Hoşgeldiniz  

ŞAHİNBEY BELEDİYESİ, KASTAMONULU KARDEŞLERİNİN YANINDA

admin | 17 Ağustos 2021 | Gündem, Tüm Manşetler, Video Galeri, Yerel Haberler A- A+

ŞAHİNBEY BELEDİYESİ, KASTAMONULU KARDEŞLERİNİN YANINDA

ŞAHİNBEY BELEDİYESİ, KASTAMONULU KARDEŞLERİNİN YANINDA

Kastamonu’ya yardım elini uzatarak giyecek ve yiyecek desteğinde bulunan Şahinbey Belediyesi sadece bunlarla yetinmeyip arama kurtarma çalışmalarına destek için iş makinası ve ŞAHKUT ekibini gönderdi.

Yaşanan sel felaketinden sonra Kastamonulu kardeşlerine iki kamyon gıda kolisi, mont, bot, çocuk bezi, çizmenin yanısıra iki tırda su gönderen Şahinbey Belediyesi desteğini arttırarak kurtarma çalışmalarına destek için iş makinası ve ŞAHKUT ekibini gönderidi. ŞAHKUT ekibi Kastamonu’da ki arama kurtarma çalışmalarını sürdürüyor.

KASTAMONULU KARDEŞLERİMİZ YALNIZ DEĞİL

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu sel felaketinden etkilenen Kastamonu halkının yanında olduklarını belirterek, “Şahinbey Belediyesi olarak sel felaketinden etkilenen Kastamonulu kardeşlerimize daha önce gıda ve giyecek yardımında bulunmuştuk. Bu desteğimizin yanısıra kardeşlerimizin yaralarını biran önce sarmak için iş makinamızı ve belediye bünyemizde kurduğumuz ŞAHKUT (Şahinbey Belediyesi Arama Kurtarma) ekibimizi gönderdik. Orada ki kardeşlerimize verilecek en kücük destek bile çok önemli. Biz de Şahinbey Belediyesi olarak elimizden gelen desteği vermeye çalışıyoruz” dedi.

Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

Gaziantep'in İlk Haber Ajansı