Hoşgeldiniz  

ŞAHİNBEY BELEDİYESİ’NDEN STOKÇULARA BASKIN

admin | 09 Mart 2022 | Genel, Gündem, Tüm Manşetler, Video Galeri, Yerel Haberler A- A+

ŞAHİNBEY BELEDİYESİ’NDEN STOKÇULARA BASKIN

ŞAHİNBEY BELEDİYESİ’NDEN STOKÇULARA BASKIN

Şahinbey Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ayçiçeği fiyatlarına zam yapılacağı spekülasyonları üzerine ürünleri depolarda saklayan stokçulara baskın düzenledi.

Şahinbey Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, fiyatların artacağı yönündeki spekülatif iddiaların ardından marketlere ve stokçulara yönelik denetimlerini sürdürüyor. Şahinbey Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, fiyatların artacağı yönündeki iddiaların ardından raflardaki ayçiçek yağlarını depolara kaldıran marketlere yönelik harekete geçti. Yapılan denetimlerde 574 işyeri denetlenirken 15.416. litre ayçiçek yağı ele geçirilerek yasal işlem yapıldı. Ayrıca tarihi geçmiş 416 ürüne de el konuldu.

FIRSATÇILARA MÜSAADE ETMEYECEĞİZ

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, haksız fiyat artışı ve stokçuluk ile vatandaşı mağdur eden marketlere ağır yaptırım uygulanacağını belirterek “Şahinbey Belediyesi olarak zabıta ekiplerimiz ile birlikte 7/24 denetimlerimizi sürdürüyoruz. Hiç kimsenin stokçuluk yapmasına ve vatandaşa fahiş fiyatla ürün satmasına asla müsaade etmeyeceğiz” dedi.

Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

Gaziantep'in İlk Haber Ajansı