Hoşgeldiniz  

Polisgücü Yönetimi Emniyet Müdürü Başbuğ’la görüştü

admin | 05 Eylül 2021 | Genel, Gündem, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Polisgücü Yönetimi Emniyet Müdürü Başbuğ’la görüştü

Gaziantep İl Emniyet Müdürü Mustafa Emre Başbuğ’la bir araya gelen Gaziantep Polisgücü Spor Kulübü Yönetim Kurulu başkan ve üyeleri takımların katılacağı Avrupa Şampiyonaları hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulundular. Başkan Mehmet Kaplan Gaziantep Polisgücü Spor Kulübünün Avrupa başarıları hakkında Gaziantep İl Emniyet Müdürü Mustafa Emre Başbuğ’a bilgiler vererek elde edilen başarıların bundan sonraki süreçte de devam edeceğini ifade etti.

Türkiye’nin takım oyunlarındaki Avrupa’daki en önemli temsilcisi olan Gaziantep Polisgücü Spor Kulübü kadın ve erkek takımları Eylül ayı içerisinde Hırvatistan ve Slovakya’da gerçekleştirilecek olan şampiyonalara büyük bir hızla hazınlarınken kulüp yönetim kurulu da Gaziantep İl Emniyet Müdürü Mustafa Emre Başbuğ’la bir araya gelerek Avrupa şampiyonaları öncesi karşılıklı görüş alışverişinde bulundular.  Gaziantep Polisgücü Spor Kulüp Başkanı Mehmet Kaplan kulüp hakkında bilgiler verirken defalarca Avrupa kupalarını Türkiye’ye kazandıran Gaziantep Polisgücü Spor Kulübünün Eylül 2021’de Hırvatistan’da kadın takımının, Slovakya’da erkek takımının Avrupa Açık Alan Şampiyon Kulüpler Şampiyonalarında Türkiye’yi temsil edeceklerini ifade etti. Kulübün bugüne kadar elde ettiği başarılar hakkında da Gaziantep İl Emniyet Müdürü Mustafa Emre Başbuğ ‘a çeşitli bilgiler veren Başkan Kaplan Gaziantep Polisgücü Spor Kulübü’nün 2022 Şubat ayında Alanya’da gerçekleştirilecek olan Avrupa Şampiyonasına da ev sahipliği yapacağını hatırlatarak her iki takımın yeni başarı hikayeleri yazmaya devam edeceğini sözlerine ekledi.

Polisgücü Yeni Başarı Hikâyeleri Yazmaya Devam Edecek

 Gaziantep İl Emniyet Müdürü Mustafa Emre Başbuğ’da Gaziantep Polisgücü Spor Kulübü’nün Türkiye’nin ortak gururu olduğuna inandığını ifade ederek her iki takımın başarısı için üzerlerine düşenleri yapmaya hazır olduklarını sözlerine ekledi. Gaziantep Polisgücü Spor Kulübü Başkanı Mehmet Kaplan ve yönetim kurulu üyelerini kutlayan Gaziantep İl Emniyet Müdürü Mustafa Emre Başbuğ “Ülkemizin adını ve şanlı bayrağımızı Avrupa’da büyük başarılar elde ederek temsil etmenizden dolayı sizleri yürekten kutluyorum. Elbette bu başarıların temelinde siz değerli yönetim kurulu başkanı ve değerli yönetim kurulu üyelerinin inançlı çalışmaları vardır. Bundan sonraki süreçte de bugüne kadar olduğu gibi Gaziantep Polisgücü Spor Kulübünün gerek kadınlarda gerekse erkeklerde yeni başarı hikâyeleri yazacaklarına inancım sonsuz. Bu ay içerisinde Hırvatistan ve Slovakya’da gerçekleştirilecek Avrupa Şampiyonalarında başarılar diliyor, sizleri yürekten kutluyorum” dedi. Kulüp yönetim kurulu başkan ve üyeleriyle karşılıklı görüş alışverişinde bulunan Gaziantep İl Emniyet Müdürü Mustafa Emre Başbuğ sporculara da şampiyonalarda başarılar diledi.

Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

Gaziantep'in İlk Haber Ajansı