Hoşgeldiniz  

KADEM’Lİ KADINLAR BİR ARAYA GELDİ

admin | 13 Mart 2022 | Eğitim, Genel, Gündem, Yerel Haberler A- A+

KADEM’Lİ KADINLAR BİR ARAYA GELDİ

Kadem Gaziantep İl Başkanı Sabiha Doğan 8 Mart Kadınlar Günü dolayısıyla Kadem üyeleri kadınlarla bir araya geldi. Doğan 8 Mart kadınlar Günü nedeniyle yaptığı konuşmada  8 Mart’ın sadece kadınların hayatını kaybettiği bir acı hatıra günü olmaktan çıkması gerektiğini vurgulayarak kadın üzerine konuşmanın hem zor., hem çok derin hem çok uzun olduğunu,  yüksek lisansının da  kadınlarla ilgili olduğunu ifade ederek sözlerine şöyle devam etti;

“Var olma kaygısına aslında katkı sağlıyoruz. Ve bu katkı çok önemli. Ve kadın olmanın bir gereği diye düşünüyorum. Kadın olmak dünyanın en güzel şeyi. Toplum içinde bulunduğumuz vaziyeti tam olarak yaşatmasa da mutlu olmaktan vazgeçmeyelim. Sekiz Mart sadece işte kadınların hayatını kaybettiği bir acı, hatıra olmaktan veya partiler eğlenceler gibi olmaktan çıksın. Daha farkındalıklarla kadın olmanın tepkisi ile başlangıçlar yapacağımız günler olsun istiyorum.

Kendimiz olmaktan vazgeçmeyelim. Erkekleşmeden, kadın olarak siyasette, medyada, iş dünyasında var olalım. Öncelikle hepimizi inkar etmeden yürüyerek istiyorum. Bunun doğru olduğunu düşünüyorum. İnsan duasının, kadın duasının uygun olduğunu düşünüyorum.” (Haber Merkezi)

Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

Gaziantep'in İlk Haber Ajansı