Hoşgeldiniz  

TEŞEKKÜR (Köşe Yazısı- Halil Eyyupoğlu)

admin | 17 Ağustos 2022 | Genel, Gündem, HALİL EYYUPOĞLU Köşe Yazısı, Köşe Yazıları, Tüm Manşetler, Video Galeri


admin
oeyyupoglu1@gmail.com

TEŞEKKÜR

Geçtiğimiz gün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katıldığı Alevi dedelerin ve alevi kanaat önderlerinin o güzel muhteşem buluşmasına tanıklık ettik. Kim ne derse desin , hangi siyasi güç bu bulaşmaya karşı tavır alırsa alsın, 1960 1970 yıllarında alevi dedelerini öteleyen güç bugün alevi dedelerinin bu güzel buluşmasına da aynı tavrı gösterir oldular. Alevi dernekleri kurdular sanki o yetkiye sahipmiş gibi alevi dedelerini alevi derneklerinden attılar. İslamın özü sayılan Alevileri  İslamdan uzaklaştırmak için batının para gücüyle ellerinden geleni yapıyorlar.

Ama bu muhteşem buluşma Aleviliği tekrar canlandırıyor, Alevi derneklerinden ötelenen ocakzade dedeler bu buluşmayla Hacı Bektaş Dergahında kaynaştılar bir  oldular diri oldular..

Bu buluşma için Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve bu buluşmayı sağlayan ekibine teşekkür ediyoruz. Bu dileklerimi de sayın Cumhurbaşkanımıza sohbet anında da ilettim.

Ayrıca buluşamaya katılan dedeler adına buluşmada emeği geçen sayın Gaziantep Valisi Davut Gül’e, İl Kültür Müdürümüz Bülent Öztürk’e, GAGEV Genel Sekreteri Mustafa Şen’e de ayrıca teşekkür ediyorum

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Nevşehir’de Hacıbektaş Belediye Meydanı’nda düzenlenen Hacı Bektaş Veli’yi Anma Töreni’ne katılarak bir konuşma yaptı.

Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

Gaziantep'in İlk Haber Ajansı