Hoşgeldiniz  

MEMUR-SEN GENEL BAŞKANI YALÇIN,MEMUR- SEN GAZİANTEP  İL DİVAN TOPLANTISINA KATILDI

admin | 20 Mart 2022 | Eğitim, Ekonomi, Foto Galeri, Genel, Gündem, Tüm Manşetler, Video Galeri, Yerel Haberler A- A+

MEMUR-SEN GENEL BAŞKANI YALÇIN,MEMUR- SEN GAZİANTEP  İL DİVAN TOPLANTISINA KATILDI

MEMUR-SEN GENEL BAŞKANI YALÇIN,MEMUR- SEN GAZİANTEP  İL DİVAN TOPLANTISINA KATILDI

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Gaziantep’te katıldığı İl Divan Toplantısında sendikal örgütlenmenin önemine değindi.

Memur Sen-Eğitim Bir Sen Gaziantep Şube Başkanı Ahmet Gök açılış konuşmasında özlük, ekonomik, sosyal haklar, kişisel gelişimle ilgili çalışmalar konusunda  muazzam  işlere imza atıldığını ifade ederek “ bunun baş mimarı Genel Başkanımız Ali Yalçın’ı burada misafir etmekten gurur duyuyoruz. Biz bir davanın temsilcisiyiz. Bu dava kutlu bir dava. İçerisine ilahi kerime barındıran İslamı barındıran birliği, kardeşliği barındıran bir dava. Bu yüzden buraya hizmet etmek herkese nasip olmuyor” dedi.

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın ise sendikal örgütlenmede çok iyi bir yere geldiklerini, ama bunun yeterli olmadığını, daha iyisini yapmanın daha çok başarılar getireceğinin altını çizerek , Eğitim-Bir Sen Şubesinde düzenlenen İl Divan Toplantısında, sendika olarak 30 yılı geride bıraktıklarını ve mücadelelerini sürdürdüklerini söyledi.

Türkiye’nin köklerinde kutuplaşmanın olmadığını ifade eden Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, ilk işe başladıklarında “‘Bir sendika kurmalıyız ve bu ülkenin özüne, kültürüne, müktesebatına saygılı, bu ülkeye sevdalı bir teşkilatı mutlaka ama mutlaka kurmalıyız’ yaklaşımıyla başladıklarını ifade etti.

1 milyon üye sayısıyla güçlü bir teşkilat yapısına kavuştuklarını vurgulayan Yalçın, “Türkiye’nin en büyük konfederasyonunu temsil ediyoruz. Bu çok kıymetli ve bunun altında bir emek var. Bunun altında gayret var, ter var. Bu tere vesile olan, katkı sunan, adanmışlık örneğiyle bazen ailesini, sosyal yaşantısını ihmal etmek zorunda kalan var. Ama cemiyet çalışması önemlidir. Sırtımıza bir sorumluluk yüklendi. Bunun hakkını vermek zorundayız.”  İfadelerinin ardından “hiç emek sarf etmeden bizim kazanımlarımızdan bize muhalefet yapanlarında faydalandığı” serzenişinde de bulundu.

Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

Gaziantep'in İlk Haber Ajansı