Hoşgeldiniz  

ERDOĞAN: 15 TEMMUZ SON HAÇLI SEFERİDİR(Video Haber- Halil Eyyupoğlu)

admin | 18 Temmuz 2022 | Genel, Gündem, Tüm Manşetler, Video Galeri A- A+

ERDOĞAN: 15 TEMMUZ SON HAÇLI SEFERİDİR(Video Haber- Halil Eyyupoğlu)

ERDOĞAN: 15 TEMMUZ SON HAÇLI SEFERİDİR

Gaziantep Milletvekili Sayın Mehmet Erdoğan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla Demokrasi Meydanında yaptığı konuşmada 15 Temmuz’un  bir başına darbe girişimi olmadığını dile getirerek  Darbe ve bir işgal planı olduğunu vurguladı.

15 Temmuzun  Ülkemizi parça parça etmek isteyen emperyal güçlerin son Haçlı Seferi olduğunu dile getiren Erdoğan  bu sözün kendisine ait olmadığını ve  ABD Başkanı Bush’un  söylediğini ifade etti.

Erdoğan konuşmasını şöyle sürdürdü; On beş Temmuz’u ve son yıllardaki darbeleri biz yaptık diyen iki numaralı adam Amerika’nın John Bolton söylüyor. Evet. Hepsi böyle itiraf ederken

On beş Temmuz gecesi sabaha kadar her Barkey’i otuz beş kişilik ajan grubuyla Büyükada’da bu darbeyi yönetirken biz buna darbe demeyeceğiz. Bu bir işgal planıydı.

Çünkü sabaha kadar Cumhurbaşkanımızın halkını sokağa çağıran meydanlara çağıran Recep Tayyip Erdoğan’ın o meydanlara gitmek için

Bindi uçağın kotlarını veren bir kuruluş vardı. Bunu çoğunuz takip ettiniz. Bu kuruluşun adı Stratford. Kim bu? Siyanin evet stratejik kuruluşu

merkezi nere? Washington. Sabaha kadar Cumhurbaşkanımızın uçağını kodlarını verdi. Başka ne verdi? Yayınladığı bir harita var. O haritayı ben on yedi, on sekiz Temmuz günlerinde yayınladım.

Kendi Twitter hesabımda o haritada İstanbul’da metropoliten bir şehir devleti var. Komutanlarım bilir. O günün stratejik görevde olanları bilir. Başka ne var?

Doğu Güneydoğu’da bir PKK devleti var. Başka ne var? Evet. Ağrı, Van Tunceli o bölgede bir Ermeni Devleti var. Peki bunu kim yapıyor?

Darbeyi kim yapıyorsa onlar yapıyor. CIA burada darbeyi, Henry Berkey’le İncirlik’te Granfuller’le yönetti. Sayın Cumhurbaşkanımız Bolton’un Türkiye’ye gelmesindeki davetini reddetmesini sebebi bu değil mi?

İbrahim Kalın aşağılayarak kabul etti sabaha kadar. Evet bir dolarlık alçaklar bir dolarlık hainler o dolarların üzerindeki seri numaralar onların kimlik numarası olan hainler bu ülkenin insanlarına, çocuklarına, gençlerine, kadınlarına kurşun sıktı. Parça parça etti. Ve bunun adı bir darbe öyle mi? Bu işgal planını bu millet direnerek durdurdu. Bu aziz millet bundan sonra da bunlara geçit vermeyecektir. Vermeyeceğiz.

Evet, hainlere yol vermeyeceğiz. Ihanet şebekelerine eyvallah etmeyeceğiz. Bunlar bu millet selalarına, kendi selasına

ölümüne koşa koşa gidip şehit olan bir millettir. Onun için bugün bu heyecanı burada ben bu mikrofonda yaşarken sizler de oturduğunuz yerde yaşıyorsunuz.

Seksen iki milyon var olduğumuz müddetçe bu ülkeyi böldürtmeyiz. Böldürtmeyeceğiz. Evet. Ellerin köyünde güller açarken

Bizim ele kar geliyor be kardeşim. Kimler çizmiş bu hududu gönlüme? Dar geliyor. Dar geliyor be kardeşim. Sağ olun var olun.

Sayın Milletvekilimize teşekkür ediyoruz.

Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

Gaziantep'in İlk Haber Ajansı