Hoşgeldiniz  

ÖZSEVEN:100 YILDA KURTULUŞ DESTANINDA OLDUĞU GİBİ KALKINMAYA BAĞLI EKONOMİK GELİŞMEDE DE BİR YILDIZ GİBİ PARLADIK

admin | 24 Aralık 2021 | Genel, Gündem, Tüm Manşetler A- A+

ÖZSEVEN:100 YILDA KURTULUŞ DESTANINDA OLDUĞU GİBİ KALKINMAYA BAĞLI EKONOMİK GELİŞMEDE DE BİR YILDIZ GİBİ PARLADIK

-ÖZSEVEN:100 YILDA KURTULUŞ DESTANINDA OLDUĞU GİBİ KALKINMAYA BAĞLI EKONOMİK GELİŞMEDE DE BİR YILDIZ GİBİ PARLADIK

-25 ARALIK GAZİANTEP’İN KURTULUŞU

Gaziantep Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Özseven Gaziantep’in düşman işgalinden kurtuluşunun 100. Yıldönümü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Özseven 100 yılda kurtuluş destanında olduğu gibi kalkınmaya bağlı ekonomik gelişmede de bir yıldız gibi parladıklarını ifade ederek açıklamasında şu cümlelere yer verdi;

“Vatan topraklarının zaferle şenlendirildiği bu onurlu günde içinde bulunduğumuz tüm olumsuzluklara karşı tıpkı atalarımızın o günlerde gösterdiği birlik ve beraberlik örneğini sergilemek tek hedefimizdir. Elde ettiğimiz zaferin hakkını vererek geldiğimiz bu zamana kadar, şehrimizin adını hep ileriye taşımayı borç bildik. Bu nedenledir ki; kurtuluş destanında olduğu gibi kalkınmaya bağlı ekonomik gelişmede de bir yıldız gibi parladık. Zamanla sosyo – kültürel ve ekonomik yönden olumlu atılımlar gerçekleştirdik. Böylece atalarımızın kanlarıyla savaşarak bizlere armağan ettikleri bu topraklara olan bağlılığımızı gelecek nesillere de aktararak sürdürmekteyiz.

Gaziantep’in düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yıldönümünde başta Cumhuriyetimizin kurucusu olan Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmet, gazilerimizi minnet duygusuyla anıyor; üretkenliği ve çalışkanlığıyla daima ileriyi hedefleyen, geçmişi ile onurlanan ve şehrimizi parlayan bir yıldız konumuna getiren tüm Gaziantep halkının 25 Aralık Düşman İşgalinden Kurtuluşunu kutluyorum”

Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

Gaziantep'in İlk Haber Ajansı