Hoşgeldiniz  

 NUMAN KURTULMUŞ ÇOCUK ŞENLİĞİ KİTAP FUARINI ZİYARET ETTİ (Video Haber-Halil Eyyupoğlu)

admin | 21 Şubat 2022 | Eğitim, Foto Galeri, Genel, Gündem, Kültür Sanat, Politika, Tüm Manşetler, Video Galeri, Yerel Haberler A- A+

 NUMAN KURTULMUŞ ÇOCUK ŞENLİĞİ KİTAP FUARINI ZİYARET ETTİ (Video Haber-Halil Eyyupoğlu)

 NUMAN KURTULMUŞ ÇOCUK ŞENLİĞİ KİTAP FUARINI ZİYARET ETTİ

AK Parti Genel Başkanvekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Şahinbey Belediyesi tarafından düzenlenen “Çocuk Şenliği Kitap Fuarı”’nı ziyaret etti.

Bir dizi ziyaret için Gaziantep’e gelen AK Parti Genel Başkanvekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş 14 Şubat tarihinde kapılarını açan “Çocuk Şenliği Kitap Fuarı”nı ziyaret etti.  AK Parti Genel Başkanvekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezi’nde bulunan Deneyap, Bilim Sanat ve Şahinbey Konservatuvarını ziyaret ederek gençlerle sohbet etti.

İNANIRSANIZ YAPAMAYACAĞINIZ HİÇBİR ŞEY YOK

Deneyap ve Bilim sanat atölyelerini gezerek gençlerle sohbet eden AK Parti Genel Başkanvekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş “Bizim zamanımızda bilgisayarlar daha büyük ve teknolojik aletler ve imkanlar bu kadar ileride değildi. Nerden nereye geldik Allah imkânlarımızı daha da çok arttırsın. Neticede insan beyniyle ve kalbiyle her şeyi yapıyor. Yapacağınıza inanır inandığınızı da yaparsanız elinizden gelmeyecek hiçbir şey yok. Gençlerimizin dünyadaki hiçbir milletin çocuklarından ve gençlerinden geri kalır yanı yok. Tam tersine sunulan imkânlarla birçok şeyi başaracaklarına inanıyorum” dedi.

GENEL BAŞKANVEKİLİMİZİ AĞIRLAMAK BİZE MUTLULUK VERDİ

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, AK Parti Genel Başkanvekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’un ziyaretinden mutluluk duyduklarını belirterek “Genel Başkanvekilimiz Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’u ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk. Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezimizde açtığımız çocuk fuarını gezdikten sonra, deneyap, bilim sanat, konservatuvarları birlikte gezerek gençlerle sohbet ettik. Gelişi gençlerimiz ve çocuklarımız için moral kaynağı oldu. Kendisini ağırlamaktan onur ve mutluluk duyduk” dedi.

Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

Gaziantep'in İlk Haber Ajansı