Hoşgeldiniz  

OĞUZELİ YÖRESEL ÜRÜNLERİ KENDİ PAZARINA KAVUŞTU

admin | 08 Mart 2022 | Ekonomi, Genel, Gündem, Tüm Manşetler, Video Galeri, Yerel Haberler A- A+

OĞUZELİ YÖRESEL ÜRÜNLERİ KENDİ PAZARINA KAVUŞTU

Şahinbey Belediyesi katkılarıyla yapılan Oğuzeli Semt pazarı törenle hizmete açıldı

OĞUZELİ YÖRESEL ÜRÜNLERİ KENDİ PAZARINA KAVUŞTU

Şahinbey Belediyesi katkılarıyla Oğuzeli ilçesinde yapılan semt pazarı açılışı törenle yapılarak Oğuzelili vatandaşların hizmetine girdi.

Pazarının açılışı, Oğuzeli Kaymakamı Büşra Uçar,Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Oğuzeli Belediye Başkanı M. Sait Kılıç, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Ak parti İl Başkanı Eyüp Özkeçeci, MHP İl Başkanı Cahit Çıkmaz ve protokol üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Diğer ilçe belediyelere de desteklerde bulunan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Oğuzeli Belediye Başkanı M. Sait Kılıç’dan kapalı semt pazarı talebinin gelmesi üzerine Oğuzeli’nde kapalı semt pazarının inşaatını başlattı.

Pazarın yapımında Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ve ekibi başta olmak üzere emeği geçenlere teşekkür eden Oğuzeli Belediye Başkanı M. Sait Kılıç konuşmasında  “bu modern pazar yeri hem pazarcı esnafımızın hem de alışveriş yapan hemşerilerimizin hayatını kolaylaştıracak. Daha konforlu alışverişlerin yapılması sağlanacak. İnşallah pazar yerimizi bir adım ötesine taşıyarak haftanın diğer günlerinde de evlerde üretilen yöresel ürünlerimizin satıldığı bir pazar haline de dönüştürmek istiyoruz”” dedi.

Kılıç ayrıca pazarın yapımında emeği geçen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’na, Şahinbey Belediyesi çalışanlarına teşekkür etti.

Oğuzeli ilçesinin her yatırımın en güzeline layık olduğunu söyleyen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ise  pazar yerinin hayırlı olmasını diledi.

Tahmazoğlu  “El ele, gönül gönüle verdiğimiz zaman milletimizin hak ettiği hizmetleri en güzel şekilde sunmaya çalışıyoruz. Oğuzeli’miz her şeyin en güzeline layık. Başkanımızla konuştuk bizden bir pazar yeri talep etti. Bizde hem Araban’da hem de Oğuzeli’nde kapalı pazar yeri inşaatlarına başladık. Pazar yeri deyip geçmemek lazım çünkü hakikaten çok önemli. Pazarcılarımız ve vatandaşlarımız bunu daha iyi anlıyorlar. Yaz, kış, yağmur, kar demeden üstü kapalı olduğu için tüm sorunlardan korunmuş oluyor. İçerisindeki aydınlatma, lavabo, mescit ve zabıta noktasıyla komplike bir tesis. Ayrıca yöresel ürünlerin bu pazarda satılıyor olması da beni memnun etti. Pazar yerimizin Oğuzeli’mize hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

Gaziantep'in İlk Haber Ajansı