Hoşgeldiniz  

ÖZSEVEN: SEÇİMİN KAYBEDENİ YOK; MESLEĞİMİZ KAZANDI(Video Haber-Halil Eyyupoğlu)

admin | 30 Mayıs 2022 | Genel, Gündem, Tüm Manşetler, Video Galeri A- A+

ÖZSEVEN: SEÇİMİN KAYBEDENİ YOK; MESLEĞİMİZ KAZANDI(Video Haber-Halil Eyyupoğlu)

MUHASEBECİLER-MALİ MÜŞAVİRLER ODASI 24. SEÇİMLİ GENEL KURULU’NDA  DİNAMİK GRUBU AÇIK FARKLA KAZANDI

ÖZSEVEN SEÇİMİN KAYBEDENİ YOK; MESLEĞİMİZ KAZANDI

Gaziantep Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası 24.Olağan Genel Kurulu bir otelde mali ve denetim raporlarının okumasına takiben geçtiğimiz  Pazar günü oda idare binasında yapılan seçimle sonuçlandı.

Gaziantep Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu mevcut Başkanı Hakan Özseven’in başında olduğu Dinamik Grup rakibi olduğu Değişim, Reform, Gazikent gruplarını geride bırakarak 7 kişilik yönetimin 4 ünü alarak salt çoğunluğu elde etti.

Yönetim Kurulu seçimlerinde Dinamik Grup 1547 seçmenden 814 ünü alarak 4 Yönetim Kurulu Üyeliği, Değişim Grubu 1 Yönetim Kurulu Üyeliği, Reform Grubu  1 Yönetim Kurulu Üyeliği, Gazikent Grubu  1 Yönetim Kurulu Üyeliği elde ettiler.

Seçim sonrası bir açıklama yapan Özseven 24. Olağan Genel Kurulu sonuçlarının  Muhasebe Mesleği ve Gaziantep için hayırlı olmasını dileyerek seçimin kaybedenin olmadığını mesleğin kazandığını ifade etti. Özseven “Bir dahaki seçimde umarım birlikte tek liste halinde seçime gireriz. Hedefimiz ve dileğimiz bu olsun” temennisinde bulundu.

Meslektaşları ise Özseven’i tebrik ederek kutladılar.

Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

Gaziantep'in İlk Haber Ajansı