Hoşgeldiniz  

TAHMAZOĞLU:BAYRAĞINA, VATANINA SAHİP ÇIKAN BİR NESİL YETİŞECEK( Vido haber-Halil Eyyupoğlu)

admin | 09 Mayıs 2022 | Eğitim, Genel, Gündem, Tüm Manşetler, Video Galeri, Yerel Haberler A- A+

TAHMAZOĞLU:BAYRAĞINA, VATANINA SAHİP ÇIKAN BİR NESİL YETİŞECEK( Vido haber-Halil Eyyupoğlu)

TAHMAZOĞLU, ÖĞRENCİLERİ ŞÜHEDA TOPRAKLARINA KARANFİLLERLE UĞURLADI

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, ‘Gaziler Diyarından Şehitler Diyarına’ projesi kapsamında 2022 yılının ilk kafilesini karanfillerle uğurladı.

Çanakkale Zaferi’nin 100. Yılında başlayan ‘Gaziler Diyarından Şehitler Diyarına’ projesi ile 11.027 kişiyi ecdadıyla buluşturan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu 2022 yılında da 35.000 kişiyi daha şüheda topraklarına uğurlayacak.

BAYRAĞINA, VATANINA SAHİP ÇIKAN BİR NESİL YETİŞECEK

Öğrencileri uğurlamak için havaalanına gelen Başkan Mehmet Tahmazoğlu, Çanakkale Zaferi’nin 107. Yılında ‘Gaziler Diyarından Şehitler Diyarına’ projemiz kapsamında 2022 yılının ilk kafilesini yolcu ettik. Daha önce 111 bin 027 öğrencimizi ve vatandaşımızı Çanakkale’ye uğurlamıştık. 2022 yılında ada 35 binin üzerinde öğrencimizi ve vatandaşımızı ‘Gaziler Diyarından Şehitler Diyarına’ göndereceğiz. Bize bu cennet vatanı emanet eden canlarınızı bu vatan için seve seve feda eden 253 bin şehidimizi ziyaret edecekler. Ayrıca Şahinbey Belediyesi olarak Çanakkale’de 4 şehitliği ihya ettik. O şehitliklerimizde ziyarete açıldı ve gençlerimiz oraları da ziyaret edecekler. Bu vatan topraklarını gençlerimize emanet edeceğiz. Gençlerimiz ecdatlarını ziyaret edip üzerlerine düşen vazifeyi yerlerine getirecekler” dedi.

Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

Gaziantep'in İlk Haber Ajansı