Hoşgeldiniz  

MEHMET AKİF KERETLİ KAPALI SPOR SALONU AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİ

admin | 15 Ekim 2022 | Eğitim, Genel, Gündem, Spor, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

MEHMET AKİF KERETLİ KAPALI SPOR SALONU AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİ

MEHMET AKİF KERETLİ KAPALI SPOR SALONU AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİ

“Gaziantep’in Kurtuluşunun 100’üncü Yılında 100 Hayırsever” kampanyası kapsamında hayırsever Mehmet Akif Keretli tarafından Şahintepe Mahallesinde yaptırılan “Mehmet Akif Keretli Spor Salonu” nun açılışı gerçekleşti.

Açılışa Vali Davut Gül’ün yanı sıra Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, hayırsever Mehmet Akif Keretli ve Ailesi katıldı.

Açılışta yaptığı konuşmada Vali Davut Gül, “Hayırseverimiz spor alanında bir katkı sunmak istediğini söyledi. Sonuç itibariyle de hem okula hem spora önemli bir katkı sundu. Gaziantep’te her bütçeye uygun hayır yapılacak imkân var. Biz hayırseverimize ve ailesine teşekkür ediyoruz.” dedi.

Gaziantep için hep birlikte yola çıktıklarını vurgulayan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Bu şehri spor şehri Gaziantep yapacağız. Bunu hep birlikte başaracağız. Açılışını yaptığımız spor salonunun hayır uğurlu olmasını diliyorum” ifadeleri kullandı.

Hayırsever Mehmet Akif Keretli, bu kampanyaya destek vermekle onur duyduğunu söyleyerek, “Sağlam kafa sağlam vücutta olur diyen Mustafa Kemal Atatürk’ün ilkeleri doğrultusunda eğitimde de sporda da dünya standartlarının üstüne çıkmak istiyoruz.” sözlerini kaydetti.

Konuşmaların ardından dualar eşliğinde kurdele kesilerek açılış yapıldı. Vali Davut Gül, Hayırsever Keretli Ailesi ve protokol üyeleri ile birlikte Mehmet Akif Keretli Kapalı Spor salonu gezilerek açılış sona erdi.

Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

Gaziantep'in İlk Haber Ajansı