Hoşgeldiniz  

YOL TRAFİK EKİBİ AMBULANS YERİNE ÖNDE KENDİ GÜVENLİĞİNİ SAĞLAMIŞ (Video haber- Halil Eyyupoğlu)

admin | 22 Ağustos 2022 | Genel, Gündem, HALİL EYYUPOĞLU Köşe Yazısı, Köşe Yazıları, Tüm Manşetler, Video Galeri, Yerel Haberler


admin
oeyyupoglu1@gmail.com

YOL TRAFİK EKİBİ AMBULANS YERİNE ÖNDE KENDİ GÜVENLİĞİNİ SAĞLAMIŞ

HATA KİMDE?

İlk kaza anını 20 dakika önce Gaziantep’ten Nizip’e giden bir vatandaş video olarak seyir halinde görüntülemiş. İkinci kazanın nasıl olacağı yönünde bu görüntüler çok önemli. Gerek inşaatlarda, gerek fabrikalarda,  gerek her alanda ilk iş önce iş güvenliği..

Yol trafik ekibi bir kaza anında otoyolda ilk yapacağı iş kaza alanında güvenliği sağlamak değil mi?

Uzmanlara soruyoruz yol trafik ekibi tek yönde seyreden trafik akışında yaralıları kurtarmaya çalışan ambulansın gerisinde mi durmalı yoksa 50 metre ötesinde mi durmalı. 15 canın sorumlusu elbette otobüs şoförü ama;  en az 500 metre öncesinden yavaşlama rampası olarak dubalarla üç şeritli yolu sola kaydırarak tek şeride düşürülmesi gerekmez miydi.

 Otobüs şoförü ne kadar hızlı gelirse gelsin 500 metre öncesinden hızını tek şeride binene kadar mutlak düşüreceği yönünde görüşü savunuyoruz..

Ambulansın güvenliği 5 metrelik bir duba mı olmalıydı. İtfaiye de gelip ardına durduğunda hiç mi hiç yol güvenliğinin alınmadığı kanaati ağır basıyor.

Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

Gaziantep'in İlk Haber Ajansı