Hoşgeldiniz  

AHİYAR’dan Yardım Seferberliği

admin | 30 Ağustos 2021 | Eğitim, Ekonomi, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

AHİYAR’dan Yardım Seferberliği

Ahiyar Yardımlaşma Platformu 1 Mart 2021 tarihinde bir kaç gönüllü tarafından Gaziantep’te kuruldu. Platformda, 3 kişilik yönetim ekibi ; Başkan Emir CEYLAN , YK Üyesi Mina YENİDOĞAN ve YK Üyesi Fatma NAR ile birlikte, 40’ı aşkın gönüllüsüyle onlarca insandan oluşan kocaman bir ekip haline geldi.

       Ahiyar Yardımlaşma Platformu , toplumun yaşam standartlarının altında kalan insanların,  yaşam standartlarını  yükseltmek amacıyla yola çıktı.Ahiyar Yardımlaşma Platformu ; Gıda Yardımları , Et ve Tavuk Yardımları , İftar Projeleri , Ekmek Yardımı , Kira ve Fatura Destekleri , Burs Destekleri , Kuyu Projeleri , Kur’an-ı Kerim Dağıtımı , Köy Okulu Ziyaretleri ve Çocuk Desteklerinde bulunarak insanların yaşam standartlarını yükseltmeye çalışıyor. Mart ayından bu yana 300’e yakın aileye Gıda ve Et Yardımı , 9 Su Kuyusu , 1.000’i aşkın çocuğa oyuncak , kıyafet , ayakkabı vb. yardımlar , 100 Adet Kur’an-ı Kerim dağıtımı ve Afrika’da & Arakan’da 500 kişilik iftar yemeği desteği verildi.

       Gün geçtikçe büyümekte olan Ahiyar Yardımlaşma Platformu, her geçen gün yeni gönüllüleriyle, genç ve yenilikçi bir ekiple, daha çok insana ulaşmayı hedefliyor. Daha geniş kitlelere ulaşıp, doğru desteği doğru ihtiyaç sahibine ulaştırmak ve  daha fazla yardım eli uzatıp iyilik çemberini genişletmek hedefleri arasında yer alıyor.Ahiyar Yardımlaşma Platformu bu hedeflerin yanı sıra Gaziantep’te yardımlaşma ve dayanışma alanlarında örnek olarak yardımlaşma platformları arasında birliktelik sağlayıp ortak bilinçte toplanmayı planlıyor.

Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

Gaziantep'in İlk Haber Ajansı