Hoşgeldiniz  

ŞAHİNBEY BELEDİYESİ’NDEN 80 MİLYON TL’LİK DEV NAKTİ DESTEK (Video Haber-Halil Eyyupoğlu)

admin | 04 Nisan 2022 | Ekonomi, Genel, Gündem, Tüm Manşetler, Video Galeri, Yerel Haberler A- A+

ŞAHİNBEY BELEDİYESİ’NDEN 80 MİLYON TL’LİK DEV NAKTİ DESTEK (Video Haber-Halil Eyyupoğlu)

ŞAHİNBEY BELEDİYESİ’NDEN 80 MİLYON TL’LİK DEV NAKTİ DESTEK

TELEFON MESAJINA GELEN ŞAHİNBEY SÜPRİZİ

Şahinbey Belediyesi kendi bünyesindeki sosyal marketten yararlanan ve SYDV (Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı) tarafından belirlenen ailelere 80.000.000 TL nakdi destek veriyor.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, sosyal belediyeciliğin örnek çalışmalarını yapmaya devam ediyor. Daha önce pandemi döneminde işyerleri kapanan esnafa,  usta öğreticilere ve korona virüsünden dolayı eşlerini kaybedenlere, sosyal marketten faydalanan ailelere destek sağlarken, bir müjde daha vererek, SYDV tarafından belirlenen ve Şahinbey Belediyesi Sosyal Marketinden faydalanan vatandaşlara 80.000.000 TL’lik destek vereceğini duyurdu.

40.000 AİLEYE 2.000 TL

Ramazan ayı öncesinde sosyal marketten yararlanan ve SYDV (Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı) tarafından belirlenen 40.000 aileye 2.000 TL destek sağlayan Şahinbey Belediyesi, ihtiyaç sahibi ailelerin yüzünü güldürdü.

80.000.0000 TL’LİK DESTEK

Şahinbey Belediyesi kendi bünyesindeki sosyal marketten yararlanan ve SYDV (Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı) tarafından belirlenen ailelere 80.000.000 TL’lik destek sağlamış olacak.

575.449.000 TL’LİK DESTEK SAĞLANDI

Şahinbey Belediyesi özellikle pandemi dönemine sosyal belediyecilik anlamında vatandaşlarının her zaman yanında olarak esnafa, usta öğreticilere, korona virüsünden dolayı eşi vefat edenlere ve ihtiyaç sahibi ailelere 575.449.000 TL’lik ayni ve nakdi yardımlar sağladı.

VATANDAŞLARIMIZIN YANINDAYIZ

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, vatandaşlara imkanlar çerçevesinde destek olmaya devam edeceklerini belirterek, “Başı rahmet, ortası mağfiret sonu cehennem azabından kurtuluş olan Ramazan-ı Şerifimiz hayırlara vesile olsun. Türkiye’nin en fazla nakdi yardım yapan belediyesi olarak bu yıl ramazan ayında da ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanında olduk. Vatandaşlarımızın değişen ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak nakdi yardım desteği sağladık. Kiralarını, borçlarını, faturalını ödesin ve dilediği gibi alışveriş yapabilsinler diye 40.000 ailemize 80 Milyon TL nakdi destekte bulunduk. Vatandaşlarımıza helal hoş olsun. Mübarek Ramazan ayında birlik ve beraberlik ruhunu idrak ettiğimiz şu günlerde yaşlılarımıza, engelli bireylerimize, hastanedeki vatandaşlarımıza,  Şahinbey Kongre Sanat Merkezi’mizde, mahallerimizdeki semt pazarlarımızda, taziye evlerimizde, İftara beş kala yolda olan vatandaşlarımız için ışıklarda iftar paketi dağıtımı olmak üzere günlük 10.000 vatandaşımıza iftar paylaşımında bulunuyoruz.” dedi.

BAŞKAN TAHMAZOĞLU’NA TEŞEKKÜR ETTİLER

Aldığı nakdi destek ile evinin ihtiyacını karşılayacağın belirten Eda Palta  “Ramazan Ayı öncesi Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu bizi yine unutmadı. Bizlere 2.000 TL’lik nakdi yardımda bulundu. Evimin kirasını çocuklarımın ihtiyacını ve mutfak masraflarımı karşıladım. Allah kendisinden razı olsun” dedi.

Şahinbey Belediyesi’nin kendilerini hiçbir zaman yalnız bırakmadığını belirten Ayşe Yavuz “Telefonumuza gelen mesaj bizleri çok sevindirdi. Ramazan ayı öncesinde çocuklarımızın yüzü güldü. Onların ihtiyaçlarını alabilecek bir imkan doğdu. Allah kendisinden razı olsun Ramazan Ayında yüzümüzü güldürdü”

Çocuklarının okul ihtiyacı için verilen nakdi desteğin çok önemli olduğunu belirten Gülseren Kısa “Telefonuma hesabıma 2.000 TL para yattığı mesajı gelince çok sevindim. Başkanımızın bizlere vermiş olduğu nakdi destekle ev kiramı ödedim. Kalan paraya çocuğum için yiyecek aldım. Dar zamanımızda bize yetişti. Allah başkanımızdan razı olsun ”

Songül Yılmaz borçlarını ödeyeceğini belirterek “Telefonuma gelen mesajı okuyunca çok sevindim. Eşim cezaevinde Ramazan Ayında verilen 2.000 TL’lik destek ilaç gibi oldu. Ödeyemediğim iki elektrik faturamı ödedim. Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’na çok teşekkür ediyorum” dedi.

Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

Gaziantep'in İlk Haber Ajansı