Hoşgeldiniz  

KAR GÜNLERİNDE BÜYÜKŞEHİRDEN YAŞLI VE ENGELLİLERE GIDA YARDIMI

admin | 31 Ocak 2022 | Genel, Gündem, Tüm Manşetler, Video Galeri, Yerel Haberler A- A+

KAR GÜNLERİNDE BÜYÜKŞEHİRDEN YAŞLI VE ENGELLİLERE GIDA YARDIMI

KAR GÜNLERİNDE BÜYÜKŞEHİRDEN YAŞLI VE ENGELLİLERE GIDA YARDIMI

Kadın Aile Eğitim ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Abdullah Aksoy  10 günden beri devam eden kar yağışlarından olumsuz etkilenen ve ihtiyaçlarını karşılamakta güçlük çeken  yaşlı ve engelli vatandaşlara destek sağladıklarını açıkladı.

Aksoy yaptığı açıklamada şu cümlelere yer verdi; “Engelli ve yaşlı vatandaşlarımız için marketimizden ihtiyaçlarını hazırladık, kapılarına kadar götürüp teslim ettik.Gıda yardımı yaptığımız marketlerimize yoğun kar yağışı nedeniyle gelemeyen vatandaşlarımızın gıda paketlerini ulaştırdık.

3 farklı gıda marketimizde vatandaşlarımıza ücretsiz olarak destek veriyoruz. Şu anda sistemimizde 10 bin ailemiz var. Zaman zaman 12 bine kadar çıkıyor. Tabi bu ailelerle hane içerisindeki vatandaşımızla çarptığımız zaman epey bir miktar tutuyor. Dolayısıyla 50-60 bin insanımıza dokunuyoruz. Özellikle bu süreç içerisinde son iki haftadır yoğun bir kar yağışı vardı. Haliyle evinden çıkamayan yaşlı engelli vatandaşlarımız eğer gıda bankamızdan faydalanıyorsa ve bu süreç içerisinde gelip alması gerekiyorsa gelemediği takdirde bize ulaştıklarında, arkadaşlarımız vatandaşlarımıza kardeşlerimize alış verişini marketten yapıp gidip kendi evlerine teslim ediyorlar”

Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

Gaziantep'in İlk Haber Ajansı