Hoşgeldiniz  

ŞAHİNBEY BELEDİYESİ EVİNİN ÖNÜNÜ TEMİZ TUTAN VATANDAŞLARI ÖDÜLLENDİRİYOR 

admin | 15 Haziran 2022 | Eğitim, Genel, Gündem, Tüm Manşetler, Video Galeri, Yerel Haberler A- A+

ŞAHİNBEY BELEDİYESİ EVİNİN ÖNÜNÜ TEMİZ TUTAN VATANDAŞLARI ÖDÜLLENDİRİYOR 

ŞAHİNBEY BELEDİYESİ EVİNİN ÖNÜNÜ TEMİZ TUTAN VATANDAŞLARI ÖDÜLLENDİRİYOR 

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, evinin önünü temizleyen ve çevre temizliğine hassasiyet gösteren vatandaşlara temizlik malzemelerinin bulunduğu setleri hediye etmeye devam ediyor.

Temiz bir çevrenin önemine her fırsatta dikkat çeken Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, ilçenin temizliğine katkı sağlayan vatandaşlara temizlik seti hediye ederek, çevre temizliğinin önemi konusunda sohbet ediyor.

TEMİZLİK İMANDANDIR

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, kapısının önünü teniz tutan vatandaşlara temizlik seti hediye ettiklerini ifade ederek; “Herkes kapısının önünü temiz tutsa tüm şehir temiz olur. Bizim güzel bir sloganımız var ‘En güzel temizlik kirletmemektir’ herkes evinin önünü temiz tutup çöpleri yere değil çöp kutusuna atarsa her taraf pırıl pırıl olur. Bunu yaygınlaştırmak için okullarımızda kampanyalar düzenliyoruz. Aynı zamanda geri dönüşümle ilgili çalışmalarımız var. Çocuklarımız geri dönüşüm malzemelerini getirdiği zaman okullarımıza sıvı sabun ve yüzey temizleyici veriyoruz.  Şimdi de kapısının önünü temiz tutan, süpüren ablalarımıza içerisinde temizlik ürünlerinin bulunduğu bir koli hediye edip, teşekkür ediyoruz. Tertemiz bir Gaziantep ve Şahinbey istiyoruz. Çünkü bir insan bir şehre geldiğinde önce temizliğine bakıyor. Bu konuda bize destek olan ev hanımlarına, çocuklara, öğrencilere, öğretmenlere ve destek olan herkese teşekkür ediyorum ” dedi. 

Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

Gaziantep'in İlk Haber Ajansı