Hoşgeldiniz  

BİNALİ YILDIRIM ‘HEMŞERİ DERNEKLERİ BULUŞMASI’NA KATILDI

admin | 22 Aralık 2021 | Genel, Gündem, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

BİNALİ YILDIRIM ‘HEMŞERİ DERNEKLERİ BULUŞMASI’NA KATILDI

BİNALİ YILDIRIM ‘HEMŞERİ DERNEKLERİ BULUŞMASI’ KATILDI

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım ‘Hemşeri Dernekleri Buluşması’nda konuştu

AK Parti Genel Başkanvekili son dönem Başbakan Binali Yıldırım ve AK Parti TBMM Grup Başkanı İsmet Yılmaz, Gaziantep’te ‘Hemşeri Dernekleri Buluşması’na katıldı. Yıldırım, “Güven ve istikrarın ülke gelişimi için en önemli iki ana unsur olduğunu vurguladı. Son yıllarda ekonomide yaşanan sıkıntılara da değinen Yıldırım, “Yaşadığımız bu zorluklar geçicidir, bu süreci el ele vererek aşacağız” ifadelerine yer verdi.

Bir 11 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Programda açıklamalarda bulunan AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, ülke gelişimi için güven ve istikrarın önemli olduğunu vurguladı. Yıldırım, pandemi döneminden tüm dünyanın olumsuz etkilendiğini ama bu süreçte ayakta kalan iki ülkeden birinin de Türkiye olduğunu aktardı. Türkiye’de güven ve istikrarın çok önemli olduğunu vurgulayan Yıldırım, “Bugün bu ülke terörü konuşuyor mu? Can güvenliği olmayan yerde hiçbir şey olmaz. Bundan 20 yıl öncesinde gidemediğimiz yerler vardı. Terör olduğu için gidemediğimiz çok yer vardı. Hamdolsun bugün yurdun her köşesine gidebiliyoruz. Yollarımız, havaalanlarımız var. İnternetimiz her tarafta var. Bunlar büyük nimetler. Bunun olmasının arkasındaki en büyük sebep güven ve istikrardır. Güven ve istikrarın ne kadar önemli olduğunu ancak kaybedince anlarsınız. Sizin nesliniz, benim neslim, akranlarım istikrarın ve güvenin ne demek olduğunu çok iyi biliyor. Yaşayarak öğrendiler. 70’li, 80’li yılları yaşayan var. 90’lar zaten zayıf iktidarlarla, buhranlarla geçen yıllar. 2002’den beri bugüne kadar ülkede istikrar, güvenlik hakim” ifadelerini kullandı.

“HİÇBİR ŞEY MİLLETİN HUZURUNU BOZMAYA YETMEDİ, YETMEYECEK”

Son yıllarda ülkedeki pek çok sıkıntının devlet ve milletin iş birliği ile aşıldığını belirten Binali Yıldırım, “90’daki, 80’deki, 70’deki olaylar olmadı mı? Oldu. Milletin desteği arkamızda olduğu için hepsi boşa çıkarıldı. 27 Nisan e muhtırası, Gezi olayları, 1725 Aralık, 15 Temmuz hiçbir şekilde milletin huzurunu bozmaya yetmedi” ifadelerini kullandı.

Programa AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım ile AK Parti TBMM Grup Başkanı İsmet Yılmaz, Gaziantep Valisi Davut Gül, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Müslüm Yüksel, Derya Bakbak, Sait Kirazoğlu, Mehmet Erdoğan, Ali Şahin, Ahmet Uzer, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, AK Parti il ve ilçe teşkilatları, hemşeri dernekleri yöneticileri ve üyeleri katıldı.

Bir 3 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

Gaziantep'in İlk Haber Ajansı