkan Mehmet Tahmazoğlu ile birlikte gençler için önemli projeler yaptıklarını ifade eden AK Parti Gaziantep Milletvekili Adayı Bünyamin Bozgeyik “Spor Toto Teşkilat Başkanlığı görevindeyken Şahinbey Belediye Başkanımız ile birlikte birçok projeye imza attık. Biz Başkanımıza bir verdik o bunu yirmi yaptı. Ayrıca şuana kadar 145 bin gencimizi Çanakkale’de ecdadıyla buluşturan Şahinbey Belediye Başkanımıza şükranlarımı arz ediyorum. İnşallah bu sayı yıl sonuna kadar 180 bine ulaşacak. Gençlerimize bu yolculuklarında başarılar diliyorum. Yolları açık olsun” dedi.

KENDİMİZİ ÇOK ŞANSLI HİSSEDİYORUZ

Şahinbey Belediyesi’nin eğitime her zaman destek olduğunu ifade eden Şahinbey İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Kılınç “Şahinbey Belediyemizin eğitime yaptığı devasa projelerin başında gelen ‘Gaziler Diyarından Şehitler Diyarına’ projesi ile şimdiye kadar 145 bine yakın gencimiz Çanakkale de ecdadıyla bir araya geldi. Şahinbey Milli Eğitim ailesi olarak kendimizi çok şanslı hissediyoruz. Çünkü bize bizden daha yakın olan bir başkanımız var. Başkanımıza gençlerimiz adına hangi proje ile gitsek geri çevrildiğini görmediğimiz gibi taleplerimiz en kısa süre içerisinde karşılanarak gençlerimize sunuluyor. Başkanımıza gençlerimize hediye etmiş olduğu spor ayakkabısı, bisiklet, tablet ve kitaplardan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

Gaziantep'in İlk Haber Ajansı