Hoşgeldiniz  

Vali Davut Gül, İl Protokolü ile Bayramlaştı (Video Haber-Halil Eyyupoğlu)

admin | 09 Temmuz 2022 | Genel, Gündem, Tüm Manşetler, Video Galeri A- A+

Vali Davut Gül, İl Protokolü ile Bayramlaştı (Video Haber-Halil Eyyupoğlu)

Vali Davut Gül, İl Protokolü ile Bayramlaştı

Gaziantep Valisi Davut Gül, Kurban Bayramı öncesi kamu kurum/kuruluşlarında görev yapan kurum müdürleri ve valilik personeliyle bayramlaştı.

Valilik fuaye alanında Meclis İdari Amiri Ali Şahin, Gaziantep Milletvekilleri Derya Bakbak, Ahmet Uzer, Abdullah Nejat Koçer, Mehmet Sait Kirazoğlu, Mehmet Erdoğan, 5. Zırhlı Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğg. Hacı Halil Osma, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Cumhuriyet Başsavcısı İsmail Karataş, diğer protokol üyeleri ve il müdürlerinin katılımıyla bayramlaşma töreni gerçekleşti.

İl dışına çıkacak olanları Vali Gül, “Şimdiden bayramınız mübarek olsun. İl dışına çıkacaklar olduğu için bayramdan 1 gün önce bayramlaşmayı uygun gördük. Yolculuk yapacak olan mesai arkadaşlarımıza tavsiyemiz giderken trafiğe dikkat etmeleri olacaktır.” dedi.

Bayramlaşmanın, kırgınlıkların ortadan kalkmasına vesile olan önemli günler olduğunu vurgulayan Vali Gül, “Bu vesile ile dargınlıkların ortadan kalkması, arayamadığımız, gidemediğimiz kişileri ziyaret etmemiz ve bir kardeşlik ikliminin tekrardan ortaya çıkması çok önemli. Allah hem şehir hem ülke hem de bütün İslam coğrafyası olarak birliğimizi ve kardeşliğimizi daim etsin. İnşallah ay yıldızlı bayrağın altında her zaman ağız tadıyla bayramlar yaşarız.” dedi.

Konuşma sonrasında Vali Davut Gül, protokol üyeleri ile birlikte kurum müdürleri nezdinde tüm personelin bayramını kutlayarak sevdikleriyle güzel bir bayram geçirmeleri temennisinde bulundu.

Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

Gaziantep'in İlk Haber Ajansı