Hoşgeldiniz  

Kadooğlu Holding’den Eğitime Bir Destek Daha

admin | 16 Aralık 2021 | Eğitim, Genel, Gündem, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Kadooğlu Holding’den Eğitime Bir Destek Daha

Kadooğlu Holding’den Eğitime Bir Destek Daha

Ülke ekonomisine sağladığı istihdam, ihracat gücü ve katma değerin yanı sıra sosyal sorumluluk projelerini de art arda hayata geçiren Kadooğlu Holding, Cizre ve Gaziantep’teki okullarına bir yenisini ekliyor. Gaziantep Valiliği öncülüğünde sürdürülen “100. Yılında 100 Hayırsever” kampanyasına destek veren Kadooğlu Holding Gaziantep’e 24 derslikli bir Anadolu Lisesi kazandırıyor. 

Konuyla ilgili bir değerlendirme yapan Kadooğlu Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Celal Kadooğlu: “Kadooğlu Holding olarak Gaziantep Valiliği koordinasyonunda yürütülen “100. Yılda 100 Hayırsever Kampanyası’nın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Gaziantep Valisi Davut Gül, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in katılımıyla gerçekleştirilen ödül töreninde madalyamızı ve plaketimizi almaktan büyük onur ve mutluluk duyduk. Kampanyaya yıllardır yaşadığımız, ticari hayatımızı sürdürdüğümüz şehrimizde katılıyor olmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu anlamlı kampanyaya Kadooğlu Holding olarak biz de 24 derslikli Anadolu Lisesi’ni hayata geçirerek destek veriyoruz. Okulumuzun adını merhum dedemiz Hacı Beşir Kadooğlu’nun ismi ile taçlandırmak istedik. Gençlerimizin geleceğinin aydınlık olması için atılan her adım bizler için çok kıymetli, bu konuda elimizden gelenin fazlasını zorlamaya hazırız. Doğduğumuz, ticaret yaptığımız bu topraklarda böyle anlamlı bir projeye vesile olan ve emeği geçen bütün kurum ve kuruluşlara teşekkürlerimi iletirim.” dedi.

Kadooğlu Holding A.Ş.

Kadooğlu Holding, bünyesindeki şirketlerle doğrudan 1.350 dolaylı olarak da 7.000 kişiye istihdam sağlayan, dünyada 55’i aşkın ülke ile ticari ilişkileri olan; Türkiye’nin sanayi ve ekonomisine önemli katkılar sağlayan büyük bir kuruluştur. 

Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

Gaziantep'in İlk Haber Ajansı