Hoşgeldiniz  

Jennifer Açıldı.

admin | 08 Ağustos 2022 | Genel A- A+

Jennifer Açıldı.

Gaziantep’de yaklaşık 3 yıldır hizmet veren Jennifer Cafe Restoran, gerçekleştireceği yeni yerinin muhteşem özel programı hazırlıklarını tamamladı.
Jennifer Cafe Açıldı.
Jennifer Cafe 29 Temmuz’dan İtibaren Hizmette olan Jennifer cafe misafirlerini bekliyor.

Gaziantep’te yaklaşık 3 yıldır hizmet veren Jennifer Cafe Restoran, yeni yerinde gerçekleştireceği muhteşem açılış programı hazırlıklarını tamamladı.
Osmangazi Mahallesinde yeniden hizmet vermeye başlayacak olan Jennifer Cafe Restoran, birbirinden özel programları ile misafirlerini bekliyor. Yeni yerinde yenilenen yüzü ile Gazianteplilere ve Tüm misafirlerine hizmet vermeyi hedeflediklerini ifade eden Jennifer Cafe Restoran Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Hamzaoğlu, “tüm yemekleri ve içeceklerimiz ile şık ortamı ve deneyimli personeliyle çok özel bir açılış hazırlayan işletmemizde yiyecek ve içecek ziyafeti sunacak. Lüx ambiyansı, özel menüsü ve profesyonel personelleri ile misafirlerimize unutulmaz deneyim yaşatmayı hedefliyoruz” dedi.
Gaziantep’in yükselen değeri Jennifer Cafe ve restorana tüm misafirlerimizi 29. Temmuz 2022’dan itibaeren sizleri de aramıza görmekten memnuniyet duyarız. Bilgi ve rezervasyon için 0(552) 443 77 27 numaradan misafirlerimiz bize ulaşabilirler” ifadelerini kullandı. Gaziantep

Etiketler: , ,
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

Gaziantep'in İlk Haber Ajansı