Hoşgeldiniz  

KIZIKLAR İSTİŞARE TOPLANTISINDA BİRLİK ÇAĞRISI YAPTILAR

admin | 01 Ekim 2021 | Tüm Manşetler, Video Galeri, Yerel Haberler A- A+

KIZIKLAR İSTİŞARE TOPLANTISINDA BİRLİK ÇAĞRISI YAPTILAR

Kızıklar Kültür Eğitim ve Dayanışma Derneğinin istişare toplantısı yapıldı.

KIZIKLAR İSTİŞARE TOPLANTISINDA BİRLİK ÇAĞRISI YAPTILAR

Toplantıya Ak Parti Şahinbey İlçe Başkanı Hasan Teke, Ak Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, MHP Şehitkamil İlçe Başkanı Akın Erol Kınacılar, Oğuz boyları Federasyonu Başkanı Huzeyfe Durmaz ve yörenin  ileri gelenleri katıldılar.

Toplantıda Şehitkamil ilçesinde 56 köyün Kızık boyu olduğuna vurgu yapan Kızıklar Kültür Eğitim ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Enver Bağcı her zaman olduğu gibi birlik ve beraberliklerini iyi ve kötü günde sürdürdüklerini yörelerinin sorunlarını yerel idarecilerle görüşerek çözmeye çalıştıklarını ifade etti.

Ak Parti Şahinbey İlçe Başkanı Hasan Teke yaptığı konuşmada ise şu cümlelere yer verdi; “ Çok şanslı bir topraklarda yaşıyoruz. Kuranda ismi geçen Anadolu’da yaşamış bir çok sahabenin olduğu bir kentteyiz. Etrafımızda bir kaos var. Bu ülkede huzur içinde yaşamamız siyasi istikrardan gelmektedir. Güvenli bir kentte yaşamanın da önemini anlıyoruz .Çok güzel günler yaşıyoruz. Huzur içinde yaşıyoruz. Güvenlik sorunumuz yok. Eğer bir yerde siyasi istikrar yoksa barış olmaz, Güvenlik olmaz ..Buna da Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanımız Devlet bahçeliye borçluyuz”

Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

Gaziantep'in İlk Haber Ajansı