Hoşgeldiniz  

ÖZDAĞ, İYİ PARTİ GAZİANTEP ADAYININ ÜZERİNDEN AKŞENER’E SORDU;‘’ADAYLIĞI KAÇA SATTINIZ, PARAYI KİMLER PAYLAŞTI?’’

admin | 22 Nisan 2023 | Genel, Gündem, Tüm Manşetler A- A+

ÖZDAĞ, İYİ PARTİ GAZİANTEP ADAYININ ÜZERİNDEN AKŞENER’E SORDU;‘’ADAYLIĞI KAÇA SATTINIZ, PARAYI KİMLER PAYLAŞTI?’’

ZAFER PARTİSİ ÜMİT ÖZDAĞ, GİMDER ZİYARETİNDE GÜNDEM OLUŞTURACAK AÇIKLAMALARDA BULUNDU

ÖZDAĞ, İYİ PARTİ GAZİANTEP ADAYININ ÜZERİNDEN AKŞENER’E SORDU;
‘’ADAYLIĞI KAÇA SATTINIZ, PARAYI KİMLER PAYLAŞTI?’’

Zafer Partisi Genel Başkanı ve Gaziantep birinci sıra milletvekili adayı Ümit Özdağ, skandallarla gündeme gelmesine rağmen genel merkezin arkasında durduğu İYİ Parti Gaziantep birinci sıra adayı Mehmet Mustafa Gürban üzerinden İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e uzun süre konuşulacak soruyu sordu; ‘’Adaylığı kaça sattınız, parayı kim aldı ve kimler paylayıştı?’’

GİMDER’DE GAZETECİLERİN SORULARINI YANITLADI
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, birinci sıradan aday olduğpu seçim bölgesi Gaziantep’te ziyaretlerini sürdürüyor. Gaziantep İnternet Medya Cemiyeti (GİMDER) Yönetim Kurulu Başkanı Ökkeş Sabah ve yönetimini ziyaret eden Özdağ, bu buluşmaya katılan gazetecilerin sorularını yanıtlarken, çarpıcı açıklamalarda bulundu.
İYİ PARTİ GENEL MERKEZİ’Nİ KARIŞTIRACAK İDDİA!


‘’İYİ Parti genel merkezi Gaziantep’te siyaset değil ticaret yapmıştır.’’ Diyen Özdağ, ‘’İyi Parti Gaziantep 1.sıranın gayet net bir şekilde satıldığı anlaşılmıştır. Ortada dolaşan rakamları duyunca benim dudağım uçukladı. Gaziantep’te, İYİ Partili vatanseverlerin emeğini, ülkücülerin emeğini kaça sattınız? Bu adam bir gün dahi İYİ Partinin önünden geçmemiş. Bütün vatansever, milliyetçi iyi partililer bu adamın aday gösterilmesine karşı. İYİ Parti yönetimi karşı tutanak tutmuş buna rağmen Meral Akşener, hepiniz gitseniz de ben bu adamı aday gösteriyorum demiş. Bu adamın Türk Milliyetçiliği ile bir ilgisi yok, borsa spekülatörü olduğuna ilişkin ağır iddialar var, aday olduğu günden beri Türkiye’de borsa konusunda çalışanlar bana bu adamın dosyasını vereceğini söylüyorlar. Bu dosyaların hepsini alacağım ve yayınlayacağım.’’ İfadelerini kullandı.
ÖZDAĞ SORULAR ÜZERİNE GÜNDEMDEKİ DİĞER KONULAR HAKKINDA İSE ŞUNLARI SÖYLEDİ:

“GAZİANTEP İŞGAL ALTINDA OLDUĞU İÇİN BURADAN ADAY OLDUM”
Ümit Özdağ; 2015 yılı milletvekili seçimlerinde Gaziantep’ten milletvekili adayı iken tek bir sloganla çalıştım. Beş yüz bin Suriyeli gidecek, beş yüz bin turist gelecek demiştim. O zaman bu sayı beş yüz bin iken şu anda sekiz yüz binleri geçmiş durumda. Bu sayının hatta şu anda 1.561 bin olduğu Gaziantep basını tarafından dile getiriliyor. Gaziantep işgal altında olduğu için ben Gaziantep Milletvekili adayı oldum. Gaziantep, göçmenistan olmasın diye buradan adayım. İkinci kez Gazi olmak zorunda kalmayalım diye Gaziantep’ten adayım. Anadolu da ki 13 milyon sığınmacıyı nasıl göndereceksek Gaziantep’te de 1 yıl içinde hiçbir Suriyeli kalmayacak.

“AK PARTİ’NİN HEDEFİ SİYASİ ÜMMET OLUŞTURMAKTIR”
Zafer Partisi Genel Başkanı olarak ben Gazianteplilere bir söz verebilirim. Zafer Partisi haricinde hiç kimse bunları geri gönderemez. Ak Parti bu sığınmacıları getirdi, bunlara vatandaşlık verdi. Burada ki amaç siyasi ümmet oluşturmaktır. Bunları oy deposu olarak görüyor. Böylece Türk Milletini siyasi bir ümmete dönüştürme macerası içerisinde. CHP’de söylemlerinde Göç Bakanlığı kuracağını söyleyerek Ak Partinin yaptığı şeyleri kendilerinin de yapacağını deklere etmiş oldu. Ne zamanki Zafer Partisi kuruldu, Suriyelileri yollayacağını söyledi, CHP’de gönüllü olanları iki yıl içinde geri göndereceğini söyledi. Gönüllü hiç kimsenin gitmeyeceğini hepimizi biliyoruz, gönüllü yollayacağım demek yollamayacağız demektir aslında.

“SIĞINMACI SORUNU ÇÖZÜLMEDEN TÜRKİYE’NİN DİĞER SORUNLARI ÇÖZÜLEMEZ”

Zafer Partisinin göçmen politikası haricinde bir çok programı var tabi ki. Cumhuriyeti yeniden kuracak kadar zengin bir programımız var. Ekonomik alanda bölgesel çok önemli programlarımız var. Ancak gerçekçi olalım ki, iyi bir yüzücünün bacağına onar kilo demir bağlarsanız bunun yüzmesi mümkün değil. Adamın bacağına onar kilo demir bağlamışsın ondan sonra adama diyorsun ki; sen serbest mi yüzeceksin, kurbağalama mı yüzeceksin. Adam size yüzemeyeceğini söyler. Bu iş te böyledir. Bu sorunu çözmeden diğer hiçbir sorunu Türkiye’nin çözme şansı yoktur. Sokak köpekleri de dahil olmak üzere Türkiye’nin bütün sorunlu alanlarına ilişkin çözüm önerilerimiz var.

“ZAFER PARTİSİNİN BARAJ SORUNU YOKTUR”
Biz Zafer Partisini kurarken dediler ki, Türkiye’de 104 tane parti var, bir partiye daha ihtiyaç yok dediler. Zafer Partisi olarak 21 ayda Türk siyasetini yeniden formatladık. Demek ki Zafer Partisine ihtiyaç varmış. Şimdi sığınmacı konusunu gündeme getirmeyen, konuşmayan partilerin hepsi mahcup bir şekilde bizde sığınmacıları göndereceğiz diyor. Recep Tayyip Erdoğan bile göndermeyiz noktasından geri adım attı. Bize teşkilatlanamazsınız dediler teşkilatlandık. Seçime giremez dediler ittifak olarak giriyoruz, hatta bizim bünyemizde dört farklı parti giriyor. Ellerinde hiçbir şey kalmadı oyları bölüyorsunuz dediler. Oylar size tapulu mu kardeşim. Biz her partiden oy alıyoruz. Bir ülkede on üç milyon sığınmacı var ve seçmenin yüzde doksanı sığınmacılar gitsin diyorsa Zafer Partisinin o ülkede baraj sorunu falan yoktur. Gençleri görüyorsunuz, gençlerle birlikte güçlü bir şekilde barajları dağıtıp geliyoruz. Türk gençliği içinde biz birinci partiyiz. Türk gençliği anne, baba, dedesini ikna ediyor. Hatay’dan geliyorum, Hatay gözümün içine baka baka Zafer Partisi diyor. Göreceksiniz Gaziantep, Kilis, Şanlıurfa, İstanbul ve Türkiye’nin birçok ilinde Zafer Partisi oy patlaması yapacaktır.
‘’TEHLİKEYİ GÖRÜYORUZ’’
Sığınmacılar bu ülkeden gitmediği sürece Cumhur İttifakı da gelse Millet İttifakı da gelse bu ülkede her şekilde iç savaş çıkar. Halep’te iç savaş çıktığında belediye başkanını Gaziantep’e davet ettik. Asım Güzelbey zamanında. Halep belediye başkanı bize şöyle dedi; Halep’te yaşadığımı Gaziantep’in geleceğinde görüyorum dedi ve buradan ayrıldı gitti. Arkadaşlar çocuklarınızı bir iç savaşta kaybedebilirsiniz Gaziantep sokaklarında. Biz bunu engellemenin mücadelesini veriyoruz. Bana zerre kadar güvenmiyor olabilirsiniz, beni sevmiyor olabilirsiniz, yeter ki bana Çocuklarınızı ve torunlarınızı güvenli yaşatma imkânı verin. Para, pul, mal değil vatan kavgasıdır bu.

Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

Gaziantep'in İlk Haber Ajansı