Hoşgeldiniz  

TAHMAZOĞLU EKTİĞİNİ BİÇİYOR (Köşe Yazı- Halil Eyyupoğlu)

admin | 14 Ağustos 2021 | Genel, HALİL EYYUPOĞLU Köşe Yazısı, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

TAHMAZOĞLU EKTİĞİNİ BİÇİYOR (Köşe Yazı- Halil Eyyupoğlu)

TAHMAZOĞLU EKTİĞİNİ BİÇİYOR

                            Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu Şahinbey ilçesinde yaşayan nüfus kitlesinin yüzde 85 üzerinde beğenilme oranıyla Belediye hizmetlerinde rekora koşuyor. Seçmen kitlesinin de neredeyse yüzde 70 kısmını elde etmiş durumda.

Tarıma verdiği desteklerle çiftçilerin ve hayvan besicilerinin sevgisini kazan Tahmazoğlu Fırat Nehrinden Şahinbey ilçe köylerine sulama suyu getirme sözüyle de gündemde yerini almıştı.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, dağıtmış olduğu biber fidelerinin vermiş olduğu mahsulü çiftçilerle birlikte topladı.

Çiftçilere 12.300.000 adet domates, biber, salatalık, patlıcan ve kavun fidesi dağıtan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Tarım İl Müdürü Mehmet Karayılan Şahinbey İlçe Tarım Müdürü Mustafa Güzel ve çiftçiler ile birlikte biber topladı.

KALİTELİ FİDELERDEN KALİTELİ ÜRÜNLER ORTAYA ÇIKTI

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, dağıtılan fidelerden bereketli ürünlerin ortaya çıktığını belirterek, “Şahinbey Belediyesi olarak bu yıl ilk defa dağıtmış olduğumuz 12.300.000 adet kavun, domates, patlıcan, biber, salatalık hasat noktasına geldi. Dağıtmış olduğumuz fidelerden çok bereketli ürünler ortaya çıktı. Kaliteli fideleri çiftçilerimiz tarlalarına diktikten sonra bereketli ürünler elde ettiler. Çiftçimizin ellerine sağlık. Rabbim onlara bol kazanç versin. Bu ürünleri sofralarında tadacak olan vatandaşlarımıza da afiyet olsun diyorum” dedi.

Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

Gaziantep'in İlk Haber Ajansı