Hoşgeldiniz  

KURUM: YAKLAŞIK 350 ESNAFI MUTLU EDECEK BİR ADIM DAHA ATTIK

admin | 12 Ağustos 2022 | Eğitim, Ekonomi, Genel, Gündem, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

KURUM: YAKLAŞIK 350 ESNAFI MUTLU EDECEK BİR ADIM DAHA ATTIK

KURUM: YAKLAŞIK 350 ESNAFI MUTLU EDECEK BİR ADIM DAHA ATTIK

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından gönüllü dönüşüm metodu esasıyla hayata geçirilen “Göllüce Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi” kapsamında bölge esnafı ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Bakan Murat Kurum, Türkiye’de örnek projeler arasında gösterilen kamusallaştırma sürecinde hiçbir mal sahibiyle mahkeme süreci yaşanmadan gerçekleşen, 110 milyon TL bütçeli Göllüce Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında yaklaşık 350 esnafı daha mutlu edecek bir adım attıklarını söyledi.

Vatandaşların sorunları ne ise o sorundan kaçmadan çözümün bir parçası olmayı hedeflediklerini ifade eden Bakan Kurum şunları kaydetti:

“Ne mutlu ki, bugün burada yaklaşık 350 esnafımızı mutlu edecek bir adım daha attık. Şehrin içinde, görüntülerini gördüğümüz bu alan üreten bir alan haline geldi, bu da bizi ayrıca mutlu ediyor. Biz, bu projeleri yaptıkça hem depreme dayanıklı yeni alanların inşasını yapacağız, hem de buraya gelen vatandaşlarımız daha iyi şartlarda hizmet alacak. Esnafımız daha mutlu olacak. Şehrimiz düzenli, planlı bir şekilde büyüyecek. Küçük sanayi kuruluşuyla başlayan ve dalga dalga büyüyen bir KOSGEB mantığının tüm Türkiye’de yayıldığını görüyoruz. Pandemi sürecine rağmen sanayicimiz yatırımdan bir gün olsun vazgeçmedi. İstihdamdan hiçbir zaman kaçmadı. Yeni işçilerin alımı noktasında vatandaşın, milletin ve devletin yanında oldu. Emeği geçen Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz. İnşallah burada daha güzel şartlarda, mutlu mesut bir şekilde esnafımız hizmet etmeye devam edecek.”

Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

Gaziantep'in İlk Haber Ajansı