Hoşgeldiniz  

MUHASEBECİLER BAYRAM SONRASINDA BAYRAMLAŞARAK BİR ARAYA GELDİLER

admin | 10 Mayıs 2022 | Foto Galeri, Genel, Gündem, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

MUHASEBECİLER BAYRAM SONRASINDA BAYRAMLAŞARAK BİR ARAYA GELDİLER

-MUHASEBECİLER BAYRAM SONRASINDA BAYRAMLAŞARAK BİR ARAYA GELDİLER

ÖZSEVEN:BAYRAMLAR MİLLETİMİZİN MANEVİ DEĞERLERİNİN VE SOSYAL YARDIMLAŞMA İLE DAYANIŞMA DUYGULARININ EN GÜZEL GÖSTERGESİDİR

Pandemi sonrası yasakların kalktığı ilk bayramlaşma olan Ramazan Bayramı sonrasında Muhasebeciler oda binasında bayramlaştılar.

Gaziantep Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası(GSMMMO) Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Özseven büyük bir heyecan ve mutluluk içerisinde karşılanan bayramların; dostluğun, birlik ve beraberliğin önemsendiği, kırgınlıkların ve dargınlıkların bir tarafa bırakıldığı, gönüllerin birbirine yakınlaştığı özel günler olduğunu vurgulayarak sözlerine şöyle devam etti;

“ 2020 yılının Mart ayından itibaren özellikle zor şartlar altında mesleki faaliyetlerini yürüten meslek mensuplarımız içerisinde kaybettiğimiz arkadaşlarımız oldu. Hayatını kaybeden meslek mensubu arkadaşlarımıza bir kez daha Allahtan rahmet diliyor,  mekanları cennet olsun diyorum.

. Yeni sosyal hayat düzenimizde tüm meslek mensuplarımızın ve İslam aleminin Ramazan Bayramını kutlar, tüm dünyanın barış, huzur ve sağlık içinde yaşamasını temenni ederim.”

Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

Gaziantep'in İlk Haber Ajansı