Hoşgeldiniz  

“MÜHÜRLENMİŞ ZAMANLAR” RESİM SERGİSİ AÇILIYOR

admin | 27 Eylül 2021 | Foto Galeri, Kültür Sanat, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

“MÜHÜRLENMİŞ ZAMANLAR” RESİM SERGİSİ AÇILIYOR

“MÜHÜRLENMİŞ ZAMANLAR” RESİM SERGİSİ

Gaziantep Şahinbey Lions Kulübü Üyesi Sevin Gökseven’in 2.  kişisel resim sergisi, 28 Eylül Salı günü açılacak.

Gaziantep Şahinbey Lions Kulübü Üyesi Sevin Gökseven‘in 2.  kişisel resim sergisi, 28 Eylül Salı günü açılacak. Sergiden elde edilecek gelir, üniversite öğrencilerine burs sağlamak amaçlı kullanılacaktır. Ressam Sevin Gökseven‘in  “Mühürlenmiş Zamanlar” isimli toplam 56 eserden oluşan ikinci kişisel karma resim sergisi, 28 Eylül Salı günü saat 18.00’de Şehitkamil Sanat Galerisi’nde açılacak.

2004 yılından bu yana Türkiye’nin tanınmış birçok resim sanatçısından karakalem ve yağlı boya dersleri alarak resim yapmaya başlayan Gökseven, ilk kişisel resim sergisini 3 Ekim 2012 günü Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Onat Kutlar Salonu Fuayesi’nde açmıştı.

Kendisine daha estetik ve sıcak geldiği için çalışmalarında genellikle ‘at ve kadın’ temalarını daha yoğun işlediğini belirten Gökseven, “Sergide tamamı pastel, akrilik ve kuru yaprak üzerine akilik eserden oluşan birçok özgün çalışmam yer alacak. Bu sergide daha çok Mevlana ve çocuk üzerine eğilerek eserler yaptım.” dedi.

Salı günü Gaziantepli sanatseverlerin katılımı ile saat 18.00’de açılacak olan serginin 4 Ekim 2021 Pazartesi gününe kadar açık kalacağını kaydeden Gökseven, sergiden elde edilecek gelirin tamamının üniversite öğrencilerinin bursu için kullanılacağını söyledi.

Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

Gaziantep'in İlk Haber Ajansı